Şimdi Ara

ps3 e 2 tb harddisk bağlamak istiyorum ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
927
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • s.a arkadaşlar ps3 2 tb hardiski görmüyor fat32 falan da yaptım hiç görmüyor ne yapmam lazım yardımcı olursanız sevinirim

• yardım????
  • Ben ps4 e taktım 2 tb 7200 rpm 3.5 luk sshd , firmware atarken kendisi ayarladı herşeyi . Ps3 de de firmware yüklerken kendisi formatlaması lazım hdd yi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dahili mi harici mi? Dahiliyse 1tb üstünü ps3 göremez. Hariciyse teorik limit 8tb. Hdd hariciyse adaptörlü mü? Değilse yeterli enerjiyi alamıyor olabilir. Sorunuzu sorarken daha açıklayıcı bilgiler verseydiniz daha iyi olurdu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: themanwithoutshadow

Dahili mi harici mi? Dahiliyse 1tb üstünü ps3 göremez. Hariciyse teorik limit 8tb. Hdd hariciyse adaptörlü mü? Değilse yeterli enerjiyi alamıyor olabilir. Sorunuzu sorarken daha açıklayıcı bilgiler verseydiniz daha iyi olurdu.

harici 2 tb adaptörlü (3.5 sanırım )
  • quote:

Orijinalden alıntı: ulwi

Ben ps4 e taktım 2 tb 7200 rpm 3.5 luk sshd , firmware atarken kendisi ayarladı herşeyi . Ps3 de de firmware yüklerken kendisi formatlaması lazım hdd yi.

cfw 4.46 yüklüydü 4.55 yaptım tekrar hddyi takıp 4.55 mi yükleyim?
  • Ne amaçla kullanmaya çalışıyorsunuz? Videolar veya resimler bölümüne geldiğinizde, fat32 olmak kaydıyla, usb ikonu xmbde belirmeli. Daha sonra üçgene basıp tümünü görüntüle dedinizde içeriğine erişebilmeniz gerekiyor. Oyunlar kısmında kendiliğinden görünmez, sadece kayıtlı veriler yardımcı programında görebilirsiniz. Bu dediğim menülerde göremiyorsanız fat32 biçimlendirmesi başarısız olmuş olabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: themanwithoutshadow

Ne amaçla kullanmaya çalışıyorsunuz? Videolar veya resimler bölümüne geldiğinizde, fat32 olmak kaydıyla, usb ikonu xmbde belirmeli. Daha sonra üçgene basıp tümünü görüntüle dedinizde içeriğine erişebilmeniz gerekiyor. Oyunlar kısmında kendiliğinden görünmez, sadece kayıtlı veriler yardımcı programında görebilirsiniz. Bu dediğim menülerde göremiyorsanız fat32 biçimlendirmesi başarısız olmuş olabilir.

Tsk ederim oyun için kullanacağım fat 32 için tavsiye program var mı bi kaç tane kullandım ama görmüyor :/

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.