Bildirim
kapana girmiş lastiği tamir ettiriyorum
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü,
2 Mobil

Giriş
-
Lastikteki hasarı gösteren fotoğraf var mı? -
o teker 120 km hızla giderken cosss diye patlayıp 20 takla ile birlikte öbür tarafı boylarken ne garantisi verecek cennet garantisi mi? -
Ebat nedir bilemiyorum da 75 verecekmişsin madem bi 75 100 daha ver ucuz lastik al hiç yoktan yeni lastik.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende aracımın lastik fiyatları ve lastiğin çokta eski olmaması sebebiyle kapana girmiş parmak girecek kadar delik olan lastiği yamattım üzerine 5000 km kullandım buna yüksek hız ve zorlamada dahil ancak bu sorun yaratmayacağına dair kesin bir sonuç doğurmaz tabi ki.Bana da 75 denildi 50 tl ye yaptırdım bu arada.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Canınızdan önemli mi anlamıyorum, gidin en dandik sıfır lastik alın daha güvenli. -
Arabanın 2 tekeri kapana girmişti ve babam lastikleri yama yaptırmıştı. Araba yeniydi, daha bir sene olmamıştı. Fabrika çıkış "Lassa Muratti" model lastikleri olduğu için piyasada araştırdım satan bir kaç yer vardı, 2 tane lastik almayı düşündük ama hem Lassa Greenways'e göre fiyatı pahalıydı hemde pek seri üretimi olmadığı için satan yerler takımı bozdurmak istemedi. Bizde aynı model lastik temin edemeyince ön farklı arka farklı olmasın diye değiştirmedik. 4 sene o lastikleri kullandık, yüksek hızlar, şehir içi ve şehir dışı uzun yollarda hiç sorun çıkarmadı. Belki biz arabayı çok aktif kullanmadığımız için sorun çıkmadı, sonuçta bir garantisi yok (Tahmini 5 sene içinde 30.000 km kullandık). Şuan Lassa Greenways lastikler var. Lastikleri değiştirince, Muratti lastiğe göre yol tutuşu daha iyi gelmişti.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coderMX -- 24 Nisan 2019; 15:45:20 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yaptırıp yedek lastikle değiştirebilirsiniz eğer yedek lastiğiniz var ve yeni ise. Değil ise böyle bir riske girmeye değmez. -
Böyle bir riski almaya deger mi? O lastigi stepne yapın. Garanti olarak yanmaz kefen mi verdi?
Belki de sorunsuz bineceksiniz orası ayrı size kalmış.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alembizim -- 24 Nisan 2019; 16:22:38 > -
Bir 75 daha verip çıkma falan al bari hocam. Yamanın garantisi falan olmaz kanmayın böyle şeylere. Can taşıyacak o lastik sonuçta.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Arkalarda ya da stepne olarak kullanmakta fayda var -
bence hiç risk'e girmeyin hocam benim 2,3 ay önce başıma geldi kapana girdim ama ilginç bir şekilde lastiklerim patlamadı -
80-90 geçmedikten sonra sorun olmaz. buradakiler kabak lastikle gezip insanlara "git sıfır" al diyen tipler.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X