Şimdi Ara

## Kaliteli ÜTÜ Önerileri ## (56. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.197
Cevap
20
Favori
319.774
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam ben de dün akşam 4872'yi vatandan aldım parlatıyor. Hem de pantolonumu resmen kesti. Çeksem yırtılacak daha yeni pantolonum canvas. Bugün hemen iade ettim Allah'tan geri aldılar. Bimeks iade konusunda berbat.

Deep özelliğini kapatın ütülerken onu açınca daha çok yapıyor gibi geldi bana.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Azur utuler hakkinda bilgisi olan var mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: harpci

Hocam ben de dün akşam 4872'yi vatandan aldım parlatıyor. Hem de pantolonumu resmen kesti. Çeksem yırtılacak daha yeni pantolonum canvas. Bugün hemen iade ettim Allah'tan geri aldılar. Bimeks iade konusunda berbat.

Deep özelliğini kapatın ütülerken onu açınca daha çok yapıyor gibi geldi bana.

hocam 4870 ve 4872 modellleri fiyatının hakkını veremiyor..çok tutulduğu için fiyatını zıplattılar. dediğin gibi parlatma yapabiliyor. vatanda bir ara 249 ve 279 gibi rakamlara düşmüştü kampanyadan. ben 4522 daha çok begendim tabanı 4870 lerden farklı.bazı arakadaslar 4870 alıyor sonra kırısıklıkları açmıyor deyip 8650 kazanlının performansı bekliyor...300 liralık ürünlerden fazla performans beklememek lazım.
  • Philips Gc4846/22 aldım, pek yorum bakmadım.. Açıkçası markaya para yatırdım. İnşallah iyi çıkar 149tl:)

• bluraydisk B kullanıcısına yanıt
    Hocam çok kötü ütü. Pantolonu neredeyse yırttı. geri verdim ertesi gün Allahtan geri aldılar. tefal alacaktım ama yine philips tavsiye ettiler. 4520 aldım onda herhangi bir sorun yok. Memnunum.
  • Kimse kazanlı ütü önerisi yapmamış. Okuduklarıma göre Braun ve Philips iyi görünüyor.

Philips GC6615 buhar kazanlı ütüyü 259 TL ye alacağız birkaç gün içinde. İnşallah pişman olmayız.

Edit: 900 TL olan bir ürünle karşılaştırma yapınca sonuç şöyle;
    http://www.philips.com.tr/etc/philips/b2c/compareproducts.html?locale=tr_TR&catalog=CONSUMER&ctn=GC8638/20,GC6615/20

Aklıma takılan noktalar;

1. Akıllı çip teknolojisi nedir?
    2. Kireç temizleme solüsyonu farklı. Kolay kireç giderme ve akıllı kireç temizleme arasındaki fark nedir?
    3. Değişken buhar ayarı ne işe yarar?
    4. Sivri buhar ucu nedir?

Bu farklılıklara 650 TL vermeye değer mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi break. -- 15 Şubat 2016; 17:05:07 >

• http://www.hepsiburada.com/tefal-gv7620-express-compact-easy-control-buhar-jeneratorlu-utu-p-EVTEFGV7620
    arkadaşlar linkteki ürünü aldım, Tefal GV7620 Express Compact EASY Control Buhar Jeneratörlü Ütü, bu forumu ve diğer forumları okumaya çalıştım araştırdım, fiyat olarak daha iyi yerler vardır ama orasıyla pek uğraşmadım
    ütü harika, ben alırken yorumlarda hep 2 saatlik ütüyü yarım saate indiriyor deniyordu, bence 4 saatlik ütüyü yarım saate indiriyor, tek geçmede keten pantalondan gömleğine bütün kırışıklıklar gidiyor, zamanında çamaşır kurutma makinesi aldığımdaki duyguları yine yaşadım, bugüne kadar boşuna yaşamışız, buhar kazanlı ütüler bambaşka bir dünya herkese tavsiye ederim

philips konusuna gelince, ütüleri eminim kalitelidir ama yetkili servisin eline bi düştünüz mü yandınız, forumda birçok mağdur arkadaşta benim yaşadığım aynı şeyi yaşamış, ben de süpürge almıştım, kendi kendine bozulan garanti kapsamındaki süpürge tamiri için 210 tl istediler, Allah belanızı versin deyip servisten geri almıştım süpürgeyi, şimdi bozuk bozuk kullanıyorum, iyice ölünce atıcam çöpe, yine 500-600 liralık ütülerde bile anakart değişimi için milletten 200tl istemişler garantili cihazlara, aynı şeyi tekrar yaşamamak için ben philips almadım, siz de bunu yaşamak istemiyorsanız philips almayın

• Arkadaşlar ben ütü değil ütü masası önereceğim ürünler çok kaliteli bilginize

http://www.gittigidiyor.com/arama/?satici=evdeposu
    Bu mesaja eklenen görseller:

• neredeyse tüm başlığı 2015 ortasından beri okudum. reklam, viral, istek mesajlarını bir kenara bırakırsak elle tutulur birkaç mesaj dışında birşey yok maalesef.

başlığın adı -kaliteli ütü önerileri- lakin öneriler de kullanıcılar arasında "evet harika" lardan çok "memnun olmama" üzerine...

özellikle kullanıcıların arıza sonrası verdikleri bilgiler altın değerinde. en başarılı yorumlar da bu yönde. teknik servis durumları ve "elektronik magazadan ucuza alma" eylemi yavaş yavaş teknik destek yüzünden itibar edilmeyecek hale geldi.

son söz: gerçekten fiyat performans açısından iyi bir ütü tavsiyesine ihtiyacım var. bu gece de incelemeye devam edeceğim.
  • Arkadaşlar bu 2 ütüden hangisini tercih etmeleyim sizce ? İkiside benim için 500TL olacak .

Braun IS 5043

Philips GC 8650

• Bir yorum da benden eşimin çeyizinden ZASS marka ütüsü vardı Yaklaşık 5 yıl önce Doğum günü hediyesi olarak TEFAL program 8 300 modelini 200 TL verip aldım.Hatırlayanlar vardır TVde sürekli YOk kireci önleyici çubuğu şöyle kireç önler böyle önler Yok kumaşa göre seçim yapabilirsin filan Reklamı vardı. Kandık aldık. 5 yılın Sonunda Eşim prize takınca Binanın ana yangın koruma sigortası attı. bütün binanın elektiriği kesildi yaptırdık tekrar denedik Yİne Aynı.İş yerime Götürüp birde orda denedim Bu sefer İşyerimdeki Binanın sigortasını attırınca Garantiside artık olmadığından Kendim İçini açıp bakayım dedim 3 civatayla Koca ütü ayakta duruyor Gerisi plastik.Ancak vidaını birisini öyle bir yapmışlarki zannederim servisi dışında kimseler Açamayacak şekilde özel bi anahtar kırarak çıkardım.Eşim elekronik eşyaları özelliklede Bu ütüyü çok dikkatli kullanır.içine katacağı suyu bile özel (korusu damacana kireç oranı endüşük su) katar.İşi bitince fazla suyu boşaltır kurutur filan.5 yıl böyle kullanmasına ve dışardan bakıldığında hala ilk günkü gibi olmasına rağmen içinde Frenkeştanyn yaşıyormuş.
    1.Su deposunun tabanı 1 mm kalındığında ve muhtemelen saç ve küflenip çürümüş çürüyen ve delinen yer tam elektrik kablolarunın üstünde ve bu kablolar alalade bomboş duruyor üzerinde hiçbir yalıtım yok (olmalıydı) delikten damlayan su elektrik kablolarına kısa devre yaptırıyor ve Allah korusun yangına bile sebeb olabilirdi.
    2.Özel tabanı yine dışında olan şekilli kabı nedeniyle tertemiz duruyor kabı sökünce Pastan ve kireçten çürümüş hatta yeryer çatlamış bir rezistan karşınıza çıkıyor.
    3.Kireç önleme çubuğu bu güne kadar hiç doğru düzgün kireçlenmemesine rağmen sık sık temizliyor idik.Ancak cihazın içine biriken kireci Termal otellerde bile görmedim Rezistans neredeyse 5-6 mm kalınlaşmış kireçten.
    Sonuç olarak Tefal Dışardan bakınca çok sağlam kaliteli şık gösterişli Görüne bilir ancak iç malzeme tamamen dandik. Kesinlikle Tavsiye etmem.

• candogan62 C kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlar eşim için ütü bakıyorum. Buradaki ve netteki yorumlardan sonra Philips GC4870/22 Azur ütüyü almayı düşünüyorum.
    Fakat kumaşın cinsine göre ısısını vs. kendisi ayarlayan bir modeli daha var, onu deneyenler ne dşünüyor?
    İşe yarıyor mu bu teknoloji yoksa yine buna mı döneyim?
    Bir de 4870 ile ilgili olumlu ya da olumsuz deneyimi olan var mıdır ??

Teşekkürler yorumlar için şimdiden
  • Arkadaşlar 500-600 seviyesine buhar kazanlı ütü önerisi verebilecek var mı ?

Philips 8650 dikkatimizi çekmişti fakat sanırım philips servis açısından sıkıntılıymış sorun yaratır mı ?

Bu fiyata alınacak ütü parlama yanma vs yapmaz diye düşünüyorum.

Uzun ömürlü bir ütü olursa tabiki herkesin işine gelir.

Bu akıllı çipli olanlar gerçekten çok farkediyor mu kullanımda ?

Açıkçası en önemli konu sorunsuz olması, sorun çıkarmaması, servisin güvenilir olması (philips için yorum almak istiyorum özellikle) ayrıca teknoloji mağazalarında gidip görülebilmeli (en azından görme açısından), bir sorun durumunda kolay iade alabilecek bir firma olmalı.

tabi o fiyatlara gerek yok daha ucuza çok iş gören var derseniz tavsiyelere açığım :)
    Bayağı şey istedim farkındayım ama önerilerinizi bekliyorum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi E.Sahin -- 24 Nisan 2016; 9:10:53 >

• Tefal utu pismanliktir. Keske philips alsaymisim.

• http://www.morhipo.com/electrolux-edb5220-safety-plus-utu-2300-w/15760506/detay?q=Ütü bu fiyata iyi gibi geldi. Otomatik kapanma özelliği de var ancak kendisini temizleme özelliği yok sanırım. Diğer alternatifim de arzum ar675 düşünüyorum. Sizce en fazla 90 lira olmak şartıyla öneriniz nedir?

• arkadaşlar yorumlardan anladığım kadarıyla ütüde philips daha iyi.

peki 100 tl (+/- 20 tl) civarında philips ütü tavsiye eder misiniz? (kazanlı ütü istemiyorum)

Not: aradığım 2 özellik var:

1. Tabanı kaygan olsun
    2. Hiçbir şartta su damlatmasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CARNIVALE -- 26 Mayıs 2016; 13:56:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: E.Sahin

Arkadaşlar 500-600 seviyesine buhar kazanlı ütü önerisi verebilecek var mı ?
    ...

Silter al. Kuru temizlemeciler hep silter kullanıyor. Bende philips vardı 400e yakın para verdim 100 e sattım. Sonra bunu aldım çok memnunuz. Hem de yüzde yüz yerli.
  • arkadaşlar kız kardeşimin düğünü var.ütü sünü alıcam.ama nedir ne degildir hic bilmiyorum.iyi bir ütü istiyorum.butcem 500 tl ye kadar.ne onerirsiniz.?
  • Tefal gv7470 ütü almayı düşünüyorum.
    Artıları, eksileri yorumlarınızı alabilirmiyim.

• arkadaşlar AZUR PRO GC4885'i deneyimleyen var mı? elimdeki kuponla birlikte 235 tl civarına gelecek. yardımcı olursanız sevinirim.

http://www.philips.com.tr/c-p/GC4885_30/azur-pro-buharli-uetue/tanitim

edit: anlaşıldı ilk kullanan biz olacağız. ütü geldikten sonra bir inceleme yazısı yazarım artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi september28th -- 12 Temmuz 2016; 1:27:36 >
  • 
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.