< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pxcnsRy -- 17 Şubat 2023; 4:57:10 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pxcnsRy -- 17 Şubat 2023; 4:57:10 > |
Hekesin keyfi yerindeyken gül keke ehehehee, işler zora girdiği zaman "Bu ülkeden gitmek istiyorum"
![]() ![]() ![]() ![]() |
İktidara neden teşekkür edeyim kardeşim biri bana havadan para vermedi ya ? İktidar kim ya ? İktidar kimdir kardeşim ? Hükümet nedir ? Mecliste oturanlar seni beni temsil ediyor, onların sana teşekkür etmesi gerek, seni memnun etmesi gerek. BEN SEÇİYORUM BEN! Onlar bana köle olacak ki bir daha seçeyim onları, neden ben onlara köle oluyorum ?
|
Turbonun tırcı versiyonu.
|
Bir ülkenin ekonomisi çöküşe nasıl gider sorusunun bir örneği bu anlattıklarınız, şimdi birileri gelir ülkeyi 12 tane kamyon mu ayakta tutuyor der, hayır mesele o değil, bu tür çöküşleri tüm sektörlerde gördüğünüz zaman (ki malesef görmeye başlıyoruz) o zaman anlarsınız ne demek istediğimi ama iş işten geçmiş olur...
|
Hem oy veriyorlar hemde şikayet edip battık bittik diyorlar..Yok öyle bir dünya..
hem akpye kızıyorlar hem ziraate kalan parayı yatırıyorlar.. Sonrada göklerden gelen karar varmış.. Karar göklerden geliyorsa yaptığım şuçların sorumlusu ben değilim gökler o zaman.. |
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
|