Şimdi Ara

BÖBREK TAŞI OLANLAR KESİN OKUYUNUZ.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
2
Favori
7.255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Ben Yaklaşık 15 yıldır düzenli olarak böbrek taşı düşüren bir insanım. Bu hastalık yüzünden hayatım resmen çileye döndü yıllarca. şimdiye kadar bu memlekette içmediğim yemediğim ne kadar abidik gübidik ot böcek ilaç su ne varsa hepsini yedim içtim kullandım ama hiç birinden bi fayda görmedim. böbrek taşı sebebi ile ankarada kapalı perkütan böbrek taşı ameliyatı bile oldum. çok acılar çektim çok çileli günlerim oldu.

    daha sonra bir gün böbrek taşı sancım sebebi ile doktora gittiğimde doktor bana bi ilaç tavsiye etti. prostat ilacıymış. dedim ben prostat değilim. dedi ki bu ilaç idrar yollarını genişletiyor ve taşın hızlı ve acısız veya daha az acılı bir şekilde düşmesini sağlıyor. başta pek ciddiye almasamda ilacı kullandığımda anladım ki ilaç muhteşem. yapmanız gereken tek şey böbrek taşı sancınız olduğunda veya taş düşürmeye başladığınızı hissettiğiniz de günde bir defa bu ilacı içmek. son taşımı dün gece düşürdüm. inanın taşın mesaneye düştüğünü bile farketmedim. hemde kocaman taş. idrarımı tıkayınca anladımki mesaneye düşmüş.

    bunları niye anlatıyorum. ben yılllarca bu işin bi kolayını aradım durdum. memleketin her karesine gittim. hiçbir fayda bulamadım. ne kadar tatsız tutsuz su varsa hepsini içtim. doğal bitkisel ne kadar ilaç varsa kullandım. ama hiç fayda göremedim.şuan ise çok mutluyum. çok rahatım. benim gibi bu çileyi çeken arkadaşlarıma yardımcı olmak için yazıyorum bunları.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaanacarcan -- 3 Aralık 2017; 14:43:18 >







  • Böyle şeyler doktor tavsiyesi ve gözetiminde olur. İlaç reklamı yapmayın. Milletin sağlığı ile oynamayın. Size iyi geldi diye herkese iyi gelecek diye birşey yok.



    Öyle olsa tüm dünya bu ilacı kullanır

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlacın adı ne

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • günlük beslenmeden alacağınız oksalat miktarı 100 mg'ı geçmesin. bazı sebzeleri ve meyveleri buharda pişirmek ve kaynatmak oksalat miktarını azaltıyor. internette bulabilirsiniz değerleri


    limonlu su çok öneriliyor hem taşın oluşumunu engellemesi hem de oluşmuş taşı parçalaması açısından ama miktarı bilmiyorum bakacağım ben de beslenme rutinine ekleyelim.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dapeux -- 6 Ağustos 2022; 22:45:45 >
  • Reklam olmasın, özelden ilacın adını rica etsem....

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.