Şimdi Ara

Karadeniz-TR WoW Server! (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
370
Cevap
0
Favori
28.444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: izo

quote:

Orjinalden alıntı: Kray_68

http://karadeniz.no-ip.org/

Sunucu destekledigi versionlar: 2.012 WoW/TBC kendiniz secebilirsiniz

Sunucu bilgileri:

Pentium 4 CPU 3.00 GHZ Hyper Threaded
    1000 MB dual channel RAM
    320 GB HARDDISK
    NVIDIA GEFORCE 6600GT 128 MB RAM
    Internet Baglantisi 6mbit/s ADSL2+

Mangos rev 3847 SDB 6.4 cs 194 Haftada 7 gun 24 saat aciktir (surekli guncelleniyor).
    Oyuncularin forumde bildirdigi bugleri GM ekibimiz duzeltiyorlar

Sunucu ayarlari:
    Accounts: 1096

Regeneration rates:
    Health = 1 x Blizzlike
    Mana = 1 x Blizzlike

Drop rates:
    Items = 1 x Blizzlike
    Money = 1 x Blizzlike

Experience rates:
    Kill = 5 x Blizzlike
    Quest = 5 x Blizzlike
    Explore = 5 x Blizzlike

Resting points grow rate:
    City or Tavern
    = 1 x Blizzlike
    In Game
    = 1 x Blizzlike
    In wilderness
    = 1 x Blizzlike

arkadaslar az önce karadeniz wow da oynadım. girer grmez 5sn lagla karsılandım

akabinde selam verdim 10 kişi vardı biri almadı. özelden birine yazdım sanırım servcer kurucularından biri, yardım istedim lv 5 sin ne yardımı bu senin gibi bilmem kacına ayrdım ediyoruz bıktık vs vs. lagdan bahsettim gelenler böyle karsılanmaz dedim cık git dedi

yaw bir arkadasım daha bunlara maruz kalmıs bana demişti zaten sırf türklerle birarada olup zaman gecirmek icin girmiştim sonuc bu

tavsiye etmiyorum. cogu skill calısmıyor 5-10sn lag hemde gecenin bu saatinde 10 kişiyle

syg,

bu tür oynculara biz genelde ko dan gelip başkalarından medet uman aga beni kas aga bana para ver diye ortada dolanan tipler olarak adlandırıyoruz lvl5 e kadar gelmişsin ne süper olmuş iki saniyede de butun talentleri kontrol etmişsin peki baktın mı bu talent sisteminin mangos ile alakalı olduğunu baktın mı mangos revlerinin güncellenerek sunulduğunu yani sana türkçe olarak açıklayayım bu mangos ile güncellenen bi server yani talentte bozuk olanlar her mangos kullanan serverda bozuk olan şeyler slm vermişte kimse almamamışmış slmler genelde karşılıksız bırakılmaz ama kaldıki o anda lag var diyorsunya belki herkes lagla uğraşıyordu ve senin msjın arada kayboldu herkes senin gibi boş olmayabilir dimi herkesin bir guıldi var ve guıld içi yazışmalar geçerken kimse kalkıpta diğer kanallardaki konuşmalara göz atmaz lvl 5 olup para istediğine göre oyunu zaten bilmeyen birisi olduğunda kesin 5x olan bir serverda lvl 5 olmak ne kadar zor birde onu düşün bakalım hemen para diye birisine yapışmadan önce o serverda sürekli olabileceğini kanıtlaman gerekli çoğu servera gidip bir kişiden para dilen bakalım aynı şeyler başına geliyormu hatta kurallara lütfedip baksan bunun yasak olduğunu bile görebilirsin ama sen tabiki herşeyi hazır bekliyorsun dimi birisi sana para verecek birisi seni kasacak lvl 70 yapacak bunlarda olmayınca o server kötü server olacak öncelikle yazı yazmadan önce kendine bir bak gerçekten bir oyuncumu olmak istiyorsun bu serverda yoksa asalaklardan birisimi, olurda 2nci seçeneği seçersen zaten o 5 lvl içinde aldığın cevabı alırsın yok ben bir serverda gerçekten uzun süre oynayacağım diyorsan öncelikle kendi başına biraz ayakta durabileceğini göstermelisin ondan sonra başkalarından yardım dilemelisin kaldıki senin uzun süreli oyuncu olacağın kanısına varılırsa zaten bir guıld tarafından uye olarak alınır ve her türlü desteiği görürsün öncelikle oynadığın oyun türünü iyice analiz etmeli ondan sonra düşüncelerini yazman gerekli.

bir de daha ilk girdiğin ve lvl 5 olduğun bir serverda gördüğün ilk kişiyi kurucu olarak nitelendirmende ne kadar akla sahip olduğunun kanıtı sanırım yada bu işin içinde başka bir amacının olduğunun kanıtı.

diğer arkadaşta demişki bunu bir kez daha duymuştum gidenler hep geri dönüyor yukarıda açıkladığım şekilde olan herkes her serverdan geri dönmeye mahkumdur çünkü gerçek oyuncular başkalarından çok mecbur kalmadıkça para istemezler hele hele yeni geldiği bir serverda ilk görüdüğüne yapışıp para dilenmez dilenenlerde senin dediğin gibi geri döner bu sadece bu server için değil tüm serverlar için geçerlidir.

şimdi herkes bu yazıları okuyunca her para isteyene veya yardım isteyene bu izo ya verilen cevaplar veriliyor sanmasın eğerki birisi istemeyi bilirse lvl 1 bile olsa benden 100 g bile alabilir bunu oyunda daha önce yardım ettiğim herhangi bir ally chara sorabilir böyle basit kişiliklerle çıkıp ne o yoksa paran mı yok gibi istemlerde bulunanlar herkesten aynı cevabı alacaktır sonuçta tatlı dil yılanı deliğinden çıkartır bunu öğrenmek gerek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CB1111 -- 26 Eylül 2007; 15:10:00 >

• quote:

Orjinalden alıntı: CB1111

quote:

quote:

Sunucu bilgileri:

1000 MB dual channel RAM
    320 GB HARDDISK

Mangos rev 3847 SDB 6.4 cs 194 Haftada 7 gun 24 saat aciktir (surekli guncelleniyor).

Sunucu ayarlari:

Regeneration rates:
    Health = 1 x Blizzlike
    Mana = 1 x Blizzlike

Drop rates:
    Items = 1 x Blizzlike
    Money = 1 x Blizzlike

Experience rates:
    Kill = 5 x Blizzlike
    Quest = 5 x Blizzlike
    Explore = 5 x Blizzlike

City or Tavern
    = 1 x Blizzlike
    In Game
    = 1 x Blizzlike
    In wilderness
    = 1 x Blizzlike

akabinde selam verdim 10 kişi vardı biri almadı. özelden birine yazdım sanırım servcer kurucularından biri, yardım istedim lv 5 sin ne yardımı bu senin gibi bilmem kacına ayrdım ediyoruz bıktık vs vs. lagdan bahsettim gelenler böyle karsılanmaz dedim cık git dedi

yaw bir arkadasım daha bunlara maruz kalmıs bana demişti zaten sırf türklerle birarada olup zaman gecirmek icin girmiştim sonuc bu

tavsiye etmiyorum. cogu skill calısmıyor 5-10sn lag hemde gecenin bu saatinde 10 kişiyle

syg,

bu tür oynculara biz genelde ko dan gelip başkalarından medet uman aga beni kas aga bana para ver diye ortada dolanan tipler olarak adlandırıyoruz lvl5 e kadar gelmişsin ne süper olmuş iki saniyede de butun talentleri kontrol etmişsin peki baktın mı bu talent sisteminin mangos ile alakalı olduğunu baktın mı mangos revlerinin güncellenerek sunulduğunu yani sana türkçe olarak açıklayayım bu mangos ile güncellenen bi server yani talentte bozuk olanlar her mangos kullanan serverda bozuk olan şeyler slm vermişte kimse almamamışmış slmler genelde karşılıksız bırakılmaz ama kaldıki o anda lag var diyorsunya belki herkes lagla uğraşıyordu ve senin msjın arada kayboldu herkes senin gibi boş olmayabilir dimi herkesin bir guıldi var ve guıld içi yazışmalar geçerken kimse kalkıpta diğer kanallardaki konuşmalara göz atmaz lvl 5 olup para istediğine göre oyunu zaten bilmeyen birisi olduğunda kesin 5x olan bir serverda lvl 5 olmak ne kadar zor birde onu düşün bakalım hemen para diye birisine yapışmadan önce o serverda sürekli olabileceğini kanıtlaman gerekli çoğu servera gidip bir kişiden para dilen bakalım aynı şeyler başına geliyormu hatta kurallara lütfedip baksan bunun yasak olduğunu bile görebilirsin ama sen tabiki herşeyi hazır bekliyorsun dimi birisi sana para verecek birisi seni kasacak lvl 70 yapacak bunlarda olmayınca o server kötü server olacak öncelikle yazı yazmadan önce kendine bir bak gerçekten bir oyuncumu olmak istiyorsun bu serverda yoksa asalaklardan birisimi, olurda 2nci seçeneği seçersen zaten o 5 lvl içinde aldığın cevabı alırsın yok ben bir serverda gerçekten uzun süre oynayacağım diyorsan öncelikle kendi başına biraz ayakta durabileceğini göstermelisin ondan sonra başkalarından yardım dilemelisin kaldıki senin uzun süreli oyuncu olacağın kanısına varılırsa zaten bir guıld tarafından uye olarak alınır ve her türlü desteiği görürsün öncelikle oynadığın oyun türünü iyice analiz etmeli ondan sonra düşüncelerini yazman gerekli.

bir de daha ilk girdiğin ve lvl 5 olduğun bir serverda gördüğün ilk kişiyi kurucu olarak nitelendirmende ne kadar akla sahip olduğunun kanıtı sanırım yada bu işin içinde başka bir amacının olduğunun kanıtı.

diğer arkadaşta demişki bunu bir kez daha duymuştum gidenler hep geri dönüyor yukarıda açıkladığım şekilde olan herkes her serverdan geri dönmeye mahkumdur çünkü gerçek oyuncular başkalarından çok mecbur kalmadıkça para istemezler hele hele yeni geldiği bir serverda ilk görüdüğüne yapışıp para dilenmez dilenenlerde senin dediğin gibi geri döner bu sadece bu server için değil tüm serverlar için geçerlidir.

şimdi herkes bu yazıları okuyunca her para isteyene veya yardım isteyene bu izo ya verilen cevaplar veriliyor sanmasın eğerki birisi istemeyi bilirse lvl 1 bile olsa benden 100 g bile alabilir bunu oyunda daha önce yardım ettiğim herhangi bir ally chara sorabilir böyle basit kişiliklerle çıkıp ne o yoksa paran mı yok gibi istemlerde bulunanlar herkesten aynı cevabı alacaktır sonuçta tatlı dil yılanı deliğinden çıkartır bunu öğrenmek gerek

alın bi tırsak. fake nikle yazmıs kime yazıyorsa

karadeniz wow bes para etmez oyuncular degişken oldugu için birsey diyemiycem ama, serveri kuran kisinin arkadasları cogunlukta. düsünün ne kadar adil olunabilir

• Ne fake niki ya malmısın be adam.CB abimiz o serverda kaç yıldır oynuyan abi her yerde nikide CB.Feyk falan değil bilmeden konusma.

Kardeş oynamıyacaksan defol.Biz bu serverda 25000latda da oynadık.Hiç bir spell çalışmıyorkende.İnsanlardan 400 gold aldığımıda biliyorum kral itemde.(eskiden sb trade oluyordu wowemuda)

Ha kaldı ki çok şaşırdım CB abi ve Naz abi nasıl senin seviyene düşüp cevap yazmışlar.Uraşmayın abi herkes ne olduğunu biliyor.Biz sen o serveri hiç ellemesende girecez arkadaşlığımızı devam ettireceğiz biliyorsun.Bırak böylelerine sen cevap verme.Sana saygımız var biliyorsun.
  • harbiden oynamak istemeyen oynamaz ... cb , nazguhl ve bircok abim orjinalde oynayabilecekken arkadaşlarıyla beraber oynuyor , serverda oynamak istemiyorsan oynamazsın ama dil uzatmaya hakkın yok , ve şunu sana cok rahat söyleyebilirim bu serverdaki arkadaşlık ortamını hicbir yerde bulamazsın ...
    yok lvl 5 e kadar kasmış hiçbirşey çalışmıyomuş , sen kime maval okuyosun be adam lvl 5 de çalışmasını bekledigin şeyleri yazsana bana ... racial diyosan 1 yıl önceki revlerde tüm racial özellikler çalışıyordu ...
    gelelim para mevzusuna , para kasmak private serverlarda zor olmasına ragmen güven kazanan kişilere artisan ridining için para bile sağlanıyor ... ki oynadıgım süre icinde benden 1 isteyene ben 5 verirdim ...

tekrar söylüyorum burdaki oyuncular birbirlerine yeterde artar sizin gelmeniz yada gitmeniz burdaki arkadaşlıgı bozmaz ... burdaki hordelar ve allyler bile dost tur 5 dk forumlarda dolaşın anlarsınız ...

• uff ya benim mailimin ne bulkuna ne inboxına bilgiler gelmedi baslayamadım okullar acıldı ya
  • Pff. Bir türlü foruma kayıt olamıyorum. Mail gelmiyor :/ Realm'ın adresini PM'den biri atabilir mi acaba?
  • Forum ğyeliğinde sorun yok diye hatırlıyorum.

Sonrada;

karadeniz.no-ip.org/wow kısmından acc açıp oynuyorsunuz.

Realmde;
    karadeniz.no-ip.org
  • quote:

Orjinalden alıntı: speedyDNA

quote:

Orjinalden alıntı: CB1111

quote:

quote:

Sunucu bilgileri:

1000 MB dual channel RAM
    320 GB HARDDISK

Sunucu ayarlari:

Regeneration rates:
    Health = 1 x Blizzlike
    Mana = 1 x Blizzlike

Drop rates:
    Items = 1 x Blizzlike
    Money = 1 x Blizzlike

Experience rates:
    Kill = 5 x Blizzlike
    Quest = 5 x Blizzlike
    Explore = 5 x Blizzlike

City or Tavern
    = 1 x Blizzlike
    In Game
    = 1 x Blizzlike
    In wilderness
    = 1 x Blizzlike

syg,

alın bi tırsak. fake nikle yazmıs kime yazıyorsa

karadeniz wow bes para etmez oyuncular degişken oldugu için birsey diyemiycem ama, serveri kuran kisinin arkadasları cogunlukta. düsünün ne kadar adil olunabilir

spedy yazım sana ve senin gibilereydi kusura bakma ismini vermediğim için anlayamamışsın birde yeni üye olunan bir yerde msj yazınca normal olarak ilk msjın oluyor tabi senin zekanda bir kişi bunu anlayamadığından zaten banlanmış neyse fake nicke gelince bildiğin tum wow serverlara bir göz at bakalım cb1111 nickli bir kullanıcı var mı ondan sonra gelip buraya yazı yazma zahmetine gir zaten senin bunu anlamanı beklemiyorum kapasite meselesi

5 para etmeyen kişiliklerde sizlersiniz değişken olunca düzelirde umut etmeyin çünkü ancak 2 dakika kaldığın serverın nasıl adil olup olmadığını söyleyebilmende şaşırtıcı eğerki biraz oynayıp kuralların herkese göre alındığını burada oynayan en eski kişinin bile 2nci hatasında banlandığını görebilirdin ama sen 2 dakikada hemen adil olmadığını söyleyebiliyorsun bana fake nick diyen "mahlukat" acaba bu serverda 1 gun geçirmişmidir yaşım itibariyle senin gibilerle muhattap olacak değilim ama bilmeden konuşan tiplerede cevap vermek gerekir belki birşeyler öğrenirler diye bildiğin wow server ve wowla ilgili sitelere bir göz at benim nickimin olup olmadığını kontrol et ondan sonra yazı yaz tabi senin zekanda bir kişinin wowla ilgili birşeyler bildiğinide pek sanmıyorum ama neyse

arkadaşlar forum uyeliği için mail gelmiyor zaten direk olarak uye oluyorsunuz uye olduktan sonra foruma girdiğinizde hesap açımı linki var oraya tıklayıp bilgileri girdikten sonra oyun için acc almış oluyorsunuz

realimide diğer arkadaş vermiş zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CB1111 -- 2 Ekim 2007; 10:14:46 >

• CB abş bence sen cevap yazma bosuna buna.
  • ßen Yeni ßa$lıcam Downland Linki Werebilirmi ßiri
  • Hepimizin Mubarek Ramazan Bayrami kutlu olsun, Karadeniz-TR WoW ekibi tarafindan ozel bayram gorevi hazirlanmistirhttp://karadeniz.no-ip.org/forum/index.php?showtopic=2491
  • cb ve yalakaları

hadi len hö..k 5 kişiyi gecmeyen player sayısıyla hala nereye kadar direneceksin, önce iyi bir raklam yapmayı ögren blizzard gibi yazma binlerce üyesi olan server gibi konusma, gelen gelir gelmeyen gelmez denmez biraz playerlerı umursa SEVİMLİ ol pabucumun rockcısı

yoksa anca kendin yazar kendin oynarsın

ayrıca benim kriterlerime göre tavsiye etmiyorum arkadaslar

syg,
  • quote:

.....düsünün ne kadar adil olunabilir

Insanlarin birseyi begenmesi veya begenmemesi dogal birseydir ve tavsiye etmelerinde veya etmemelerinde bile haklari vardir, fakat yazi yazdiklarinda 2 saniye dusunmeden vicdanlarini yoklamadan yazmalarini cahilligine bagislarim. Hakkini yediysem veya aldiysam gel vereyim belki birkac suni gold dir veya birkac lvl demi? Senin bir abin olarak helal et bile diyebiliyorum.

quote:

....düsünün ne kadar adil olunabilir
    hic bilmeden ogrenmeden arkadas ortamina baglayarak sonuca varipta yargilamak cok kolay, bunu yazarken acaba kac saniye dusundun?
    Beni taniyabilmis olsaydin zaten bu yazindan pisman olacagindan cok eminim. Bayramlarda da insanlar helallasir....ama sen benim hakkimi verebilirmisin? Yinede helal olsun Bayramin kutlu olsun kardes, siz gencler ornek olmaniz lazim artik..... hangi serverde oynarsaniz oynayin, nerde olursaniz olun gercek hayatinizda gercekci olun. Sen youtube eklediysen eline saglik imzandaki video yu izledim ama o kelimlere gore sende ornek insan olmaya calis anla iste ne demek istedigimi!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kray_68 -- 12 Ekim 2007; 12:21:33 >

• Ben orada normal bir playerim seninle laf yarıştaracak değilim demek ki bir kuyruk acın var kim olduğunu yada bu fikirlere nereden vardığını tam bilemiyorum ama içimize giremediğin kişiliğinle ilgili bişey sonuçta 5 veya 3 hiç fark etmz zaten birazcık forumda dolaşsan bu serverın bir host olmadığını ve 1 senedir açık olduğunu bile görebilirdin ama senin yaşındakiler genelde okumak yerine başkalarının söyledikleriyle iş yaparlar nerde mutluysan orada oyna wow biliyorsan tabi genelde ko cu olduğunda belli neyse ne benim için senin gibilerin gelmemesi daha iyi o yuzden gelmeyin diyebilme lüksüm var ama tabi sen onuda algılayamazsın yolun açık olsun kendince önermiyorsun ama acaba kaç dakika gelip gördün oyundaki ortamı acaba bundan sonra ne yazarsan yaz zaten naz yeterli açıklamayı yazmış kendi yolunda başarılar sana.
  • quote:

cb ve yalakaları

hadi len hö..k 5 kişiyi gecmeyen player sayısıyla hala nereye kadar direneceksin, önce iyi bir raklam yapmayı ögren blizzard gibi yazma binlerce üyesi olan server gibi konusma, gelen gelir gelmeyen gelmez denmez biraz playerlerı umursa SEVİMLİ ol pabucumun rockcısı

syg,

yazık.. cidden yazık sana.server hakkında birşey bilmiyorsun zaten.. heralde sen hile yapıpta banlananlardan birisisin kimse oynayıpta böyle bişey demez.. ben wowu bıraktım, orje geçmiştim en son ama karadenizi bırakamadım.. serverda huzur,dostluk,sevgi,eğlence,paylaşım varken nasıl bırakabilirdimki?.. player sayısı senin için önemli olabilir bize göre dostluk önemlidir.Server admini bize patron gibi degil arkadas gibi davraniyor... yazilari oku veya forum u bi arastir.. bilip bilmeden yorum yapma..

oynasaydın yazdıklarından PİŞMAN olurdun..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bucephalas -- 12 Ekim 2007; 22:21:57 >

• Yeni funserver ve radyo yayinimiz baslamistir:http://forum.donanimhaber.com/m_18565828/tm.htm
  • quote:

cb ve yalakaları

syg,

arkadasim beni karadenizden bilen bilir ama sen karadenizde oynamadigin nasilda belli oluyo sen 2 dakika girip te oynamayla olmuyo ben bu sitenin kurulusundan beri varim zaman geldi baslarda zorluk cektik hani azar da yedik ama hic bi zaman oyundayken ben yardima ihtiyacim var dedigim de bos kalmadim hani diyeceksin seni taniyolar Alemci vardi basta geleni hec bos cevirmemisimdir herzaman kasmisimdir simdide öyleyim ama okuldayim ama orda kimse hele ben yeni geldim servere deyince birakmaz eger adamin la birazdaha oynayip biraz daha takilsaydin kesin oranin asil oyunculari + ben görsem seni 20 yaptiri cebine bikac altin atardim :D bide 5 kisi olayi oranin oyun cularinin saati hepsinin demiyorum bellidir herkes birbirini tanir muhabbetler girla döner biraz kalsaydin görür dün hele arada hord lardan arkadaslar bile ally girer muhabbet ceviririz zaman gelir birbirimize saldirr keyif yapariz mekanimiz güzel yeter ki terrbiyeli ve düzgün durulursa hertürlü yardimi alir almak isteyen :D kray abime cb ye slm lar Ben kütahyadayim okuyorum ama tatilde birlikteyiz bosslar bizden kacacak herkese kolay gelsin büyüklerimizin ellerinden kücüklerimiznin gözlerinden öperim :D

• Derslerinde basarilar dilerim Alemci =)
  • saol abi nezaman islerin bitecek bende kütahyadan gelem bizim eleman larla ally horde birlesek boslara gidelim hele bide sizde gelinde tadi ciksin ben simdiki charla murat la girerim :D sen su tauron la gelde söyle bi havani estir bea abi
  • Bu hafta sonu yeni 2.2.3 veribatan isleri bitiyor cok guzel olacak, bosslara GM Blackdragonun ekledigi yapay zekalar baya zevkli olacak. Sen gel ben Taurenle gelirim yanina merak etme ^^
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.