Bildirim
Yabancı bayrak özel teknede çalışanın deniz hizmeti işletme işlemleri.
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Ben yük gemilerinde çalışıyorum yabancı bayraklı ona istinaden yazcam motor yatta farklılık var mı bilmiyorum. Online sistemden yurda giriş-çıkış belgeni, hizmet belgesini, kontratını yüklemen gerekiyor. Yanancı bayrakta sigorta dökümü gerekli değil zaten.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Sigortayi biliyorum zaten sigortada şirkette çalışan olarak gösteriliyor merak ettiğim şey şu sistem aynı aslında fakat biz kontrat yapmadık sadece seyir izin belgesinde ismim var ve işe girdiğimden beri ilk defa yurt dışına çıkacağız simdiye kadar çalıştığım dönem boşa gitmiş olmaz inşallah neyse sezonun bitmesine az kaldı liman başkanlığına gidip soracağım bakalım sezon sonu
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Evet biliyorum ama biz kontrat yapmadık kafama takılan kısım o
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kontrat lazım yani şirkete söyleyin geçmişe dönük bir tane hazırlasın bir kağıt parçası altı üstü halledilir
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Öyle yapacağım büyük ihtimalle şu 12 ay tamamlansında bi kontrat patlatırız
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X