Şimdi Ara

## Kaliteli ÜTÜ Önerileri ## (55. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.197
Cevap
20
Favori
319.787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ispir2000

selam Ad3m,
    ben buraya yazdıktan sonra Tefal 8980 i aldım.
    1 eylül 2015 de cookplus'dan 790 TL

diğer modellerle aradaki farkları abartılı oranda değil, ancak 6,5 bar olması, tabanda ek (bir özelliği daha vardı geçmiş zaman pek hatırlamıyorum) özelliği, 5 farklı otomatik ayarının olması vs yüzünden bunu seçtim.

diğer markalarla farkına gelince, bosch deneme imkanım oldu, daha güçlü buhar olsa da tabanı güzel değildi ve küçüktü. ütüde yordu.

hepsi bir yana, yurt dışındaki yorumları okudum, 89 serisi daha iyi diye düşündüm.

bir de aradaki fiyat farkı, sigara içen birisi değilim ama sigara içen birisi için 1 aylık sigara parasından daha az fark var.

bazen 50-100 tl için daha yeni çıkan daha iyi özellikler ve teknoloji eklenmiş modeller yerine (kötü olmasa da) daha alt modelleri tercih ediyoruz.

yani birisine hediye alacaksan, amaaaan nasıl olsa hediye diyip ucuzunu alabilirsin, ama evine alacaksın, hele bir de çocuk varsa ütü çok önemli.

yani çamaşır makinası tercihi ve hangi detarjanı kullanayım tercihi gibi değil ki, ütü de tek bir parametre var. o yüzden iyi olmalı.

ütü masasına da dikkat et lütfen, bu konudaki yorumları oku özellikle. kadınların ütü masası ile ilgili yazdıkları ütünün kullanımı esnasında ütünün iyi yada kötü olduğuna kanaat getirmemize sebep olabilir.

sonuç (farkettim ki baya uzatmışım:) );
    bence tefal bu işte diğerlerinin önünde, kendi içinde de son teknoloji olanı hangisi ise onu al.

aradaki fiyat farkı 600 ile 800,

araba alırken 10bin fark bile olsa jantı büyük ya da boyası metalik alıyoruz, ütü arabadan daha mı önemsiz?

fayda eğrisini oluştururken salt kağıt üstündeki değerlere takılmamak lazım bence.

diye düşünmüştüm :)))))))

bir de aldıktan sonra beğenmezsen geri veriyorsun artık, internette satışlar güzelleşti kolaylaştı...bunu da unutma....

kolay gelsin,
    vi
    ütü bu arkadaşlar 300 tl yi geçmeyin nasıl olsa 2 bilemedin 3 yıl sonra bozulacak kaç yüz derece sıcaklıkta malzemenin ömrünün sonsuza kadar olmayacağını unutmayın. bozulan ütünüzün içini açın göreceksinizki yekpare ve tek parça bir kısım var burayı tamirciler bile açmaya pek yanaşmıyor eğer ütü buradan bozulmuşsa geneldede garanti süresinden sonra bu kısımdan bozulur sonra atıyorsun mecburen. firmaların ütünün nasıl bozulması gerektiği ile ilgili bir arge departmanı bile var amaç 3. yılda size yeni bir ütü aldırmak. amacınız fayda / maliyet olmalı bu maliyettede 300 tl yi geçmeyin. bu arada norax rowenta 3100 wat buhar gücü onu piyasanın reyisi yapacak kadar kuvvetli dikey ceket ütüleyecek kadar buhar püskürtebilir. fiyatta indirim olunca al mağazalarda bulamazsın internette en ucuz veren yerden al. siz siz olun 300 bilemedin 400 ü geçmeyin kazanlıya yaklaşmayın o kadar buharı sana verseler her yerinden cortlarsın o buhar bir yılda ütünün bütün aksamını sarsar 2. yıldada sağından solundan fıslar tıslar sonundada mortengen ştrayze.

• mect82 M kullanıcısına yanıt
    Sevgili Mect82,
    dediğine katılmıyorum,
    o zaman neden aynı işi yapan telefonlara tonlarca para veriyoruz, onların da ömrü dediğin gibi değil mi? yazılımları ya da donanımları 2 sene içinde çöp olmuyor mu?
    ya da arabalar, neden daha pahallı ya da lüks arabalar alıyoruz? bu arabaları alanların çoğusu ömür boyunca kullanmıyorlar...
    amaçi, hepside kullandığımız süre içinde maksimum fayda yada kaliteyi yakalamak değil mi ?

kalem alırken bile gidip 1 liralık tükenmez yerine aynı işi yapsa da daha kaliteli pilot alıyoruz 3 liraya
    vs vs vs örnekler çoğalabilir,

ürünün ömrü konusunda haklısın, artık eskisi gibi ürünlerin yapılmaması amaç zaten. araba alırken de ütü alırken de, yazılım alırken de bir süre sonra patlasın ya da parça ihtiyacı olsun, bakımdan kazanalım, parça satalım, çabuk bozulsun bakım yapılsın, ustası kazansın, parça satan kaznasın vs vs vs

bence kullandığımız kısa dönem bile olsa (ki 2-3 sene çok da kısa değil) kaliteli ürün kullanmak hakkımız değil mi? daha iyi olmaz mı?

hayatımız zaten hep idare ile geçmiyor mu... (bunu bir ütüye bağlayıp, ütünün hayatımızı değiştireceğine bağlamayacağım merak etme:) )

boşverelim...imkanımız varsa iyisini alalım... ya da imkanımız kadarını alalım...

paramız varsa alırız...yoksa idare ederiz :)

hepinize iyi yıllar...

• quote:

Sevgili Mect82,
    dediğine katılmıyorum,
    o zaman neden aynı işi yapan telefonlara tonlarca para veriyoruz, onların da ömrü dediğin gibi değil mi? yazılımları ya da donanımları 2 sene içinde çöp olmuyor mu?
    ya da arabalar, neden daha pahallı ya da lüks arabalar alıyoruz? bu arabaları alanların çoğusu ömür boyunca kullanmıyorlar...
    amaçi, hepside kullandığımız süre içinde maksimum fayda yada kaliteyi yakalamak değil mi ?

kalem alırken bile gidip 1 liralık tükenmez yerine aynı işi yapsa da daha kaliteli pilot alıyoruz 3 liraya
    vs vs vs örnekler çoğalabilir,

ürünün ömrü konusunda haklısın, artık eskisi gibi ürünlerin yapılmaması amaç zaten. araba alırken de ütü alırken de, yazılım alırken de bir süre sonra patlasın ya da parça ihtiyacı olsun, bakımdan kazanalım, parça satalım, çabuk bozulsun bakım yapılsın, ustası kazansın, parça satan kaznasın vs vs vs

bence kullandığımız kısa dönem bile olsa (ki 2-3 sene çok da kısa değil) kaliteli ürün kullanmak hakkımız değil mi? daha iyi olmaz mı?

hayatımız zaten hep idare ile geçmiyor mu... (bunu bir ütüye bağlayıp, ütünün hayatımızı değiştireceğine bağlamayacağım merak etme:) )

boşverelim...imkanımız varsa iyisini alalım... ya da imkanımız kadarını alalım...

paramız varsa alırız...yoksa idare ederiz :)

hepinize iyi yıllar...
    Merhaba arkadaşlar eve çıkıyorum tek başıma yaşayacağım konuyu okudum hep tavsiyeler 1 kere al iyi al şeklinde fakat malum bütçe kısıtlı o nedenle şu an için en iyi f/p oranı olan ütü hangisidir ?

• quote:

Orijinalden alıntı: mc_josef

Merhaba arkadaşlar eve çıkıyorum tek başıma yaşayacağım konuyu okudum hep tavsiyeler 1 kere al iyi al şeklinde fakat malum bütçe kısıtlı o nedenle şu an için en iyi f/p oranı olan ütü hangisidir ?

Alıntıları Göster
    Selam McJosef,
    tek başına eve çıkan bir erkek olarak bu konu bence sana uzak olmalı :)
    hanım acil bir durum için migrostan fakirin bir ütüsünü 40 iraya almıştı,
    bence çok güzeldi ve çok işimize yaradı.

tek başınaysan, git bak, elinde en güzel duranı al... zira hepsi ütüleyecektir zaten :)

mutlu yıllar

• quote:

Selam McJosef,
    tek başına eve çıkan bir erkek olarak bu konu bence sana uzak olmalı :)
    hanım acil bir durum için migrostan fakirin bir ütüsünü 40 iraya almıştı,
    bence çok güzeldi ve çok işimize yaradı.

tek başınaysan, git bak, elinde en güzel duranı al... zira hepsi ütüleyecektir zaten :)

mutlu yıllar

Alıntıları Göster
    Fakir Thera Buharlı Ütü pek çok kazanlı ütüden daha iyi buhar gücüne sahip.. Fiyat olarak daha uygun ve kullanışlı bir ütü arayanlar tercih edebilir.

http://www.hepsiburada...._rprQ_MkCFaMSwwod2OQJpw

• quote:

Orijinalden alıntı: peaceandwar

Fakir Thera Buharlı Ütü pek çok kazanlı ütüden daha iyi buhar gücüne sahip.. Fiyat olarak daha uygun ve kullanışlı bir ütü arayanlar tercih edebilir.

http://www.hepsiburada...._rprQ_MkCFaMSwwod2OQJpw

Alıntıları Göster
    tamam işte bak :) aklın yolu bir

yalnız yaşayan adam için uygun :)
    http://www.hepsiburada.com/fakir-eye-2600w-seramik-tabanli-buharli-utu-yesil-beyaz-p-MTFAKEYE-YESBEY
    migrostan 40 a aldığımız ütü işte...

fakirin ütüsü fakiiirrr :P

şakası bir yana, bekar için en uygunu böyle bir ütü....sakın kazanlı falan alma...

• Ad3m A kullanıcısına yanıt
    bayım ne yaptın?
  • ispir2000 İ kullanıcısına yanıt
    Henüz almadım fiyat kolluyorum.alacağım bahsettiğimiz modeli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ad3m

Henüz almadım fiyat kolluyorum.alacağım bahsettiğimiz modeli
    merhaba arkadaşlar ütü almadan önce burada yorumları çok takip ettim o yüzden buraya deneyimlerimi yazmayı bi sorumluluk olarak hissediyorum. homend adventouch 1108 ütüyü aldım çok rahat5-6 defa servise gönderdim ilk gelen ütü çok güzel buhar çıkartıyordu ama kireç vardı içinde aradım geri gönderin dediler sonra gelen ütülerin hiçbiri ilki kadar buhar çıkışı yapamadı en son ütü hiç buhar çıkartamaz oldu tekrar yolladım bi problem yok deyip kireci temizleyip ger, yollamışlar ki artık hiç mi hiç buhar çıkmıyordu ben de aradım bu arada çağrı hizmetleri on numara haklarını yiyemem bu ütüye problem yok diyorsanız siz ütünüzü hiç tanımıyorsunuz demek ki dedim çünkü youtubedaki reklamda kameradan gözüküyor buharı. değişim yapılsın dedim ütü yok iade yapın diye bir servis notu geldi. en kısa zamanda iadesini de yapacağım ayrıca youtube a gerçek bir deneyim videosu da koyacağım bilginiz olsun kettle ından da çok memnun kalmadım

• Merhaba arkadaşlar

6 ay sonra düğünüm  var ve ceyizimdede bir çok eksik ütü için tavsiye bekliyorum hem kazanli hem kazansız utu alacam philips tercihim önerilerinizi bekliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: lovessacred

Merhaba arkadaşlar

6 ay sonra düğünüm  var ve ceyizimdede bir çok eksik ütü için tavsiye bekliyorum hem kazanli hem kazansız utu alacam philips tercihim önerilerinizi bekliyorum
    Gariban :konuş faik baba bir ütü kaç para ulennn ben evine ütü alamayacak adammıyım ha evine ütü alamayan adama adammı denir faik babaaa.
    Faik Baba : olum bu ay 4. 100 cc rakını devirdin 4 x 90 :360 TL yapar 3100 wattlık iyi bir roventa alabilirdin.
    Gariban : Faik baba niye zam geldiğini söylemedin bu zıkkıma. Admmıyım ben beeee.
    Faik Baba : Yavşak zam geldiyse 3 lira 5 lira geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mect82

Gariban :konuş faik baba bir ütü kaç para ulennn ben evine ütü alamayacak adammıyım ha evine ütü alamayan adama adammı denir faik babaaa.
    Faik Baba : olum bu ay 4. 100 cc rakını devirdin 4 x 90 :360 TL yapar 3100 wattlık iyi bir roventa alabilirdin.
    Gariban : Faik baba niye zam geldiğini söylemedin bu zıkkıma. Admmıyım ben beeee.
    Faik Baba : Yavşak zam geldiyse 3 lira 5 lira geldi.

Alıntıları Göster
    FAKİR THERA 2600W SERAMİK TABANLI Bu ütüde güzel indirim var bilginiz olsun 79,90TL ayrıca üye olana 10tl indirim çeki veriyor site ütü 69,90 tl ye düşüyor

## Kaliteli ÜTÜ Önerileri ##

• quote:

Orijinalden alıntı: arsenelupin

quote:

Orijinalden alıntı: feda1988

Arkadaşlar eşim kullandığı ütüyü kırdı. Aynı markanın bir üst modeli çıkmış onu almamızı istiyor. Ben de sizlere bir danışayım dedim. Bir de normal buharlı ütülerle kazanlı ütüler arasında ne gibi farklar var. Kullanan arkadaşların tavsiyelerini bekliyorum. Uygun fiyatlı kaliteli ütü önerilerinize açığım. Kullandığımız ütünün (mavi) ve eşimin istediği ütünün(siyah) resimlerini yüklüyorum.
     ## Kaliteli ÜTÜ Önerileri ## ## Kaliteli ÜTÜ Önerileri ##

Merhaba Bosch 'un bu yeni serisi,TDA 90 anti shine özelliği olanserisini yaklaşık iki aydır kullanıyoruz.Eski ütümüzü, Tefal program 8 olan modeli'nde kullanıyorduk, ama tabanının sürekli su damlatması ve kırışık açma konusundaki yetersiz kalmasından dolayı ,tercihimizi Bosch'tan yana kullandık kesinlikle çok memnun kalırsınız buhar gücü inanılmaz güçlü ,kırışık açma ve ütüleme performansı bakımından çok iyi kıyafetlerin üzerinden ütü kendiliğinden kayıyor ,sensör sayesinde otomatik buharlama ve koyu renklerde parlatma yapmama özelliğini de unutmayın.

Bunlarda da kireç önleme sistemi adı altında, sürekli kartuş alma olayı var mıdır? Varsa ne kadar zamanda bir takılıyor ve fiyatı nedir?

• Tefal 8980 karar vermiştim ama parasal tereddütlerimden dolayı daha ucuz diye delonghi 1847 kazanlı ütü almıştım geçen hafta 389 lira.hemen denedi hanim 3 5 parça ile muazzam parlama yaptığını söyledi satıcı ile görüşüp iade ettim hemen.

• Merhaba 100tl civarı f/p olarak iyi bir ütü tavsiyesine ihtiyacım var

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim emektar rowenta bozulunca

http://urun.n11.com/utu/philips-gc441022-azur-buharli-utu-P19225659

Bundan sipariş verdim. Aslında yine rowenta alacaktım ama piyasa da yeni ürünlerini bulmak sıkıntılı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xweser

Benim emektar rowenta bozulunca

http://urun.n11.com/utu/philips-gc441022-azur-buharli-utu-P19225659

Bundan sipariş verdim. Aslında yine rowenta alacaktım ama piyasa da yeni ürünlerini bulmak sıkıntılı.
    Ütüde Tefal'den şaşmam

• quote:

Orijinalden alıntı: _witch_

Ütüde Tefal'den şaşmam

Aman hocam boşverin, daha yeni su damlatmaya başladı 6 aylık Tefal.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sky__walker

quote:

Ütüde Tefal'den şaşmam

Bu biraz sans meselesi galiba 3tane tefal utu kullandim hic boyle bi sorun yasamadim

• quote:

Orijinalden alıntı: sky__walker

quote:

Ütüde Tefal'den şaşmam

Bu biraz sans meselesi galiba 3tane tefal utu kullandim hic boyle bi sorun yasamadim

• 
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.