Şimdi Ara

kamyon ve tırcılar neden arabaları sıkıstırır amac nedir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bazen yogunluk olan yerde.kamyon ve tırların.arabalara korna selektorle sıkıstırıp rahatsız etme nedeni nedir.oysa herkes kendi yolunda sorunda yok..bugun arkadasta gozlemledi..kendide gordu..arabalar cok sikayetci oluyorlar

bunu neden yapıyorlar...hepsi degil efendi olanlarda var

arkadas dediki ya uykusuzlar.ya icki icmislerdir dedi

mantikli grlmiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hocam kamyonun dorsesinin içini çekip atabilir misin?

• hocam birgün kaza yaparsanız sürekli başkasını seyretmek/takip etmek yüzünden olacak. tmm sağınıza-solunuza bakında takılı kalmayın o kdr.

• standart hızda kendi seridinde giden aracada selektor korna ile geteksiz yere rahatsız ediyor olmalarina.ceza kesilmiyormu.

arkadasta kendide gordu sahit oldu..cogu icki icip yola cikiyordur..normal durum degil diyor

• Ne yaptın sen dostum, kamyon ya da tırdan kaçarken mi yazdın bu mesajı ? Senin 1. öncelikli sorunun trafikte kural ihlalleri değil de dilbilgisi sanki...

• Yükü erken yetiştirmesi için çalıştığı firma baskı yapıyorsa o olabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: aaguler

Ne yaptın sen dostum, kamyon ya da tırdan kaçarken mi yazdın bu mesajı ? Senin 1. öncelikli sorunun trafikte kural ihlalleri değil de dilbilgisi sanki...

benim beyin sol lop turkceye uygun degil..

farzet yabanciyiz..

kamyoncu yuku yetistiircek diye milleti skstrmasi trafigi zora sokmasida uygun degil

yigilmis yollarda insanlari panikletmemeleri lazim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu araba nedir ?
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Keşmekeş trafikte otobüs kamyon kullanmak çok zordur kimi zaman farketmeden sıkıştırirlar 12-13 metrelik otobüs kullananlar benim ne demeye çalıştığımı çok iyi anlarlar ha gerzek kamyon ve otobüs şoförüde çok fazla bilerek sıkıştırıyor hard kapitalizmin gereği olarak hızlıca sefer atıyor ama uzun yolda açıkçası otobüs kamyonlarin hareketleri daha öngörülebilirdir bir şirket spec megane passat kullanan gerizekalilardan çok daha tehlikesizlerdir

• Yüzbinlerce kilometre yol gittim çok nadirdir bir kamyon yada otobüs tarafından sıkıştırıldığım. Ha tabi sağ şeride girip 50-60 la gidersen sıkıştırır sellektör atar çünkü yüklü olan bu araçlar küçük araçlar kadar rahat hızlanıp duramazlar hem frenlere gereksiz yük hem de yakıtı sarfiyatını arttırır.

• Yüksekte oturuyor bazen binek araçların seviyesinden göremediği fırsatları değerlendirebildiği için sabırsızlanıyor bazende cehalet maalesef büyük araba büyük ego.

• Hem ağır vasıta kamyon, hem otomobil, hem de bisiklet sürücüsüyüm.
    Bu üçü arasında diğerlerini en çok sıkıştıran, en saygısız kullananlar binek sürücüleridir. Kamyonculardan da davarlar yok mu var tabi ki. Kendini yetiştirememiş, insana saygısı olmayan ve tek yetkinliği ehliyet alabilmiş olan adamlar yıllardır direksiyonda, ama sadece kamyon direksiyonunda değil bunlar, aynı zamanda otomobil, motorsiklet ve bisiklet üstündeler...

Src ve psikoteknik sınavları formaliteden değil gerçekten yapılsa bu ülkede kamyon ve otobüs şoförlerinin yarısı direksiyona çıkamaz. Ama bizde devlet baba sınav ve belge paralarını toplasın yeter ki, niteliğin ne önemi var...

Mesela ben hem hususi, hem de ticari araçta kurallara uymayı çok severim hız limitlerini de aşmam. Ama kocaman kamyonla şehiriçinde manevra güçlüğü çekerken genelde hiç bir hususi araç sürücüsü kamyon sürücüsüne empati göstermez, yardımcı olmaz, yol vermez. Hatta korna çalar küfür eder. Kendisi o yüksek tonajlı arabaların direksiyona geçse şeritte bile tutamaz aracı...

Trafikte karşılıklı anlayış ve hoşgörü gelişmedikçe aracın ne olduğunun çok önemi yok.

Yıllarca bayanlara acemi dedik şikayet ettik, şimdi bayanlarda bile ne tipler türedi, makas atan, sıkıştıran, önüne atlayan, kuralları çiğneyen bayanlar görüyoruz artık.

Bunu ustalık sanıyorsanız çok yanılıyorsunuz.
    Usta şoförlük bambaşka bir şey.

Edit:
    Ayrıca büyük araç kullananın büyük egosu diye bir şey yoktur. Tam tersine kamyoncu adam kazasız, belasız, cezasız, zararsız şekilde teslimatı tamamlamayı hedefler. Trafiğin tüm güçlüklerine rağmen..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CihangirCanavarı -- 28 Mart 2021; 18:33:58 >

• Konu sahibinin bahsettiği durum yoğun trafikte önünde 50 bin tane araba varken neden dibine yapışır, selektör atar, sol şeride sollamaya çıkar durumu. Bende çok yaşıyorum.

Tahminimce yaşça genç ve kafası çalışmayan kamyon şöförleri yapıyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.