Şimdi Ara

Kapı açmayı bilmeyenler yüzünden arabamdan soğudum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
2
Favori
5.756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
39 oy
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

60 dairelik bir sitede kalıyorum.

Arabamın iki tarafında da sayısız boya kalkması, gamze ve çizik var.

Harita gibi olmuş. çoğunda astara kadar inmiş.

Boyatsam sıkıntı boyatmasam gözüme batıyor.

22 yıl şöförüm, hayatımda daha kapıyı diğer arabanın kaportasının üstüne açmadım.

• BIKTIM, gerçekten BIKTIM! AVM'ye gidiyorum otoparkta en alt kata ineceğim de boş bir yer bulacağım, kolon dibi bulacağım iyice yanaşacağım diye bir dünya benzin harcıyorum. Sitenin kapalı otoparkında hakeza kolon dibine aynaları bile kapatıp sıfıra sıfır giriyorum yandaki araca bir dünya alan bırakıyorum yeter ki kapı vurmasın diye ama yok, eşek herif yine dibime girip yine kapıyı vuruyor! 6500 kmdeki 2 yaşında aracımın kapıları harita gibi oldu. ben de sinir hastası olacağım bu gidişle. çözüm bulan lütfen söylesin

Servet düşmanları!

Bu konuda yalnız değilmişim. 3 ay önce aracımı yeniledim, 4. gün hastane otoparkında kapı kapatmasını bilmeyenler yüzünden ilk çarpma izini edindim. Sonra bir iki daha derken ben de bıktım. Toplum olarak bu konuda dikkatsiz ve özensiziz. Kendi aracımız olunca aman kimse çizmesin, başkasının görmediği yerde aman azcık çarpmış nolacak kafası var. Ben de çok aşırı dikkat ederim, gerekirse kapıyı yarım açarım, büzüle büzüle o kapıya girerim ama millette düşünce yok, başkasının hakkını hukukunu gözetme yok.

Bir zaman önce 3 yaşında bir araba aldım, üzerinde daha sıfır kokusu var. Dışardan pırıl pırıl parlıyor.

Arabamı dikkatlice kullanıyorum, hiç bir yere çarpmamaya özen gösteriyorum, üzerine titriyorum resmen

Oturduğum sitede de herkesin park yeri belli, oraya da özenlice parkediyorum.

Bir zaman sonra arabanın kapısında böyle çizikler vuruklar izler peydah olmaya başladı. Allah'ım kafayı yiyeceğim. O zaman kaskodan mini onarım var, oto king midir nedir, orada rötüş attırıyorum, gene oluyor. Canım acayiip sıkıldı

Bir de kapı komşumuz var, yardoç bir üniversitede, yarım dünya adam resmen 200 kilo gelir, götü apartmanın kapısındna geçmez, yan dönerek giriyor falan. Ama adam kibar, ne zaman görsek, selam veriyor , nasılsınız falan, kibarlık akıyor adamdan

Bir gece mutfaktan birşeyler alıyorum, mutfak da otoparka bakıyor camı

Pencerede bir ışıma belirdi, bir araba gelmiş yanaşıyor, farları yanıyor falan.

Ben de istemsizce camdan izledim.

Araba geldi, bizimkinin yanına yanaştı, baktım içinden o yarım dünya bay göt çıkıyor, daha doğrusu çıkamıyor, adam sığmıyor.

Kapıyı açtı olmadı, tuttu olmadı, en sonunda kapıyı benim kapıya vurup, sinkaflı bir küfür salladı. götüyle zorlaya zorlaya çıktı kapıdan.

Allah'ım elim ayağım boşaldı, evde bıçak keser ne varsa alacam, adama sallayacam. Öldürecem herifi , götünden bıçaklayarak.

Hanım çıktı geldi, noluyor dedi, dedim böyle böyle. Kapıdan çevirdi beni, haklıyken haksız olursun , öyle şey olur mu dedi.

Sonra oturduk düşündük, söylesen olmaz, söylemesen olmaz, adamın götü yok, götün adamı var resmen, kavga döğüş etsen gene vuracak o götü, kaçarın yok.

En sonunda arabaya başka bir park yeri buldum, oraya koymaya başladım, bu dertten de böylece kurtulduk.

Yanımda araç varsa elimle tampon yapmadan kapı açtığımı hatırlamıyorum. Kapı açmanın yanında bir de özellikle kadınlar çıkarken çantalarını diğer arabaya sürtüp geçiyorlar belki dikkat etmişsinizdir, o da cayır cayır çiziyor. Maalesef insanlar birçok konuda empati kurmaktan çok uzakta.

• Evet bazı insanlar çok umursamazca açıyor kapıları ama park alanlarıda çok dar . Engelliler için yapılan parklar gibi geniş yapsalar bence bu olaylar çok azalır . Bazı park yerleri o kadar dar ki arabadan inemiyorsun o derece .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bu çözüm olur mu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    "...biz O’nun gövdesine tapan bir putperest değil, ölmez eserine ve mânasına bağlı bir şuuruz. O, kendi vücuduyla beraber kaybolacak fani bir milletin değil, kendi manasıyla beraber yaşayacak ebedi bir milletin yaratıcısıdır.”

• BIKTIM, gerçekten BIKTIM! AVM'ye gidiyorum otoparkta en alt kata ineceğim de boş bir yer bulacağım, kolon dibi bulacağım iyice yanaşacağım diye bir dünya benzin harcıyorum. Sitenin kapalı otoparkında hakeza kolon dibine aynaları bile kapatıp sıfıra sıfır giriyorum yandaki araca bir dünya alan bırakıyorum yeter ki kapı vurmasın diye ama yok, eşek herif yine dibime girip yine kapıyı vuruyor! 6500 kmdeki 2 yaşında aracımın kapıları harita gibi oldu. ben de sinir hastası olacağım bu gidişle. çözüm bulan lütfen söylesin

Servet düşmanları!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnderGelişenOsasunaAtağı -- 19 Eylül 2022; 0:9:30 >

kullanın gezin bakımlarını yaptırın.

kafanıza takarsanız saçınız erken beyazlar. ne olursan ol umumiyetle 50 sene sonra toprak olacaksınız.

göçük möçük boş işler kuzum.

malda yalan mülkte yalan gel birazda sen oyalan.

Kapı açmayı bilmeyenler yüzünden arabamdan soğudum.youtube
    Obrigado por assistirem, se gostaram do vídeo cliquem no gostei (Ajudará no crescimento do canal), se quiserem assistir mais vídeos sobre carros, inscrevam-s...
    https://www.youtube.com/watch?v=qTX_R85GMwM&t=66s&ab_channel=GustavoMendon%C3%A7a

Ya da krom kapı çıtası taktıracaksınız.

Mesela şunun gibi :

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sssemih24 kullanıcısına yanıt
    Şu goruntuyle gezecegime birak kapı haitaya dönsün daha iyi.

W220 S500L V8 Automat. (Satıldı)
  • En etkili çözüm

rk edince takarsınız

Valla gayet mantikli

W220 S500L V8 Automat. (Satıldı)
  • Bu konuda sıkıntı yaşayan tek değilsin kardeşim. Markete, hastaneye gittiğim her yerde mutlaka kapısını çarpan özellikle yaşlı kesimle karşılaşıyorum. Yıllardır özellikle buna dikkat ediyorum gittiğim yerlerde ama yinede ne yapıp ne edip yine çarpıyorlar. Geldiğimde bir bakıyorum bir şekilde aracıma sıfır park etmiş biri ve kapı izi oluyor. Bazen o anda baksamda bir şey göremiyorum birkaç gün sonra güneşte fark ediyorum. Artık pes ettim çarpın diyorum .ok ettiniz zaten :D

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Şimdiye kadar çizik sorunum olmadı.

• kesinlikle bende o yüzden apartmanda en köşe yeri kapmaya çalışıyorum tek araçlık bir park noktası sağdan da soldan da kapılarını özgürce açabiliyorsun hem çocuğu ; çocuk koltuğuna koyarken rahat oluyor koyup alması.

ama savaşıyoruz resmen orası için

Bir corollo kullanıcısı olarak çok net anlıyorum bunu.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

ipi kesip makarnaya el koyarlarKapı açmayı bilmeyenler yüzünden arabamdan soğudum. 

2011 Chevrolet Aveo LS Classic Sedan 1.4 AT - Siyah / Continental AllSeason Contact 195-50 R15

Nikon D7200; Nikkor 18-300; Nikkor 50; Tokina 100 Macro; Tokina 10-17 FishEye; Nikon SB910
  • Açmayı bilmeyen kadar kapatmayı bilmeyende var. Adamı alıyorsun arabana, umumi tuvalet kapısı gibi kapatıyor kapıyı.

Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.