Bildirim
Kapının alt kısmında oluşan boya kalkmasına çözüm ???

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
boya kodunu alıp sanayide bir boyacıda az miktarda hazırlatıp fırça ile kendiniz yapabilirsiniz. bence oraya macun attırıp kuruyunca kendiniz boyayın ufacık yer zaten
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Boya koduna göre rötüş boyası alıp kendiniz yapabilirsiniz bence. İnce birde fırça ile deneyin ufak ufak sürün çok yayılmadan. Kimiler de acil durumlarda oje sürüyormuş ama ben denemedim. Genelde sanayilerde boyacılar koda göre verir. İnternette pahalıdır. Garantiniz devam ediyorsa servise rica edin onlarda yapıyorlar.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Garantim bu yıl bitiyor hocam. Bakımını da kendi servisinde çok pahalı olduğu için dışarıda yaptıracağım gibi duruyor.
İnternete baktım 20-30 liraya ufak boy rötuş boyaları var ancak sanayide koduna göre az miktarlarda boya bulabilir miyim ?
Macun attırmaya değer mi hocam ? Ufacık yer olduğu için sadece boya kurtarmaz mı ?
Evet sanayide de verirler. İnternetten daha ucuz olur. Boya satan işletmeden fırça da alabilirsiniz.
Anladım hocam. Yakın zamanda sanayiye gidip koduna göre boya edineyim o zaman.
Rütüş ile kapatın korozyona karşı güvence altına almış olursunuz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sadece rötuş yeterli olur di mi hocam korozyonu önlemek için.
fotoğraftan astara kadar inmiş gibi geldi, ufacık yer olduğu için de öyle demiştim ama tabiki değmez. servise gitseniz ayak üstü bedavaya yapabilirler bu arada.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kesinlikle faydası olur merak etmeyin.quote:
Orijinalden alıntı: birdolarınpiramidi
Sadece rötuş yeterli olur di mi hocam korozyonu önlemek için.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X