Şimdi Ara

Karadeniz-TR WoW Server! (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
370
Cevap
0
Favori
28.444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Sunucu destekledigi versionlar: 2.012 WoW/TBC kendiniz secebilirsiniz

Sunucu bilgileri:

Pentium 4 CPU 3.00 GHZ Hyper Threaded
    1000 MB dual channel RAM
    320 GB HARDDISK
    NVIDIA GEFORCE 6600GT 128 MB RAM
    Internet Baglantisi 6mbit/s ADSL2+

Mangos rev 3847 SDB 6.4 cs 194 Haftada 7 gun 24 saat aciktir (surekli guncelleniyor).
    Oyuncularin forumde bildirdigi bugleri GM ekibimiz duzeltiyorlar

Sunucu ayarlari:
    Accounts: 1096

Regeneration rates:
    Health = 1 x Blizzlike
    Mana = 1 x Blizzlike

Drop rates:
    Items = 1 x Blizzlike
    Money = 1 x Blizzlike

Experience rates:
    Kill = 5 x Blizzlike
    Quest = 5 x Blizzlike
    Explore = 5 x Blizzlike

Resting points grow rate:
    City or Tavern
    = 1 x Blizzlike
    In Game
    = 1 x Blizzlike
    In wilderness
    = 1 x Blizzlike

• ya var ya, hüzünlendim cidden... neydi o günler 1.11 versiyonu, kray ın özverili çalışmaları, waikinin beni elf ve human istilasından kurtarması, arena akşamları derken baktım hayatım wow olmuş, dur dedim kendime!
    bıraktım...ama hala forumlarda bakınıyorum, bi an başlıcak gibi oluyorum, hatta kurmaya başladım %80 de sonlandırdım wow kurulumunu.
    of of ne yapcam ben,
    karadeniz wow un başarılarının devamını dilerim
    arz ederim
  • bende bc yok 2,012 acılır deilmi direk acc oluomu simdi bu mail falan yok demi? hemen girebilirmiyiz yane
    + bide nufus nasıl oluo genelde ???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogguzko -- 16 Haziran 2007; 12:04:19 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: turkhay

ya var ya, hüzünlendim cidden... neydi o günler 1.11 versiyonu, kray ın özverili çalışmaları, waikinin beni elf ve human istilasından kurtarması, arena akşamları derken baktım hayatım wow olmuş, dur dedim kendime!
    bıraktım...ama hala forumlarda bakınıyorum, bi an başlıcak gibi oluyorum, hatta kurmaya başladım %80 de sonlandırdım wow kurulumunu.
    of of ne yapcam ben,
    arz ederim

Burda Ortam bitmez devam ediyor

quote:

Orjinalden alıntı: ogguzko

bende bc yok 2,012 acılır deilmi direk acc oluomu simdi bu mail falan yok demi? hemen girebilirmiyiz yane
    + bide nufus nasıl oluo genelde ???

Bc olmasada olur ama Bloodelf Draenei ırkları seçemezsin. Yani Normal 2,012 wow ile oyuna girebilirsin.Mail falan yok üyelik aldımmı hemen açılıyor..Nufus durumu onemli degil cogaliyor elbet te cogalcak, sen lvl 30 yada 40 a kadar kas guild bul o serverdaki ortama bayilacaksin emin ol

• Arkadaslar bende uye olmak istiyorum iki sorum var

uye olurken normal wow mu yoksa burning crusade mi diye soruyor bende normal wow var.Sımdılık normal wow olarak uye olsam ılerde burnıng ın cdsını alınca uyelık upgrade ı mumkun oluyormu?

bendekı versıyon 2.012 fakat oyunun exe sıne cıft tıklayınca dırek yenı patchı yuklemeye calısıyor bı turlu oyuna gıremıyorum

Bıraz acemı soruları oldu kusura bakmayın
  • Üyelik açarken sana soruyor TBCmi WoW olacak diye.Normal wow olarak açarsan da olur upgrade edebilirsin TBC ye. Pacth yükleme olayına gelince WoW.exe den gir oyuna realmlisti ayarla sorun kalkıcaktır
  • endirme linki nedir acaba bi söler misiniz:(
  • Ne indirecen :(
  • karadeniz wow u
  • Abi bu KO deil pcnde Wow olacak sen kARADENİZ Serverine bağlanacan.
  • hehehe karadeniz wow u karadeniz sitesinden indirebilirsiniz
  • Normal WoW linki var forumda
    Tbc linkide var

http://karadeniz.no-ip.org/forum/index.php?showtopic=1819&hl=
  • quote:

ya var ya, hüzünlendim cidden... neydi o günler 1.11 versiyonu, kray ın özverili çalışmaları, waikinin beni elf ve human istilasından kurtarması, arena akşamları derken baktım hayatım wow olmuş, dur dedim kendime!
    of of ne yapcam ben,
    arz ederim

Tesekkur ederim Turkhay, en iyisini yapmissin, seni kutlarim =)
    Forumde ve oyunda en onemli kurali uygulamissin: "EN ONEMLI KURAL BU: KENDINIZI INTERNETE FAZLA VERIP GERCEK HAYATINIZDAN KOPMAYIN.
    BU DUNYADAKI VAKTIMIZ COK AZ...." Forumde ve oyundaki adin neydi?
  • Selamlar

Forum ve oyundaki adım da Turkhay'dı. ama gerçekten benim oynadığım dönemde de server hep belli bir düzeydeydi zaten. şimdi de öyledir eminim. millet free server lara laf etsede, orjinal server da oynamış
    (70 lvl undead warlock - server: sylvanas ) biri olarak karadeniz wow ekibi ve kray'ı gerçekten takdir ediyorum ve bunu reklam yapmak ,için söylemiyorum ( reklam yapmış olsamda tamamen samimi bir paylaşımdır, birey hürriyetini savunsun :))
    Hala karadeniz forumlarına falan giriyorum, kaç kişi online, tanıdık var mı diye falan. Ama iş yine oyuncu sayısına geliyor tabii.
    Bi de niye Blizzard bu kadar mükemmel, niye hayatımız blizzard oluyor, dursun bu hayasızca akın :))
    Karadeniz ailesine selam ederim
    (starcraft 2 ne zaman geliyor yaw)
  • Starcraft 2 seni tekrar blizz bağımlısı yapar bastan soleyiim Hiç başlama ona...
  • quote:

Selamlar

Forum ve oyundaki adım da Turkhay'dı. ama gerçekten benim oynadığım dönemde de server hep belli bir düzeydeydi zaten. şimdi de öyledir eminim. millet free server lara laf etsede, orjinal server da oynamış
    (70 lvl undead warlock - server: sylvanas ) biri olarak karadeniz wow ekibi ve kray'ı gerçekten takdir ediyorum ve bunu reklam yapmak ,için söylemiyorum ( reklam yapmış olsamda tamamen samimi bir paylaşımdır, birey hürriyetini savunsun :))
    Hala karadeniz forumlarına falan giriyorum, kaç kişi online, tanıdık var mı diye falan. Ama iş yine oyuncu sayısına geliyor tabii.
    Bi de niye Blizzard bu kadar mükemmel, niye hayatımız blizzard oluyor, dursun bu hayasızca akın :))
    Karadeniz ailesine selam ederim
    (starcraft 2 ne zaman geliyor yaw)

000o0o0 Ud Lock tebrik ederim Bendensin

• quote:

Orjinalden alıntı: furkachin

Starcraft 2 seni tekrar blizz bağımlısı yapar bastan soleyiim Hiç başlama ona...

starcraft çıksa sen başlıcakmısın? ztn wowu bırakıp ultima oynuyon ultima bırakıp wow oynuyon ne yapmanı çalıştığını anlamıom valla
  • Bugunden itibaren WoW version 2.1.3

Guncelleme Tarih: 16-07-2007
    Revision: MaNGOS rev4099 ScriptDev2 RELEASE
    DB: SDB6.5
    Changeset: changeset_r202
  • Evet artık İlladana başlıyoz beyler sizde gelin hadi :D
  • Şuan serverda ilidan yokki daha eklenmemiş..
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.