Şimdi Ara

Kandil: Öcalanı Takip Edeceğiz O Ne Derse O Olacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
1.658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin Öcalan çıkışı sonrası bir açıklama da Kandil'den geldi. Terör örgütünün Kandil yapılanması, tüm oluşumlarıyla Öcalan'ın takipçisi olacaklarını belirtti.

ensonhaber
    Kandil: Öcalan'ı takip edeceğiz
    https://www.ensonhaber.com/gundem/kandil-ocalani-takip-edecegiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeepImpact. -- 24 Ekim 2024; 22:59:5 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Çözüm basit teröristler ile pazarlık olmaz sık kafasına gitsin

Masallar da bile polanyacilik bir yere kadar, bebek katili çıkacak ve diyecek ki örgüt yok

.bunlar da PKK bitti diyecek !!

PYD bunların değil mi ? Lan gidin mama kazanıyorsunuz da bari burda yazmayın

Bunu CHP söylemiş olsaydı sabah akşam her haber kanalında teröristlere destek veren CHP diye anons edersiniz

Siz de buna ikna oldunuz mu? Sadece Öcalan'ın çıkması ile yetinmelerinin imkansızlığını bir kenara bırakıyorum Öcalan çıkınca neler olacağının farkında mısınız? Hiç bana devlet aklıyla gelmeyin. Devlet kendi eliyle bir kahraman yaratmış olacak. Peki sonra ne olacak? 80 milyonluk ülke Öcalan'ın ağzının içine bakacak öyle mi? O günleri görmektense ölmeyi yeğleyecek milyonlarca yurttaş var bu ülkede.

İlk açılım sürecinde de benzer açıklamalar yapıldı,Apo'nun mektupları okutuldu.

Sonuç;

G.Doğu'da özerklik ilanları ve hendek çatışmaları...

Daha düne kadar Türk askerini İsrail ile savaşa göndermekten çekinmeyenler bugünden sonra 'Askerlerimiz mi şehit olsun?',''Anneler ağlamasın' edebiyatı yapmaya başlayacaktır...

Bir bu filmi daha önceden seyrettik ama çekip yönetenler her halde çok beğenildiğini sandı ki ikincisini çekiyor...

Geçen seçimde montaj videolarla 'PKK,muhalefeti destekliyor' propagandası yapılırken bugün gelinen nokta bu...

Hayaldi,gerçek oldu...

Fatih Portakal 15 sene önce 1.çözüm sürecinde: “koskaca devlet katil terör örgütüyle neden müzakere etsin” şimdi “suriyede kendine neredeyse bir devlet edinmiş, abdnin müttefiği pkk neden türkiyeyle barışsın?” Bir ülkenin 15 senede bu kadar gerilemesi inanılmaz. Gazeteler teröristler bile kendinden iyi durumda diye acaba bu enayiler bizle barışır mı diye dağdan gelen mesajları takip ediyor. 15 senede nereden nereye. Bol bol belgeseli çekilmeli bu 15 senenin. Şimdiki çocuklar doların 1,5tl olduğu günleri hayalinde bile canlandıramaz.

Açıkçası bu işin AKP-MHP-CHP'si kalmadı...Bu gidişe tüm Türk milleti olarak ortak tepki göstermezsek iş işten geçmiş olacak.

Benim çevremde de yaşanılan gelişmelere herkes kızgın,kırgın ve öfkeli ama seçim zamanı gelince ne yapacaklarını kestiremiyorum..

Millet öyle bir noktaya gelmişki siyasi partileri futbol takımı tutar gibi tutuyor ve destekliyor..

Demokrasi bu değildir ve olmamalıdır..

Memlekette her görüşten yığınlarca parti var..Birazda onlara şans tanınmalı...

Mevcut partiler güzel bir ortam kurmuş istedikleri gibi at koşturuyorlar...

• ensonhaber
    Leyla Zana sessizliğini bozdu: Barışı gözleyenlere selam geldi, gözümüz aydın
    https://www.ensonhaber.com/gundem/leyla-zana-sessizligini-bozdu-barisi-gozleyenlere-selam-geldi-gozumuz-aydin

• İlk açılım sürecinde de benzer açıklamalar yapıldı,Apo'nun mektupları okutuldu.

Sonuç;

G.Doğu'da özerklik ilanları ve hendek çatışmaları...

Daha düne kadar Türk askerini İsrail ile savaşa göndermekten çekinmeyenler bugünden sonra 'Askerlerimiz mi şehit olsun?',''Anneler ağlamasın' edebiyatı yapmaya başlayacaktır...

Bir bu filmi daha önceden seyrettik ama çekip yönetenler her halde çok beğenildiğini sandı ki ikincisini çekiyor...

Geçen seçimde montaj videolarla 'PKK,muhalefeti destekliyor' propagandası yapılırken bugün gelinen nokta bu...

Hayaldi,gerçek oldu...

• Umarım bu sefer olur ülke şu PKK belasından kurtulur.

Sürece karşı gelenlerin şu ana kadar hiçbir çözüm sunduklarını okumadım, sürekli eleştiri eleştiri, peki çözüm ne? Akaapee aaşşa akapeee yukarı başka bir laf ürettikleri yok.

• Megriii megriiii...  

• Yine aynı hikaye...

• Fatih Portakal 15 sene önce 1.çözüm sürecinde: “koskaca devlet katil terör örgütüyle neden müzakere etsin” şimdi “suriyede kendine neredeyse bir devlet edinmiş, abdnin müttefiği pkk neden türkiyeyle barışsın?” Bir ülkenin 15 senede bu kadar gerilemesi inanılmaz. Gazeteler teröristler bile kendinden iyi durumda diye acaba bu enayiler bizle barışır mı diye dağdan gelen mesajları takip ediyor. 15 senede nereden nereye. Bol bol belgeseli çekilmeli bu 15 senenin. Şimdiki çocuklar doların 1,5tl olduğu günleri hayalinde bile canlandıramaz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2023'de Ne olacak ?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Novagate N kullanıcısına yanıt

Çözüm basit teröristler ile pazarlık olmaz sık kafasına gitsin

Masallar da bile polanyacilik bir yere kadar, bebek katili çıkacak ve diyecek ki örgüt yok

.bunlar da PKK bitti diyecek !!

PYD bunların değil mi ? Lan gidin mama kazanıyorsunuz da bari burda yazmayın

Bunu CHP söylemiş olsaydı sabah akşam her haber kanalında teröristlere destek veren CHP diye anons edersiniz

• Hopdediks-Dediğimdediks kullanıcısına yanıt

Müthiş öneri tam senlik

• Daha ne verecekler kürtlere anlamadım bir tek özerklik kaldı.

ekonomi tırt eyt den tükendi bitti batıdan para gelsin türkiyeye demokrasi çağdaşlık laüklük gelmiş havasıyla yapıyorlar gibi birde made in usa anayasa tabi.

o iti bu millet mecliste konuşturmaz bu böyle bilene gezi bile yanında çerez kaliır milliyetçi ex akpliler (sağ görüşlü insanlar) bile ankarayı basar alın size mis gibi bop civil war ,blood kokar ortalık.

türklerin %90+ sı karşı akp mhp le köşeyi dönen sakalını cukkasını dolduran bulan mamalı tayfa dışında herkes karşı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 25 Ekim 2024; 0:49:47 >
  • Evet herşeye akapeee akapeee diyenler sizin çözüm öneriniz nedir?

• sanki daha önce izledik bu filmi. dejavu oldum gibi

Peki sen söyle neden silah bıraksın PKK? Biraz aşağısında 150 bin kişilik örgütü var adamların. Suriye'nin neredeyse yüzde 20'sini kontrol ediyorlar. Avrupa'ya giden uyuşturucunun yüzde 80'ini kontrol ediyorlar. Ne ile ikna edeceğiz bu teröristleri?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hopdediks-Dediğimdediks -- 25 Ekim 2024; 0:40:39 >
  • Hopdediks-Dediğimdediks kullanıcısına yanıt

Kandil açıklama yaptı Öcalan'ı dinleyeceğiz diye, yalan veya doğru. Yalan bile olsa açıklama yaptıktan sonra önder apo sloganları ve apo resimleri örgütün simgesi olmayacak, başsız bir örgüt çok fazla yaşamaz.

• tabi efendim.

Siz de buna ikna oldunuz mu? Sadece Öcalan'ın çıkması ile yetinmelerinin imkansızlığını bir kenara bırakıyorum Öcalan çıkınca neler olacağının farkında mısınız? Hiç bana devlet aklıyla gelmeyin. Devlet kendi eliyle bir kahraman yaratmış olacak. Peki sonra ne olacak? 80 milyonluk ülke Öcalan'ın ağzının içine bakacak öyle mi? O günleri görmektense ölmeyi yeğleyecek milyonlarca yurttaş var bu ülkede.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.