Şimdi Ara

kanuni pazarlama müdürü barkın abiye faceden gönderme yapmış

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• forum sitelerinde gezerken gördüm. barkın abinin cevabını merakla bekliyorum.
    http://turbotuning.org/bajaj-pulsar-200-ns-ve-bajaj-pulsar-rs-200-kullanicilari-t184.html?t=184

• İlk olarak kanuni değil bajaj yani kuralkan oluyor ki barkın abi çarşamba günkü yayında gerekli açıklamayı yaptı. Ve Youtube'ta ve sitede bulunan bajaj ve kuralkan ile ilgili tüm haber videoları kaldırdılar. Ve barkın abi bir daha kuralkan ve bajaj ile ilgili hiç bir soruyu cevaplamayacağını da söyledi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben çok şaşırdım böyle büyük bir motosiklet firmasının pazarlama müdürü ulu orta bu açıklamayı nasıl yaptı ama zaten zamanla bajajıda tanıyacağız..
  • efecan0001 kullanıcısına yanıt
    Bunda şaşırılacak bir şey yok bana göre. Yani barkın abi orada internette gördüğü şeyi söyledi fakat adamlar avukat yolu ile açıkça tehdit etmiş. Barkın abi bir çok motorda iyi kötü söyleyen birisi. Tamam bazı zamanlarda taraflı gibi oluyor ama yine Türkiye'de bu işi yapan başka biri var mı? Yok. Bajaj(Kuralkan) böyle yaparak daha çok müşteri kaybedecek farkında değil. Barkın abi iyi bir cevap verip reklamlı tekzip yazısını yayınlamak yerine videoları-haberleri kaldırma ve bir daha bajaj ve kuralkan ile ilgili hiç bir soruyu yanıtlamama kararı aldı.

• Valla bunların bıldıgı kadar Barkının unutmuslugu vardır,bunlar gıbı unvıersıteyı bıtırp beyaz yakalı yuksek maaslı 2-3 bılemedın 5 yıldır pozısyonu ıtıbarıyle para karsılıgı,yanı aldıgı maas geregı sırketının cıkarlarını savunup one cıkaranlar degıl,hayatı motor olmus,cok daha bılgılı ve tecrubelı bır adam Barkın,o yuzden kımse tatava yapmasın bosuna.

kendılerı zararlı cıkacak,ben almam bundan sonra almayı dusunennın aklını bulandırır kotulerım alma asamasıdnakı vazegrırım,etrafımdakıler aldırmamak ıcın anlatırım ee banada fax ceksınler,bu tarz mudur adamlar bugun burayı yarın yamahaya gecse orayı hafatay suzukıye gecse oranın canagını yalarlar netıcede,kımse malım kotu demez satıcı nıhayetınde,Barkın bey ıse bırsey satmıyor.

Neyse kuralkan puru pak tertemız 4-4luk butun kusları optu bır tek leylek kaldı sankı eksıgı,gecınız ve para kaptırmayınız.
  • Lan sanki her hafta sonu gidip de pulsar ns200 satin alip kullaniyorsunuz.

Ktm 390 da jant kiriyormus barkin efendi bundan bahsetmiyor.

• Hindistanda 2 veya 3 adet böyle vakayı genellersen bu cevabı alman doğal , o mantıkla Yamaha YBr125 Esd modelleride ortalama 20-40000 km'den bir krank rulmanı sorunu çıkarıyor ki daha da yaygın bir durum , Pulsar 200ns bu ülkede ciddi bir satış rakamı yakaladı ve bu konuda bir tane örnek yok.Adamların ne yapmasını bekleniyordu ki bugün gelen zamları biraz olsun frenleyen tek marka bajaj ve kuralkan.Rekabet iyidir ve bu tarz karalama ile haksız rekabet bu tepkiyi hakeder.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/158740-altin-elbiseli-adam-kuralkan-tatsizligi.html

Verdiğim motosiklet sitesinde bu konu ile ilgili baya bir muhabbet halen dönüyor. Hatta başka mağduriyetlerden de bahsediliyor.

Kişisel fikrime gelince, Kuralkan' ın yaptığı tamamen haksız bir davranış. Barkın reiz BMW, Ducati, Aprilla, 4 japon ve bilimum kalitesini kanıtlamış bir sürü markaya zamanında neler söylemedi. Ama hiç biri gelipte Avukatıyla ihtarname göndermedi.
    Kuralkanın yaptığı resmen zor kullanarak gerçekleri kapatmaya çalışmak. Ben kuralkanın yerinde olsaydım, o motordan bir tanesini alır AEA gönderirdim, Al bunu test et kendi fikrini söyle derdim. Böylelikle hem malıma güvendiğimi göstermiş olurdum, hemde daha babacan bir tavır sergilemiş olurdum. Böyle youtube de kanalı olan, sadece yurt dışı kaynaklarda okuduğu haberi söyleyen bir adama avukatla ihtarname göndermek insanların böyle tepkisini çeker işte.

Ayrıca Şu da var AEA olmasa çoğu insan Bajajı çin malı diğer motorlardan biri sanacaktı. Bugün Bajaj markasının Türkiyede ki başarısında az veya çok AEA nın da payı var. Tıpkı bundan sonra Bajajın satış rakamlarının düşmesinde payıda olacağı gibi. Az veya çok yanlış yaptın Kuralkan.

• motosiklet net'de fene kapışma var yorumları okudumda ama olması gerekende buydu hiçbir motosiklet firmasının yöneticisi insanları tehtit edemez..
  • aea nin bir videosunda soylediklerine boyle bir hamle yapma kararini sabah toplantisinda ac karnina ise gelen ve toplanti bir an once bitsin diye dusunen maasli arkadaslarin vermis oldugunu dusunuyorum. keske firmanin imajini dusunen birilerini de calistirsalarmis.

• Merhaba, yanlis bir yol tercih ederek olumlu tuketiciyi dahi negatif yonlu etki altina aldi. Arkadasin dedigi gibi yolla bir motorunu denettir hatta kampanya yap motorculari davet et bir etkinlikte test ettir bak o zaman nasil prim yapiyorsun, ayaginizin onundeki golluk pasi taca atmissiniz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.