Şimdi Ara

Kapı açmayı bilmeyenler yüzünden arabamdan soğudum. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
70
Cevap
2
Favori
5.563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
39 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hocam teknelerdeki gibi yana lastik de asılabilir.

Kapı açmayı bilmeyenler yüzünden arabamdan soğudum.
  • Araba almaktan vazgeçtim sinir hastası olacağıma yürürüm daha iyi Kapı açmayı bilmeyenler yüzünden arabamdan soğudum. 

• Kapı açmayı bilmeyenler yüzünden arabamdan soğudum.youtube
    This video shows SIDEGUARD - Car Door Protector, being fitted and removed on a 2-Door car.SIDEGUARD - NON-MAGNETIC Car Door Protector. Protects car doors fro...
    https://www.youtube.com/watch?v=Lfu0XtdBm0Y
  • Ayni sıkıntıyı bende yaşıyorum, her arabaya binecegimde gözüme çarpıyor keyfim kacıyor.

Bi de yazlikta dar bir yoldayim, bisiklet ve motorlular gecerken sıkısıp ciziyorlar deli ettiler beni.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kapı açmayı bilmeyenler yüzünden arabamdan soğudum.youtube
    These car door dent protector protects your car from dents!😯😍❤️Check It Out! ➡ http://bit.ly/DoorDentProtector---------------------------------------------...
    https://www.youtube.com/watch?v=QxKoqDYADOg
  • x3x kullanıcısına yanıt

Hocam verdiğiniz örnek çok güzeldi, askerde neyin ne olduğunu öğretiyorlar adama Kapı açmayı bilmeyenler yüzünden arabamdan soğudum. oradan sonra da adam olamazsa zaten daha da olmaz.

• Bir zaman önce 3 yaşında bir araba aldım, üzerinde daha sıfır kokusu var. Dışardan pırıl pırıl parlıyor.

Arabamı dikkatlice kullanıyorum, hiç bir yere çarpmamaya özen gösteriyorum, üzerine titriyorum resmen

Oturduğum sitede de herkesin park yeri belli, oraya da özenlice parkediyorum.

Bir zaman sonra arabanın kapısında böyle çizikler vuruklar izler peydah olmaya başladı. Allah'ım kafayı yiyeceğim. O zaman kaskodan mini onarım var, oto king midir nedir, orada rötüş attırıyorum, gene oluyor. Canım acayiip sıkıldı

Bir de kapı komşumuz var, yardoç bir üniversitede, yarım dünya adam resmen 200 kilo gelir, götü apartmanın kapısındna geçmez, yan dönerek giriyor falan. Ama adam kibar, ne zaman görsek, selam veriyor , nasılsınız falan, kibarlık akıyor adamdan

Bir gece mutfaktan birşeyler alıyorum, mutfak da otoparka bakıyor camı

Pencerede bir ışıma belirdi, bir araba gelmiş yanaşıyor, farları yanıyor falan.

Ben de istemsizce camdan izledim.

Araba geldi, bizimkinin yanına yanaştı, baktım içinden o yarım dünya bay göt çıkıyor, daha doğrusu çıkamıyor, adam sığmıyor.

Kapıyı açtı olmadı, tuttu olmadı, en sonunda kapıyı benim kapıya vurup, sinkaflı bir küfür salladı. götüyle zorlaya zorlaya çıktı kapıdan.

Allah'ım elim ayağım boşaldı, evde bıçak keser ne varsa alacam, adama sallayacam. Öldürecem herifi , götünden bıçaklayarak.

Hanım çıktı geldi, noluyor dedi, dedim böyle böyle. Kapıdan çevirdi beni, haklıyken haksız olursun , öyle şey olur mu dedi.

Sonra oturduk düşündük, söylesen olmaz, söylemesen olmaz, adamın götü yok, götün adamı var resmen, kavga döğüş etsen gene vuracak o götü, kaçarın yok.

En sonunda arabaya başka bir park yeri buldum, oraya koymaya başladım, bu dertten de böylece kurtulduk.

• sssemih24 kullanıcısına yanıt

Diğer aracın arka kapısı denk gelince o krom çıtanın üstüne denk geliyor çarpıyor ve yine göçük oluşuyor. Arka kapının çarpmasına etkisi yok maaalesef.

• MÜŞAVİR kullanıcısına yanıt

mizah amaçlı paylaştım, kızmayın... Kapı açmayı bilmeyenler yüzünden arabamdan soğudum. 

• Hem kendisi hemde ailesine arabaya inip binme, insan içinde yaşama kültürünü verememiş tipler yüzünden birebir aynı sıkıntıyı yaşıyorum.

Kalabalık bir sitedeyim, hemde çok sık avm gidip geliyorum alışveriş için, arabalar dip dibe üst üste. Arabanın yan tarafı minik minik göçüklerle dolu hep Kapı açmayı bilmeyen ö.k.ü.z.l.e.r yüzünden

• atrix1212 kullanıcısına yanıt

tam kapıyı vurupda vuran kişinin yapacağı acıklama. piz parayı sokaktanmı topluyoruz yaaa? biraz dikkatli acabilirsiniz kapınızı. neden tertemiz vuruksuz ciziksiz tertemiz arabalara binmeyelim. ben sizler gibi insanların araç içlerinide tahmin edebiliyorum. içerde çekirdek çitlenmiş heryerde pislik ve yiyecek artıkları kumaşı kirden leş gibi olmuş araçlara biniyorsunuz burda insanlara ne yapıcanı anlatıyorsunuz.

• Benimde 0 aracimin kapisinda nokta seklinde gocuk oldu kapi carpmasi yuzunden resmen dusmanlik serefli onurlu insanin yapacagi hareket degil

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Aynı şeyi avm otoparkında benim araca yapmışlar boyatsam onartsam para verip yarın öbür gün yine olacak.

Onarımdan sonra kapılara plastik koruyucu şerit mi yaptirsam bilmiyorum birde siyah renk , astar göze daha çok batıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kafaya takan insanlara olur genelde bu tarz şeyler.Yeni birsey alirsin mesela gozun gibi bakarsin.Ona kesin bi b.k olur kaçarın yok.Ama hiç kafana takma bedavaya almiyorsun para verip aliyorsun dogrudur ama insan nufusunun yarisindan fazlasi zaten aptalken hiç değmez yani emin ol hiç kafana takma umrunda olmasin tek bir çizik dahi oluşmaz.Genelde hep boyle olur.Takmayacaksin boşvereceksin.Püf noktasi bu bu işlerin :)

• Citröen Cactus ün değerini şimdi daha bir anladım 😊

• Park halinde aracın içinde durmuşum birini bekliyorum. Dışarıdan bakınca medeni gibi görünen bir çift, bebek arabasıyla karşıdan geliyor. Sıfıra sıfır sol ön teker ile çamurluk/davlumbazın oraya bebek arabasının tekeri çat diye bir takıldı. Benim camlar açık bakalım özür dileyecekler mi diye baktım. Yok abi, hiç bişey olmamış gibi gittiler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Savunmadım Çıkar Göster -- 20 Eylül 2022; 22:6:29 >
  • Yanımda araç varsa elimle tampon yapmadan kapı açtığımı hatırlamıyorum. Kapı açmanın yanında bir de özellikle kadınlar çıkarken çantalarını diğer arabaya sürtüp geçiyorlar belki dikkat etmişsinizdir, o da cayır cayır çiziyor. Maalesef insanlar birçok konuda empati kurmaktan çok uzakta.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dysquest -- 21 Eylül 2022; 10:58:32 >
  • Esnaf_TV kullanıcısına yanıt

neden hayatta herşeyi kontrol etmeye çalışıyorsunuz?

köpek plastik aksamı ısırir

kedi yavrular

diğer araba taş fırlatır

dolu yağar.

reçine akar boyayı bozar.

herşeyi kontol etmeye çalışmak ruh hastalığıdır dostum.

rahat olun gevşeyin, bakımsızlığı değil, malının köpeği olmayan insanı savunuyorum.

• atrix1212 kullanıcısına yanıt

peki siz neden başkalarının malına zarar vermeyi ve dişimizden tırnağımızdan artırarak aldığımız arabalara temiz temiz binememeyi normalleştiriyosunuz? sel, dolu, kedi-köpek saldırısı doğadan gelen durumlardır bunlara engel olamayabiliriz fakat insan olduğumuz için empati kurup kapıyı daha düzgün açabiliriz.

• Sizinki yine kapi arabaya gittim 2 kisi on tarafa cikmis oturuyo soverek parasini sizmi ödediniz deyip fircaladim adam koca gotunü koymus gevsek gevsek oturuyo dovsem bi is dovmesem bi is

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.