Şimdi Ara

Kalp çarpıntısı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
0
Favori
3.598
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • fazla çay kahve falan tüketmedim ama şu an kalbim hızlı atıyor. eğer telefon doğru ölçüyorsa 85 90 arası çıkıyor. normalde daha az ölçüyordu

hayır bir sey de olmadi. sebebi ne

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kalp atışı 60 ila 100 arasında olursa gayet normal benimde kalp atışım genelde 80 90 civarı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 85-90 yüksek bir rakam değil ki.220-yaşın bu işlemi yap maksimum kalp atış hızın çıkıyor.
  • kalbib haddinden fazla atarsa buraya konu açamazsın merak etme sorun olursa o sana kendini hissettirir
  • PALA GÖZLÜKLÜ kullanıcısına yanıt
    KALP atacak agaaa ben buradayım diyecek diyecek ki ya durursa diye düşünüp ona göre hareket edeceksin agaa.
  • Ama çok da şiddetli atmasın kalp aga

• 85-90 gayet normal ki merak etme çarpıntın olsa acaba çarpıntım mı var demezsin, acilde olursun :D Çünkü çarpıntı cidden sarsıyor insanı ağırdan
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Uyku felci
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Çarpıntı demişsin başlıkta. Kalbin atarken darbeli mi atıyor? Yani hissediyor musun çok?
    Rahatsız edici derecede mi çarpıyor?
    Yoksa dakika da kaç defa çarptığını mı söylüyorsun?

• Darkus Hydranoid kullanıcısına yanıt
    hocam çarpıntı hızlı atması durumunda kullanılan bir tabir değil mi?

soruya dönersem. tek atışta da güçlü vuruyor evet ama aynı zamanda hızlı atıyor gibi. bazen hızı normalken sadece güçlü vuruyor gibi oluyor.

• Anladım hocam üç dört gün öncesine kadar bende olan durum, doktora falan gitmedim ama sana tavsiyem uyurken uzanırken sol tarafına uzanma insanı rahatsız ediyor.
    Bir de yemekleri falan yerken yavaş yavaş ye.
    Yemekten sonra olan bir durum da olabiliyor bu

• elektrikji E kullanıcısına yanıt
    obez değilim aksine ideal kilomun altındayım. son günlrrde epey su içiyorum aslında.
    bugün hava sıcaktı ve 1.5-2 saat civarı yürüyüş yaptım ondan mı acaba? ama daha önce daha sıcak havada daha fazla yürüdüğüm de olmuştu

• Daha önce felç benzeri uyuşma his haybı yaşadın mı_? Parmaklarında gözünde seyirmeler oldu mu_?

Sen de aritmiller olabilir. Kalbî çalıştıran motor lefkekste de sıkıntı ile ritim bozukluğu olabilir.

Şöyle örnek vereyim çalışan hareket halindeki araba durduk yere motoru durur , hateket halinde olduğu için kontağı tekrar çevirince çalışmaya başlar marş motorun devreye girmesi gerekmez. Ama rampa yukarı yavaş giden bir arabanın motoru susarsa tekrar çalışması zor olur.
    Ritim bozuklugundan kalp durursa yüksek kan basıncı ile tekrar çalışır. Uyku kalbinden düşük tansiyon ile kalp durursa çalışmazz ölümnge4çekleşiiiiirrr _________________ ekranda düz çizgingörülür

• Tensegrity T kullanıcısına yanıt
    felç his kaybı vs. olmadı. gözde seğirme hayatımda iki kere oldu bi b12 düşük çıkmıştı o zaman. bir de b12 hapı benexol kullanınca.. (ayrı zamanlar)
    bazen ani ve istemsiz kol hareketleri oluyor sanki bir şeyden sakınacakmisim gibi ama rahatsız edici değil

daha önce tiroid çok çalıştığı için doktor ekg istedi. aritmi var gibi dedi ve ilaç verdi. 1 ay sonra tekrar gidince tiroid ve ekg normal çıktı ama belki 24 saatlik izleme gerekebilir dedi.
    ( bu arada verdiği ilacın tedavi edici etkisi yoktu)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muhafız. -- 30 Eylül 2019; 22:27:21 >
    Hocam uyuşma ve his kaybı bende oluyor bazen, paş parmakta gözde seğirme

His kaybı da... bazen uzanınca sol bacağımı hissetmiyorum oynatamıyorum da bi süre sonra bir sızlama hissediyorum açılıyor yavaş yavaş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darkus Hydranoid -- 30 Eylül 2019; 22:53:48 >
  • Ritim bozukluğu holter ile kolayca anlaşılıyor. Ben bir gün boyunca üzerinde taşıdım göüst kıllarımı traş etmem gerekmişti. Kalbim normal çalışırken birdenn hıslanıyor sonra normal haline dönüyor , ritim bozukluğu sinirsel bir hastalık ilerlemesi durumunda kalp pili gerektirebilir.

• nadiren ve sadece stresliyken oluyorsa anksiyete bozukluğu, ortada bir sebep yokken ve sürekli oluyorsa panik bozukluğudur. 3 ay 7/24 çarpıntı yaşadığımı bilirim. üstelik ilaca rağmen 3 ayda anca hafifledi. halada ara sıra olur.
  • geçti şu an otururken 80 çıkıyor

• Kullandıgın bir ilaç var mı? Son zamanlarda travmatik bir olay yaşadın mı?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.