Şimdi Ara

## Kaliteli ÜTÜ Önerileri ## (54. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.197
Cevap
20
Favori
319.776
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.hepsiburada.com/philips-gc3560-steamglide-2400w-buharli-utu-otomatik-kapanma-ozelligi-p-EVPHGC3560

En iyisi bu galiba. Memnun olmayan ylk gibi görünüyor. Ben de düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • M e h m e t M kullanıcısına yanıt
    Ben memnun değilim. Su doldurma kapağı gereksiz yere yalama oldu. Kireçsiz su kullanmama rağmen ve çok sık kullanılmamasına rağmen, calciClean özelliğine rağmen iyi buhar yapmıyor. Kesinlikle almam tekrar.

• Arkadaşlar eşim kullandığı ütüyü kırdı. Aynı markanın bir üst modeli çıkmış onu almamızı istiyor. Ben de sizlere bir danışayım dedim. Bir de normal buharlı ütülerle kazanlı ütüler arasında ne gibi farklar var. Kullanan arkadaşların tavsiyelerini bekliyorum. Uygun fiyatlı kaliteli ütü önerilerinize açığım. Kullandığımız ütünün (mavi) ve eşimin istediği ütünün(siyah) resimlerini yüklüyorum.
     ## Kaliteli ÜTÜ Önerileri ## ## Kaliteli ÜTÜ Önerileri ##

• quote:

Orijinalden alıntı: feda1988

Arkadaşlar eşim kullandığı ütüyü kırdı. Aynı markanın bir üst modeli çıkmış onu almamızı istiyor. Ben de sizlere bir danışayım dedim. Bir de normal buharlı ütülerle kazanlı ütüler arasında ne gibi farklar var. Kullanan arkadaşların tavsiyelerini bekliyorum. Uygun fiyatlı kaliteli ütü önerilerinize açığım. Kullandığımız ütünün (mavi) ve eşimin istediği ütünün(siyah) resimlerini yüklüyorum.
     ## Kaliteli ÜTÜ Önerileri ## ## Kaliteli ÜTÜ Önerileri ##

Merhaba Bosch 'un bu yeni serisi,TDA 90 anti shine özelliği olanserisini yaklaşık iki aydır kullanıyoruz.Eski ütümüzü, Tefal program 8 olan modeli'nde kullanıyorduk, ama tabanının sürekli su damlatması ve kırışık açma konusundaki yetersiz kalmasından dolayı ,tercihimizi Bosch'tan yana kullandık kesinlikle çok memnun kalırsınız buhar gücü inanılmaz güçlü ,kırışık açma ve ütüleme performansı bakımından çok iyi kıyafetlerin üzerinden ütü kendiliğinden kayıyor ,sensör sayesinde otomatik buharlama ve koyu renklerde parlatma yapmama özelliğini de unutmayın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• arsenelupin kullanıcısına yanıt
    Değerli yorumunuz için teşekkür ederim. Mavi olanı zaten kullanmıştık. Eşim de memnundu. Siyahı da n11.com dan sipariş verdim umarım ondan da memnun kalırız.
  • arkadaslar philips akilli azur icin ne diuorsunuz. iyi bir utu almak istiyoruz. kazansiz olmali. buhar gucu yuksek kirisikliklari kolay acan. kirec temizligi kolay. ne onerirsiniz.

• Arkadaşlar merhaba ,

bazı arkadaşlar kazanlı ütüyü tavsiye etmiyor, neden acaba kazanlı ütünün ne gibi dezavantajı var arkadaşlar hiç anlamam bu işlerden bilen yardımcı olabilecek arkadaş varmıdır?
    hanım gömlek ütülerken evdeki ütüden çok şikayet ediyor.basit bir ütü kullanıyoruz
    400 lirayı geçmeyecek ne tavsiye edersiniz.
  • İhtiyaç olabilir. Tavsiyelere açığız.
  • 30-40 Gün önce buradan olumlu yorumlar okuyarak aldığım philips 4870/22 model ütüden hiç memnun kalmadım.Bir ütü hiçmi buhar üflemez. Bekledim ben ayarlarına yeni alışıyorum dedim yok yok. Üstelikte parlatıyor. Eğer su max seviyede ise ütüyü koyup alırken foş bir buhar bırakıyor bir daha yok. 12 yıl önce aldığım brawn freşa gibi birşeydi tam modelini hatırlamıyorumda hala o kadar buharla ütülüyorki ne su damlattı ne kireçlenmesi sorun oldu. Ancak eskidi artık bir kaç kez aniden ısınmamaya başladı. Suyunu boşalıp akşama kadar dinlenince tekrar çalışıyor o başka. Ben bu philips 4870/22 ütüyü geri iade etmek istedim Bimeks mağazasını aradım küçük ev aletlerinde böyle bir iade alamıcaklarını söylediler. Şikayet var coma yazdım bakalım philips nasıl bir öneride bulunacak. O kadar para verdim hangisine yanayım.
  • Arkadaşlar ROWENTA DW9240F1 STEAMFORCE ÜTÜ model ütünün w gücü kendi üzerinde 3100w olarak yazıyor.Ama firmaların ürün özelliklerinde 1400w yazıyor. ROWENTA DW9240F1 Steamforce 1400 W Buharlı Ütü

Ürün Numarası: 1132695
    Ürün Tipi: Buharlı Ütü Maksimum güç: 1400 W Doldurma kapasitesi (su haznesi): 0.35 lt Maks. buhar çıktısı (g/dak.): 230 gr (şok buhar) Buhar ölçüsü (g/dak.): 65 g / dk Otomatik Kapama: Evet Taban malzemesi: Mikrosteam Tabanr.
    Hangisi doğru kararsız kaldım.
  • ütü olarak Philips markasından şaşmayın derim. Geçen sene Philips'in GC8650 modelini almıştım eşim çok memnun kaldı. şuan benim o zamanlar aldığım fiyattan daha uygun fiyata aşağıdaki sitede satışta var.
    http://www.markabeyaz.com/philips-gc8650-80-perfectcare-buhar-kazanli-utu
  • Tefal anti-Calc 400

• mect82 M kullanıcısına yanıt
    Mrb.Bosch, arzum, fakir için olumsuz görüşleriniz nelerdir?3 markayı da silip atmışsınız.

• Merhaba arkadaşlar biz buhar kazanlı ütü de karar kıldık hanım biriktirip yapıyormuş sürekli marka olarakda tefal seçtik.şimdi son durum oto sıcaklık ayari tavsiye edilmemiş Manuel ayar övülmüş..burada tam modele karar veremedim tefal 8930 3 ısı ayarı demiş 8975 5 ısı ayari.yanlış anlamıyorsam bunlar Manuel ayarlı.bu modelleri önerirmisiniz 8975 kağıt üzerinde daha üstün 6.5 bar 360 şok buhar 120 sürekli

• ispir2000 İ kullanıcısına yanıt
    Ne yaptınız usta bu utu hakkinda karar verdiniz mi fikriniz nedir

• incandescent İ kullanıcısına yanıt
    Siz neye karar verdiniz bu modeller hakkında fikriniz nedir

• Fakir Thera Buharlı Ütü'yü anneme hediye olarak almıştım, pek çok kazanlı ütüden daha iyi buhar gücü. Annemde oldukça memnun. Fiyat olarak daha uygun ve kullanışlı bir ütü arayanlar tercih edebilir.

http://www.hepsiburada.com/fakir-thera-2600w-seramik-tabanli-buharli-utu-p-EVFAKTHERA?wt_gl=cpc.elk.ev-elektronigi.utu&gclid=CJr_rprQ_MkCFaMSwwod2OQJpw
  • Ad3m A kullanıcısına yanıt
    selam Ad3m,
    ben buraya yazdıktan sonra Tefal 8980 i aldım.
    1 eylül 2015 de cookplus'dan 790 TL

diğer modellerle aradaki farkları abartılı oranda değil, ancak 6,5 bar olması, tabanda ek (bir özelliği daha vardı geçmiş zaman pek hatırlamıyorum) özelliği, 5 farklı otomatik ayarının olması vs yüzünden bunu seçtim.

diğer markalarla farkına gelince, bosch deneme imkanım oldu, daha güçlü buhar olsa da tabanı güzel değildi ve küçüktü. ütüde yordu.

hepsi bir yana, yurt dışındaki yorumları okudum, 89 serisi daha iyi diye düşündüm.

bir de aradaki fiyat farkı, sigara içen birisi değilim ama sigara içen birisi için 1 aylık sigara parasından daha az fark var.

bazen 50-100 tl için daha yeni çıkan daha iyi özellikler ve teknoloji eklenmiş modeller yerine (kötü olmasa da) daha alt modelleri tercih ediyoruz.

yani birisine hediye alacaksan, amaaaan nasıl olsa hediye diyip ucuzunu alabilirsin, ama evine alacaksın, hele bir de çocuk varsa ütü çok önemli.

yani çamaşır makinası tercihi ve hangi detarjanı kullanayım tercihi gibi değil ki, ütü de tek bir parametre var. o yüzden iyi olmalı.

ütü masasına da dikkat et lütfen, bu konudaki yorumları oku özellikle. kadınların ütü masası ile ilgili yazdıkları ütünün kullanımı esnasında ütünün iyi yada kötü olduğuna kanaat getirmemize sebep olabilir.

sonuç (farkettim ki baya uzatmışım:) );
    bence tefal bu işte diğerlerinin önünde, kendi içinde de son teknoloji olanı hangisi ise onu al.

aradaki fiyat farkı 600 ile 800,

araba alırken 10bin fark bile olsa jantı büyük ya da boyası metalik alıyoruz, ütü arabadan daha mı önemsiz?

fayda eğrisini oluştururken salt kağıt üstündeki değerlere takılmamak lazım bence.

diye düşünmüştüm :)))))))

bir de aldıktan sonra beğenmezsen geri veriyorsun artık, internette satışlar güzelleşti kolaylaştı...bunu da unutma....

kolay gelsin,
    vi

• ispir2000 İ kullanıcısına yanıt
    Cevabınız için teşekkür ederim.teknoloji konusunda haklısın aradaki sigara maliyeti farkı da önemli değil zira sigara içmiyorum :) takıldığım nokta yeni teknoloji herkesi memnun etmiyor okuduğum kadarıyla.bu 5 farklı isi seçeneğinin otomatik olmasında tereddütler var.Manuel kullanıcı seçse daha iyi diyor yorumlar.sizin cevabınızdan da otomatik ısı ayarının dezavantajı olmadığını anlıyorum.model olarak da 8978 8980 de kaldım 2 ye indi seçenek bu çok iyi :) bu otomatik usi ayarını biraz daha araştırıp karar vereceğim

• ütü bu arkadaşlar 300 tl yi geçmeyin nasıl olsa 2 bilemedin 3 yıl sonra bozulacak kaç yüz derece sıcaklıkta malzemenin ömrünün sonsuza kadar olmayacağını unutmayın. bozulan ütünüzün içini açın göreceksinizki yekpare ve tek parça bir kısım var burayı tamirciler bile açmaya pek yanaşmıyor eğer ütü buradan bozulmuşsa geneldede garanti süresinden sonra bu kısımdan bozulur sonra atıyorsun mecburen. firmaların ütünün nasıl bozulması gerektiği ile ilgili bir arge departmanı bile var amaç 3. yılda size yeni bir ütü aldırmak. amacınız fayda / maliyet olmalı bu maliyettede 300 tl yi geçmeyin. bu arada norax rowenta 3100 wat buhar gücü onu piyasanın reyisi yapacak kadar kuvvetli dikey ceket ütüleyecek kadar buhar püskürtebilir. fiyatta indirim olunca al mağazalarda bulamazsın internette en ucuz veren yerden al. siz siz olun 300 bilemedin 400 ü geçmeyin kazanlıya yaklaşmayın o kadar buharı sana verseler her yerinden cortlarsın o buhar bir yılda ütünün bütün aksamını sarsar 2. yıldada sağından solundan fıslar tıslar sonundada mortengen ştrayze.

• 
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.