Kaportaya uzun bir çizgi halinde japon yapıştırıcısı döküldü. Meguirs kağıt zımpara ile hafif temizler sonra pasta cila ile toparlarim diyor. Sizce bu işe girmeli mi yoksa Debonder Ac68 japon sökücü mü kullanılmalı? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Kaportaya japon döküldü :S

-
-
-
bölgede sonradan boya yoksa aseton ya da m700 tarzı temzilik tineri deneyin ama önce ufak bir bölgede deneyin. çıkarmazsa zımpara pasta gerekli.
-
Sıfır aracıma kuş pislemişti kaputta buğulu iz kalmıştı, kaynamaya yakın sıcaklıkta su ve mikrofiber bezle kompres yaparak üzerine pasta cila atarak sorunu çözmüştüm, japon yapıştırıcı da da sıcak su etkili diye biliyorum, aynı yöntemi uygulayabilirsiniz en azından kimyasal kullanmayacaksınız
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Japon sökücü ile iş tamamdır. Başka birşey ile uğraşmayın. Eski aracımda da aynısı başıma gelmiş ve debonder ile çözmüştüm.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sana sensei diyebilir miyimquote:
Orijinalden alıntı: emir.kskbölgede sonradan boya yoksa aseton ya da m700 tarzı temzilik tineri deneyin ama önce ufak bir bölgede deneyin. çıkarmazsa zımpara pasta gerekli.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
aseton denedik olmadı. deboder sipariş ettik bekliyoruz bakalım. olmadı meguiars yolunu tutarız
-
kaçkere uygulamak gerek debonderi? 1 kere mi yoksa üstüste 3-4 kere uygulanmalı mı
-
1 kere sürün çok az nemli bez ile silin.
anladım hocam. pekala üzerinde bekletelim mi yoksa direk silelim mi?
-
Zaten hemen eritiyor Japonu,erittikçe silebilirsin
quote:
Orijinalden alıntı: tonbalıklıaseton denedik olmadı. deboder sipariş ettik bekliyoruz bakalım. olmadı meguiars yolunu tutarız
artık zaten almışsınız ama oje sökmek için kullanılan asetonun artık sadece adı aseton. saf aseton kumaştan bile söküyor japonu :)
-
haklısınız sıfır etki cidden bu assetonlar
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X