Şimdi Ara

KAPSAMLI ÖSYM ŞEKERI YEME STRATEJİSİ (OLASI SINAV SENARYOLAR EKLENDİ)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
4
Favori
2.630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ösym tarafindan yapilan 8 sınava girmiş verilen 24 sekeri de yemiş bir kardeşiniz olarak şeker yeme stratejimi optimize ettim.
    Öncelikle şekerleri tanıyalım.
    Mavi (a.k.a. mentollü) bu meret jelatinde durduğu gibi durmuyor. Tat olarak kesinlikle en iyisi ancak yedikten sonra ağızda mayhoş bir tat bırakıyor, mentolü yeterince keskin değil. Kırmadan emerek yemeye çalışırsanız içindeki hava kabarcıkları damağınızı kesiyor. Dikkatli yemek lazım. Salondaki adayların rahatsız olmasından cekinilmiyorsa kırılarak yenmesi makbuldür.
    Mor-kırmızı (a.k.a. the red pill) Öncelikle bu şekerin herkese uygun olmadığını söyleyelim. Sadece dhli iseniz ve tavşan deliğinin ne kadar derine indiğini görmek istiyorsanız kullanın. Asla bu şekerle başlamayın ve asla bu şekerle bitirmeyin. Eğer kullanılacaksa sarı ve mavi arasinda kullanılmalıdır. Her şekerde olduğu gibi bu şekerin de etkisi gecmeden su içilmeye çalışılmamalıdır. Eger kullanılmadıysa derhal imha edilmeli veya çocukların ulaşamadığından emin olunan bir noktada muhafaza edilmelidir. Başlangıçta çok keskin olan tutti frutti tadı zaman içinde mayhoşlaşır.
    Sarı (a.k.a. limon) bu şeker mor-kırmızının antisidir, başlangıçta müthiş gelen tadı gittikçe bozulur, sonunda öğürme istegi uyandirir. Herhangi bir psychedelic etkisi yoktur. Genellikle red pillin etkilerini notrallemek icin kullanilir.

Sinav esnasında eğer her şey yolunda gidiyorsa şu sıra izlenmelidir:
    Mavi- kırmızı- sarı
    Mavi sinavin basinda veya türkçe esnasında, kırmızı mat 20den sonra, sarı kimyadan biyolojiye gecerken.
    Senaryolar eklenecek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Faydalı konu up

• Hay aw ben red pill attığım için patladım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ciddi Jacob izlenmiş bakıyorum .
  • Ah bee mavidenmis demek

• Hocam maviyi yerken çok ses çıkardığım için sınav salonundakiler beni lanetlercesine baktı. Mavinin laneti üzerime bulaştı ya.

• Hocam siz tuhaf birisisiniz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ekşide jamesharden vardı, onu anımsattı bana bu entry..

• Mavi olan efsaneydi o mor renkli olan çok şekerli üstüne su içmeden duramadım,mavi olanı en sona saklıyorum tadı iyi olduğu için
  • hocam keşke sınavdan önce söyleseydiniz gitti fazladan 20 net
  • theiceman07 kullanıcısına yanıt
    Bende. +30 net yapacaktım bu ib*e şeker yüzünden daha düşük gelecek

• -Shepard- kullanıcısına yanıt
    Tyt de ilk onu atıp patladım. Ayt de ortada kullandık meret çok güzel toparladı. Üstüne biyolojide ekstra konsantrasyon için sarıyı da kullanıp günü atlattık
  • Şekerler de gitti nerde o eski emmeli günler.

• Bu ne ulan ahahahah. Şeker var diyorlar ama olsa da ben yemem. Şeker yerine köy hıyarı alabiliyorsam o olabilir katur kutur sınav ortasında yerim.

• Zaitsev Kurbanın Olam kullanıcısına yanıt

ayt de olacaktır şekercikler

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _TETHYS_ -- 13 Ağustos 2021; 1:24:10 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ciddi ciddi hepsini okudum. O kadar sinava girdim hic seker yemedim 😂😂😂

• Gerçek bir DH'li

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ayt matematikte katırdatıyorum hocam ben tyt de de geometri de

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.