Şimdi Ara

Karadeniz-TR WoW Server! (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
370
Cevap
0
Favori
28.444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • E o güçte adamda yok :D Gerek yok daha elbet eklenecek
  • Illidan var hp/damage/buyu test yaptim fakat su an eklenmedi. Lootlar, itemleri ve diger npcler hazirlaniyor. Bu isler bittikten sonra Black Temple acilacaktir.
  • Server tamamen degisti, artık hic lag yok.serveri hosting yaptılar .ben suan 40 ms ile oynuyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bucephalas -- 30 Temmuz 2007; 12:52:57 >
  • şu an free serverlar arasında , hic lag olmayan , oyuncu olsunda kim olursa olsun diye oyuncu çekmeyen ve bu sayede latency nin tabana vurmadıgı bir server ... dün fiber optic bağlantıya geçilmiş haberiniz olsun :)
  • dc oluyo:( arada bi combatta kalıyoruz.player sayısı az. bize gene yabancı server yolları görünüyo:(
  • combat bug bütün serverlarda var son uptade ile gelmiş 1-2 haftaya düzelir umarım oda ... player sayısı az şimdilik ama elbet çoğalacak ..
  • up
  • quote:

Orjinalden alıntı: hetfield

dc oluyo:( arada bi combatta kalıyoruz.player sayısı az. bize gene yabancı server yolları görünüyo:(

Forumde ss varhttp://karadeniz.no-ip.org/forum/index.php?showtopic=2141 2 gun 14 saat dc olmadan sunucu acik kaldi.
    Simdi sunucu 10mbit fiber optic baglantida lag/latency YOK! Herkese herzaman kapimiz acik, yeni gelenlerede gidenlerede.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kray_68 -- 23 Ağustos 2007; 18:19:13 >
  • Uzun yoldan geldik 5 eylul 2006 tarihinde ilk defa WoW sunucumuza evimdeki makinadan yayina basladik WoWemu le baslangic yaptik. Aralik ayinda Mangos a gectigimizde 6mbit down/768kbs up baglantidan cok zorluk cektik ve lag oldugunda cogu oyuncular gitti, sadik dostlarimiz sagolsunlar kaldilar ve bazi gidenlerde geri geldi. 1 Agustos 2007 tarihinde sunucumuz 10mbit hostingden yayina basladiktan sonra hicbir latency sorunumuz kalmadi. 1 yil boyunca surekli acik kaldik sadece 1 kere oyunculara res geldi onuda wowemuden mangosa gecerken mecbur kaldik. Forumlerimizde oyuncularin bug bolumune yazdigi (db le ilgili) bugleri GM lerimiz SQL duzeltmeleriyle surekli derhal duzelttiler ve halen duzeltiyorlar.

5 Eylul 2007 tarihinde Karadeniz-TR WoW 1 yasinda. Bu 1. yildonumuzu kutlamak icin ozel bir "event" duzenleyecegiz. Forumdeki takvimde bu duzenleyecegimiz senligin tarihi ve saati bildirelecek. Cok surpriz bir olay olacak, Bayramlarda yaptigimiz eglenceleri hatirlayanlar bilir. Fakat bu sefer cok daha farkli olacak, sizlere bir ip ucu verecem: 5 eylul tarihine kadar lvl 40 olmaya calisin!

• Karadeniz-TR WoW 1nci Yıl Kutlamaları baslamistir cok ozel gorev, npcler, surpriz hediye paketleri hazirlandi 7 gün boyunca devam edecek bazı eventler... Bu topicde detayli bilgiler:http://karadeniz.no-ip.org/forum/index.php?showtopic=2250
  • Servera giremiyorum dün ve bugün. Patch mi yükleniyor. yoksa bendemi sorun var ya
  • sunucu bakima alinmisti tekrar acik
  • Sunucu guncellendi: Mangos: Rev4443+ScriptDev2 Rev 124 Using DB: SDB 0.8 rev.208
    Black Temple acildi ve Netherstorm The EyE Anahtarli giris kaldirildi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kray_68

http://karadeniz.no-ip.org/

Sunucu destekledigi versionlar: 2.012 WoW/TBC kendiniz secebilirsiniz

Sunucu bilgileri:

Pentium 4 CPU 3.00 GHZ Hyper Threaded
    1000 MB dual channel RAM
    320 GB HARDDISK
    NVIDIA GEFORCE 6600GT 128 MB RAM
    Internet Baglantisi 6mbit/s ADSL2+

Mangos rev 3847 SDB 6.4 cs 194 Haftada 7 gun 24 saat aciktir (surekli guncelleniyor).
    Oyuncularin forumde bildirdigi bugleri GM ekibimiz duzeltiyorlar

Sunucu ayarlari:
    Accounts: 1096

Regeneration rates:
    Health = 1 x Blizzlike
    Mana = 1 x Blizzlike

Drop rates:
    Items = 1 x Blizzlike
    Money = 1 x Blizzlike

Experience rates:
    Kill = 5 x Blizzlike
    Quest = 5 x Blizzlike
    Explore = 5 x Blizzlike

Resting points grow rate:
    City or Tavern
    = 1 x Blizzlike
    In Game
    = 1 x Blizzlike
    In wilderness
    = 1 x Blizzlike

arkadaslar az önce karadeniz wow da oynadım. girer grmez 5sn lagla karsılandım

akabinde selam verdim 10 kişi vardı biri almadı. özelden birine yazdım sanırım servcer kurucularından biri, yardım istedim lv 5 sin ne yardımı bu senin gibi bilmem kacına ayrdım ediyoruz bıktık vs vs. lagdan bahsettim gelenler böyle karsılanmaz dedim cık git dedi

yaw bir arkadasım daha bunlara maruz kalmıs bana demişti zaten sırf türklerle birarada olup zaman gecirmek icin girmiştim sonuc bu

tavsiye etmiyorum. cogu skill calısmıyor 5-10sn lag hemde gecenin bu saatinde 10 kişiyle

syg,

• Olur da bu kadar olur Server kurucusu fln değilim bi kere. Karadeniz forumuna girersen görürsün kimin ne olduğunu. Slm verdim dediğinde bana item ve gold verebilcek olan var mı dediğin sanırım. Server a biçok adam gelio 10 lwl kasıp bırakıyolar. Her gelene para mı werseydik. Serverda uzun süre oynayacak adama yardım ediliyo. Yoksa senin gibi 3-5 lwl kasmak için girdiğin bi server da kimse sana yardım yapmaz. Bunu karadeniz wow la bağdaştırmanda çok saçma. Kafana göre yazmışsn bir de ben açıklayaym ne olduğunu...
    Kanalın birinden gold istedi. Sonuçta yeni başlamış biri çoğunluğu ztn 20 yi geçemio. Kimse de cevap yazmadı. Geldi bana whispten "ne oldu sustun. cimri misin yoksa 3-5 gold seni susturuyo mu" gibi kötü bi üslup kullandı. Kendisi o şakayla karışık fln dedi ama hiç samimiyetim olmadığı bi adamdan bunları duymak hoş deil. Olay bu ve bundan gelişenlerden ibaret. Lag olayına gelirsek adam sürekli 3 kişilik server 5 kişilik server deyip durdu. 10 online da bu kadar lag fln dedi bn de herkesin yapacağı gibi istemiyosan oynama 3kişi 2 kişi dedim.
    Skillerde de atıp tutmuşsun bakıyorm. Ya kendin diyosun 5 lwldim diye yeni girdim diye nerden biliyosn çoğu skill i çoğu talent i . 1 e 100 katıp da kimsenin aklını çelemezsin. Kas 70ini ondan sora bu çalışmıo bu bozuk de. 5 lwl de ne çalışmıyo yürüme skilli mi???
    Son olarak kimse bu serverı bu şekilde yargılayamaz. Siz bilio musunz da serverın ne şekilde nerden nereye geldiğini. Lag olayı da abarttığı gibi değil dün geceki bi istisna oldu. O saatte o kadar lag fln yok. Gündüzleri 25-30 kişi online var, lag da kimsenin lwl ini kasmasını engelleyecek kadar deil. Serverın ne olduğunu görmek isteyenler gelsin foruma veya oyuna öyle kararını versin. Böyle adamların abartmalarına inanmayn...

Karadeniz-TR WoW Server!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exodi@ -- 24 Eylül 2007; 17:24:55 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Exodi@

Olur da bu kadar olur Server kurucusu fln değilim bi kere. Karadeniz forumuna girersen görürsün kimin ne olduğunu. Slm verdim dediğinde bana item ve gold verebilcek olan var mı dediğin sanırım. Server a biçok adam gelio 10 lwl kasıp bırakıyolar. Her gelene para mı werseydik. Serverda uzun süre oynayacak adama yardım ediliyo. Yoksa senin gibi 3-5 lwl kasmak için girdiğin bi server da kimse sana yardım yapmaz. Bunu karadeniz wow la bağdaştırmanda çok saçma. Kafana göre yazmışsn bir de ben açıklayaym ne olduğunu...
    Kanalın birinden gold istedi. Sonuçta yeni başlamış biri çoğunluğu ztn 20 yi geçemio. Kimse de cevap yazmadı. Geldi bana whispten "ne oldu sustun. cimri misin yoksa 3-5 gold seni susturuyo mu" gibi kötü bi üslup kullandı. Kendisi o şakayla karışık fln dedi ama hiç samimiyetim olmadığı bi adamdan bunları duymak hoş deil. Olay bu ve bundan gelişenlerden ibaret. Lag olayına gelirsek adam sürekli 3 kişilik server 5 kişilik server deyip durdu. 10 online da bu kadar lag fln dedi bn de herkesin yapacağı gibi istemiyosan oynama 3kişi 2 kişi dedim.
    Skillerde de atıp tutmuşsun bakıyorm. Ya kendin diyosun 5 lwldim diye yeni girdim diye nerden biliyosn çoğu skill i çoğu talent i . 1 e 100 katıp da kimsenin aklını çelemezsin. Kas 70ini ondan sora bu çalışmıo bu bozuk de. 5 lwl de ne çalışmıyo yürüme skilli mi???
    Son olarak kimse bu serverı bu şekilde yargılayamaz. Siz bilio musunz da serverın ne şekilde nerden nereye geldiğini. Lag olayı da abarttığı gibi değil dün geceki bi istisna oldu. O saatte o kadar lag fln yok. Gündüzleri 25-30 kişi online var, lag da kimsenin lwl ini kasmasını engelleyecek kadar deil. Serverın ne olduğunu görmek isteyenler gelsin foruma veya oyuna öyle kararını versin. Böyle adamların abartmalarına inanmayn...

+1561654651651 böle insanların hakkı kötekdir bu serverda oynadım hala oynıyan arkadaşlarım var ilk oynadığım free server'ımdı bnce gayt gzl hele son haliyle ewt baya bi gelişme olmuş

• Sayin izo efendi, ne kadar sunucuyu kotulemek isterseniz isteyin fark etmez benim bir kayibim olmaz. Zaten beni tanimayi birak kendi kendini tanimis olsaydin vaktini bu turlu anlamsiz kelimelerle gecirmezdin. Aslinda cevap yazmayacaktim cunki bana bir zararin yok fakat sunucumuzdaki vakit geciren arkadaslarimiza laf atmis oluyorsun. Bu arkadaslarin demekki bir bildigi varki 1 yildan beri her turlu sartlar altinda bizlerle beraber kaldilar ve devam ettiler, sen kimsinde bunlarin 1 yilda ogrendigini 1 gecede ogrendin laf atiyorsun o sadik insanlarin oynadigi sunucuya? Eger begenmiyorsan basarilar dilersin cikar gidersin veya hicbirsey yazmazsin, ama yalan soylemeye gerek yok. Bizim hic baska sunucular gibi biz en iyisiyiz en buyuguyuz en kaliteli gibi hicbir yarisimiz veya reklamimiz yok. Fakat asil beni taniyanlara sor onlar sana soylesin bizim kim ve ne oldugumuzu. Insanlik hakkinda ders almak istersen gel sana sunucumuzdaki dostlarimiz ders versin, sunuculuk hakkinda ders almak istersen gel sana Karadeniz-TR WoW ekibimiz ders versin. Hadi yolun acik olsun.

• selam orjinalde 2 seneyi aşkındır oynuyorum merakımı gidermek için kayıt oldum defalarca aktivasyon kodu istedim ama mailime(gmail) 100 kere denememe rağmen spam bulk klasoru dahil hiç birlşey gelmiyo?
  • quote:

Orjinalden alıntı: izo

quote:

Orjinalden alıntı: Kray_68

http://karadeniz.no-ip.org/

Sunucu destekledigi versionlar: 2.012 WoW/TBC kendiniz secebilirsiniz

Sunucu bilgileri:

Pentium 4 CPU 3.00 GHZ Hyper Threaded
    1000 MB dual channel RAM
    320 GB HARDDISK
    NVIDIA GEFORCE 6600GT 128 MB RAM
    Internet Baglantisi 6mbit/s ADSL2+

Mangos rev 3847 SDB 6.4 cs 194 Haftada 7 gun 24 saat aciktir (surekli guncelleniyor).
    Oyuncularin forumde bildirdigi bugleri GM ekibimiz duzeltiyorlar

Sunucu ayarlari:
    Accounts: 1096

Regeneration rates:
    Health = 1 x Blizzlike
    Mana = 1 x Blizzlike

Drop rates:
    Items = 1 x Blizzlike
    Money = 1 x Blizzlike

Experience rates:
    Kill = 5 x Blizzlike
    Quest = 5 x Blizzlike
    Explore = 5 x Blizzlike

Resting points grow rate:
    City or Tavern
    = 1 x Blizzlike
    In Game
    = 1 x Blizzlike
    In wilderness
    = 1 x Blizzlike

arkadaslar az önce karadeniz wow da oynadım. girer grmez 5sn lagla karsılandım

akabinde selam verdim 10 kişi vardı biri almadı. özelden birine yazdım sanırım servcer kurucularından biri, yardım istedim lv 5 sin ne yardımı bu senin gibi bilmem kacına ayrdım ediyoruz bıktık vs vs. lagdan bahsettim gelenler böyle karsılanmaz dedim cık git dedi

yaw bir arkadasım daha bunlara maruz kalmıs bana demişti zaten sırf türklerle birarada olup zaman gecirmek icin girmiştim sonuc bu

tavsiye etmiyorum. cogu skill calısmıyor 5-10sn lag hemde gecenin bu saatinde 10 kişiyle

syg,

+1 bunu birkere daha duymustum.

gienlerin yarısı geri dönüyor ne iş

• quote:

Orjinalden alıntı: moffaka

selam orjinalde 2 seneyi aşkındır oynuyorum merakımı gidermek için kayıt oldum defalarca aktivasyon kodu istedim ama mailime(gmail) 100 kere denememe rağmen spam bulk klasoru dahil hiç birlşey gelmiyo?

Aktivasyon fln istemiyokihttp://karadeniz.no-ip.org/wow/ burdan üye olabilirsin
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.