Şimdi Ara

Kaportaya japon döküldü :S

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kaportaya uzun bir çizgi halinde japon yapıştırıcısı döküldü. Meguirs kağıt zımpara ile hafif temizler sonra pasta cila ile toparlarim diyor. Sizce bu işe girmeli mi yoksa Debonder Ac68 japon sökücü mü kullanılmalı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bölgede sonradan boya yoksa aseton ya da m700 tarzı temzilik tineri deneyin ama önce ufak bir bölgede deneyin. çıkarmazsa zımpara pasta gerekli.

@BPG2004  

• Sıfır aracıma kuş pislemişti kaputta buğulu iz kalmıştı, kaynamaya yakın sıcaklıkta su ve mikrofiber bezle kompres yaparak üzerine pasta cila atarak sorunu çözmüştüm, japon yapıştırıcı da da sıcak su etkili diye biliyorum, aynı yöntemi uygulayabilirsiniz en azından kimyasal kullanmayacaksınız

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Japon sökücü ile iş tamamdır. Başka birşey ile uğraşmayın. Eski aracımda da aynısı başıma gelmiş ve debonder ile çözmüştüm.

• quote:

Orijinalden alıntı: emir.ksk

bölgede sonradan boya yoksa aseton ya da m700 tarzı temzilik tineri deneyin ama önce ufak bir bölgede deneyin. çıkarmazsa zımpara pasta gerekli.

@BPG2004  

Sana sensei diyebilir miyim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • emir.ksk kullanıcısına yanıt

aseton denedik olmadı. deboder sipariş ettik bekliyoruz bakalım. olmadı meguiars yolunu tutarız

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MICIR 2. CAM'DA ÇATLADI
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • szymek61 S kullanıcısına yanıt

kaçkere uygulamak gerek debonderi? 1 kere mi yoksa üstüste 3-4 kere uygulanmalı mı

• tonbalıklı T kullanıcısına yanıt

1 kere sürün çok az nemli bez ile silin.

• szymek61 S kullanıcısına yanıt

anladım hocam. pekala üzerinde bekletelim mi yoksa direk silelim mi?

• Zaten hemen eritiyor Japonu,erittikçe silebilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: tonbalıklı

aseton denedik olmadı. deboder sipariş ettik bekliyoruz bakalım. olmadı meguiars yolunu tutarız

artık zaten almışsınız ama oje sökmek için kullanılan asetonun artık sadece adı aseton. saf aseton kumaştan bile söküyor japonu :)

• OzzY® O kullanıcısına yanıt

haklısınız sıfır etki cidden bu assetonlar

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.