Şimdi Ara

Thy Teknik Online Genel Yetenek Sınavı Rezaleti (Patates Sunucular İçerir)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
2
Favori
6.406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Şimdi arkadaşlar kariyer.net üzerinden thy teknik ilanını görüp part-time mühendis iş ilanına başvuru yaptım. 2 gün önce gelen mail ile online genel yetenek sınavı olacağı yönünde bilgi aldım. İçeriğinde gereken koşullar ve sınav tarihi vardı. (29 Ekim Pazartesi Sınav sistemi 29.10.2018 tarihinde 13:00 - 15:00 saatleri arasında aktif olacaktır. Şeklinde) Ekstra olarak bu sınavda kamera açmamızı istiyorlardı o koşulu da sağladıktan sonra neyse, 13:00 hazırlıklarımı tamamladım sınava girdim sorular güzel gayet iyi güzel geçiyor baya dakikam da var, bu arada sınav süresi 45 dk soru sayısı 40 neyse devam ediyorum tam 20. soruya geldim cevapladım bir baktım ki soru geçişi yapmıyor normalde soruyu işaretlediğiniz an diğer soruya atan bir sistem var, aha dedim gitti patladı serverler neyse 1dk beklemeden sonra diğer soruya geçti ama bir baktım zamanda geçmiş yani zaman durmuyor ama yeni soruya geçiş yapamıyorum böyle böyle 3 soru çözdükten sonra hop sistem tamamen gitti ve 3-5 soruda 10dk harcadım sonra tekrar sisteme giriş yapmaya vesaire çalıştım zorda olsa girdim yine 5 dk bi kayıp var kaldığı yerden devam ediyor ama geri 15 sorum var kalan dakikamda sanırım 13dk falan neyse dedim bari hızlı işaretliyim dedim yok 2 soru sonra tekrar çöktü ve giriş yaptığımda zaman kaybı olmasına rağmen tekrardan 2 soru öncesine döndürdü. Bende kağıda yazı yazıp durumu açıkladım ve kameraya doğru gösterdim onlarda sorunun farkındadır herhalde koskoca server çöktü kaç kere neyse, bu şekilde soruları çözmeye devam ettim 35. soruya kadar hızlı hızlı anca çözebildim.(yine bu arada 30-40 saniyelere varan yükleme süreleri oldu) Sonrasında süre bitince direk sistemden attı 35 soru ve geri dönük 3 sorum vardı onlara tekrar bir bakacaktım yani anlayacağınız 32 soru yapabildim sınavda ki 40 soruyu bitirim rahat rahat 6-7 dk ek sürem kalırdı.

    Özetle thy serverlerin patatesliği yüzünden olan bizim sınava oldu. Çok takılmıyorum bu duruma kendi açımdan, ama koskoca thy online sınav yapıyor bunun önceden bu duruma gelebileceğini yoğunluktan vs çökebileceğini mi düşünemiyorlar çok yazık. Ek olarak merak ettiğim bir konu daha var acaba telafi veya tekrar sınavı gibi bir durum olacak mı ? (Kendi açımdan olacağını hiç zannetmiyorum.)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0quz28 -- 29 Ekim 2018; 14:50:59 >







  • Neden sakin bir şekilde durumu anlatan bir mail yazıp göndermiyorsun ki? :)
  • Hocam sen bir de İBB iştirakleri başvurusundaki test rezaletini görseydin buna şükrederdin. Onlarda 20 soru, 10 dakika süre vardı ve 14:00'da başlayıp, 14:10'da bitiyor. Gg yani.
  • JustBeHappy kullanıcısına yanıt
    gerek olduğunu düşünmüyorum herkes sorunu yaşamıştır zaten ve onlarda bu sorunların olduğunu sınav esnasında fark etmiştir aslında onlardan bir mail bekliyorum durumu anlatan
  • uchiha69 kullanıcısına yanıt
    anladım hocam benim burada anlatmak istediğim nasıl ön göremiyorsunuz arkadaş katılım tabi ki fazla olacak sunucular güçlü olsa hiç bir sıkıntı yaşanmayacaktı. Bu şeye benziyor her sene e- okul veya e-devletin belli zamanlarda kullanılacağı bilinir yeni bir sistem vs açılır ama her zaman çöker



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0quz28 -- 29 Ekim 2018; 19:42:36 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 0quz28

    anladım hocam benim burada anlatmak istediğim nasıl ön göremiyorsunuz arkadaş katılım tabi ki fazla olacak sunucular güçlü olsa hiç bir sıkıntı yaşanmayacaktı. Bu şeye benziyor her sene e- okul veya e-devletin belli zamanlarda kullanılacağı bilinir yeni bir sistem vs açılır ama her zaman çöker
    Hocam burası Türkiye. Ciddi bir biçimde ağlamadıkça burada hiçbir iş düzgün bir şekilde yapılmaz. Seneye de muhtemelen açarlar böyle bir ilan, gene aynı problemler yaşanır. Anca böyle sosyal medyada rezil edeceksin, duyar kasacaksın o zaman bir taraflarını kaldırırlar.



    Yani şunu düşünmek çok zor olamaz herhalde, o üstün zekalı, analitik düşünen çalışanlarına: başvuran kişilere farklı gruplara (4-5 grup olur) ayır, farklı saatler ver. Farklı günler ver hatta, o kadar başvuran varsa. Sisteme bu şekilde tek bir anda yüklenme olmaz.



    Bu arada ben de saat 14:00'de girdim sisteme, pek bir sıkıntı çıkmadı ama çok şükür.




  • bende şimdi bu sınavları vermeye çalışıyorum online olarak.

    fakat 32. soruda gitti sistem.


    şuan hizmete erişilemyor gibi bir hata alıyorum.


    ne zaman düzelir hiç belli değil.

    enteresan durum.


    ps. sistem 15-20 dk sonra geldi ve sınavı bitirebildim. panik yapmayıp sistemin tekrar aktif olmasını bekleyiniz. kaldığınız yerden devam edebiliyorsunuz.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muammer816 -- 11 Eylül 2022; 13:42:29 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.