Şimdi Ara

Tiner'in beyazlattığı plastik aksamı nasıl düzeltirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
1
Favori
1.510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar arcımın göğüsüne damlayan japon yapıştırıcısını çıkarmak için bir beze tiner döküp sadece o noktaya uygulmak üzere biraz bastırarak düzeltmeye çalıştım.Yapışkan çıkmadığı gibi bir de o bölgede plastikte beyazlama oldu.Ne kadar göğüs parlatıcı uygulasam da düzelmedi.Sizce bunu düzeltmek için ne yapmam gerek?

• keşke wd40 sıkıp temizleseydiniz.
  • Siyanoakrilat yani japon yapıştırıcısının çözücüsü bildiğimiz asetondur keşke aseton kullansaydınız.

tinerin beyazlattığı yere güzel bir işçilikle sprey boya uygulayın

veya benim gibi üşengeçseniz su bazlı likit ayakkabı boyası uygulayın tampon vs her tarafı boyuyorum zaten uygulaması basit süngeri üstünde 2 hafta kalıcı yağmurda vs akmaz 3 kere falan yapınca siyahlık içine işliyor plastiğin 6 aydır boyamıyorum hala simsiyah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NEŞELİMEŞEODUNU -- 13 Eylül 2016; 23:44:13 >
  • Kesinlikle saf aseton japon yapıştırıcısının sorunu çözer, bilginiz olsun.

O kısma lokal olarak siyah sprey boya ile pulverize olarak boyayabilirsiniz ya da komple plastik aksamı eski haline döner ya da daha iyi olacaktır. Tabi maskeleme olmadan olmaz. Beyazlama olayı plastiğin yapısını bozduğunu gösterir.

Bir diğer etkin olabilecek metot, 1000-2000-3000 zımpara ve sulu olarak sırasıyla o bölgeyi zımparalayın işe yarayacaktır, eğer çok derine işlememişse.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.