Şimdi Ara

Acntürk ve Arex sigorta müşterilerine kötü haber

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • AcnTurk Sigorta ve Arex Sigorta’nın faaliyeti durduruldu. Dört ay önce de Aveon Global Sigorta’ya müdahale edilmişti. Böylece son bir buçuk yılda 5 sigorta şirketinin faaliyeti durduruldu. Bu şirketlerden sigorta yaptıranların durumu ne olacak?
    habertürk
    650 bin sigortalıya kötü haber - İş-Yaşam Haberleri
    https://www.haberturk.com/650-bin-sigortaliya-kotu-haber-3781309-amp

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• gokhan68 G kullanıcısına yanıt
    Şirket ortakları SEDDK’nın istediği sermayeyi şirkete koyana kadar süreç belirsizliği devam edecek. Acntürk tarafında yabancıya satış durumu söz konusu.
    Kaza sonrası Aveon da olduğu gibi servisler araçları kabul etmemeye başlarsa durum vahimleşir. Sermaye artırımı tamamlanmazsa veya yabancıya satış gerçekleşmezse şirketler güvenceye devredilir.
    Bu süreçte problem yaşamak istemeyenler poliçelerini iptal ederek başka şirketlerden yaptırabilir.

• SigortaOfisi kullanıcısına yanıt
    Poliçe iptali nasıl oluyor?
    Poliçe transferi diye birşey var mı?
    Şu süreçte sanırım kullanılmayan süreyi iade etmeleri mümkün görünmüyor.

• gokhan68 G kullanıcısına yanıt
    Aveon Sigorta yönünden SEDDK sorunsuz iptal ve geçişler ile ilgili bir duyuru yayınlamıştı. Bu süreçte kasko isteğe bağlı bir poliçe olduğundan her zaman beyanla iptal edilebilir. Acentenize başvuru yapabilirsiniz.
    Prim iadeleri için süreç belirsiz ancak farklı bir şirketten poliçe yaptıran müşterimizin Aveon Sigorta’da iptal sonrası bankasına yaptığımız harcama itirazı sonrasında geçte olsa iade alabildik.
    Her şirket hasarsızlık indirimini çekerken belli şartlar sunuyor. Hasarsızlığı çeken bir şirketten iptal sonrası yeni bir poliçe tanzim ettik. Bu şekilde bir nebze süreci problemsiz hallettik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SigortaOfisi -- 14 Nisan 2025; 23:4:19 >
  • aveondan kasım ayında dosya açıp hasar onarımı yapan firma hem aveon hem de beni icraya vermiş. aveon itiraz etmiş üstelik anlaşmalı servisi olmasına rağmen. aralarında belge var ama yine de itiraz etmiş. ben de itiraz ettim.

şimdi ne olacak ?

seddk ya başvuru yaptım 15 gün süre uzata uzata süre sonunu getirdiler sonra da cevap yazmadılar.

Adamlar arka planda çalışıyor. icra itiraz OK, süre uzatma istemek OK, santral çalışıyor OK, ama başka hiçbirşey yok. Nerede bu devlet ?

Son 1 yılda 5 sigorta şirketi batmış. paralar cukka. hazine maliye şeysi, sigorta kurumu, tahkimler, güvence bilmemneleri. Devletin adı var kendi yok.

Vatandaş donsuz geziyor bu nedir ya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xenofx -- 27 Mayıs 2025; 21:22:16 >
  • Şansıma tüküreyim, bi baktım kaskom Acntürk.  Acentayı arayacağım yarın bakalım ne diyecekler

• EliNTeR E kullanıcısına yanıt

Benim de maalesef TSS ACNTÜRK. Sigortacım başka bir sigorta firmasına geçiş yaptıracağını söyledi. Firma hakkında ekşisözlük de pek iyi şeyler yazmıyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • cologne kullanıcısına yanıt

İptal dilekçesi yazdırdı benimki, elim kolum bağlı bekliyorum şimdi.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.