Şimdi Ara

Kamil Koç otobüsünde internete girmek ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
16.137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Kullanıcı adı ve şifre olarak ne giriliyor ?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Kamil Koç Otobüsünde İnternete Girme Rehberi

Kamil Koç otobüslerinde keyifli yolculuğunun sırasında internete bağlanmak istiyorsan, Kamil Koç Otobüs Wi-Fi Bağlantı hizmetinden faydalanabilirsin.

Kamil Koç Otobüs Wi-Fi Bağlanma Adımları:

1. Mobil cihazının Wi-Fi ayarlarına git.
    2. Mevcut ağlar listesinden "Kamil Koc Otobüs Wi-Fi" adlı ağı seç.
    3. Kamil Koç internet şifresi için otobüs görevlisine sor.

Not: Şifre otobüse göre değişebilir.

1. Şifreyi girdikten sonra internete bağlanacaksın.

İpuçları:

• Kamil Koç Otobüs Wi-Fi hizmeti sınırsız kullanım sunar, ancak hız otobüsün konumuna ve yolcu sayısına göre değişebilir.
    • Otobüslerde bulunan koltukların altındaki güç prizlerini kullanarak cihazını şarj edebilirsin.
    • Wi-Fi bağlantısı sorun yaşıyorsan otobüs görevlisinden yardım isteyebilirsin.
    • Tüm Kamil Koç otobüslerinde Wi-Fi hizmeti bulunmayabilir. Seyahatinden önce otobüs firmasından bilgi almanı öneririz.

Kamil Koç Otobüs Wi-Fi hizmeti ile yolculuğun sırasında e-postalarını kontrol edebilir, sosyal medyada gezinebilir veya online oyunlar oynayabilirsin. Bu hizmet, uzun yolculuklarını daha keyifli ve verimli hale getirir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • anons yaparlar.
  • kullandım iyi denilebilecek kalitede kullancı adı sefer no şifrede yolcu numarası gibi birşeydi yanlış hatırlamıyorsam

EDİT:zaten wifi den bağlandığınızdan neyi nereye girceğinizi söylüyor site

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dawras -- 23 Ekim 2012; 9:46:10 >
  • bilet üzerindeki sefer numarası mıydı neydi öyle saçma sapan bir uygulaması var kamil koçun internete girmek için savcılıktan kağıt istememeleri sevindirici ama!!1
  • referans no ve sefer no giriosun .
  • aaa şifre falan mı istiyor hmm biz gene iyiyiz bari çerkezköy istanbul arası kale seyehatle gidiyorum direk bulup bağlanıyorum
  • tşkler arkadaşlar...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kamil koç nasıl bir firma
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Efe Tur otobüsünde 8 saatlik yolculuk yapmıştım. Otobüsün Wi-Fi bağlantısını zorrentlerim ile sömürmüştüm . Benden başka kimse giremedi internete. Oh olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Legend

Efe Tur otobüsünde 8 saatlik yolculuk yapmıştım. Otobüsün Wi-Fi bağlantısını zorrentlerim ile sömürmüştüm . Benden başka kimse giremedi internete. Oh olsun

kingsin bro

bunu mu yazalım istiyorsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• yazıhanelerinde yol kart alın ve onunla internet sitesine üye olun. yol kart no ve üyelik şifrenizle wifi yi kolyaca kullanın her yolculukta. normalde referans bilmem ne no. vs. girmek gerekiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dusunmeklazim

quote:

Efe Tur otobüsünde 8 saatlik yolculuk yapmıştım. Otobüsün Wi-Fi bağlantısını zorrentlerim ile sömürmüştüm . Benden başka kimse giremedi internete. Oh olsun

kingsin bro

Öyleyimdir

• sefer no ve referans no giriyosun

• quote:

Orijinalden alıntı: t8nx81tn

Daha önce kullanan var mı ?
    Kullanıcı adı ve şifre olarak ne giriliyor ?

Nerdesin su an eger atasehirdeysen tanisalim .bende kamil koc dayim otobus bekliyorum^^icerde

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: dusunmeklazim

quote:

kingsin bro

Öyleyimdir

işte bu işte bu
    bunu istiyorum acı çektirin bana mazoşist duydularımı dışarı fışkırttırın

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.