Kaliteli İnsanlar Çoğunlukla Yalnızdır, Neden mi❓ Çünkü; -Çizgisi Sabittir, Yaranmak Uğruna Çizgisinden Sapmaz *Yalaka Değildir. *Yapmacık Değildir. *Esnek Gevşek Değildir. -Kişiliği Sabittir, Kişiden Kişiye Göre Şekillenmez *Nettir. *Dürüsttür. *Yüreklidir. -Karakteri Sabittir. Karşısındakine Göre Değişiklik Göstermez. *Dili İle İçi Birdir. *Herkese Aynı Değildir *Kimsenin Oyuncağı Olmaz. *Menfaate Göre Samimiyet Kurmaz. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Kaliteli insanlar çoğunlukla yalnızdır

-
-
Kaliteli insanların sosyal çevresi de kalitelidir. Kaliteli insanların yalnız olduğu önermesi, yalnız insanların kendini avutma çabasıdır.
Mesela, yazdığın listedeki maddelerin hepsi, kalitesiz kişilerin kalitesiz ilişkilerinin göstergesi. Bunları alıp, sanki bütün sosyal ilişkiler böyleymiş gibi göstermeye çalışman komik olmuş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Real RocknRolla -- 3 Haziran 2025; 12:6:42 > -
Bugün şok market hissesi aldım hocam. İşler nasıl :)
-
umarım yalnızlığımın sebebi kalite falandır
-
Yalnızlığa mahkum olmakla yalnızlığı tercih etmek arasında fark var. Bahsettiğin daha çok yalnızlığı bilinçli olarak tercih eden kişilerin özellikleri olsa gerek. Mecburen yalnız olan kişiler değil
-
Bahane üretmeyin . Maalesef dediğiniz gibi değil. Kaliteli bir insansanız mutlaka çevrenizde insan olur.
Yalnız kalmazsınız. Ama insan olarak öz eleştiri yapmak konusunda çok hassasız. Kaliteliyim diyen insanların çoğu öz güvensiz. Özgüvensizlikten yalnızlar bunu kabul edemiyorlar.
-
Vay be. Ben de neden yalnızım diye sorup duruyordum kendime. İçerik için teşekkür ederim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Eğer sen sosyal birisi olsaydın bu sefer de kaliteli insanlar neden sosyaldir diye konu açardın. Hacı sende özgüven eksikliği var önce bunu hallet otur bir düşün.
-
Valla ben bilinçli yalnızlığı tercih ediyorum. Sosyal medyadan tonla yazan kız vardı, instagramı kaldırdım hiçbirisine dönmedim çoğuyla da aramı bilinçli bozdum.
Arkadaşlarım vardı bazılarının gece klub hayatı vardı, bazıları gidip sürekli cinsellik peşindeydi onlarla da arama mesafe koydum.
Şu an konuştuğum birkaç arkadaşım var arada buluşuyoruz.
Yani evet gereksiz insanlari hayatınızda tutmak, sizi dibe çeker.
3.5 Yıllık ilişkimde bunu öğrendim.
Kaliteli yalnızlık veya az insan öz insan mentalitesi iyidir.
Bana kızların verebileceği en fazla şeyi biliyorum? Fakat bunları herkes verebilir. Benim gözümde aşırı değersiz şeyler.
Sorun şu ki, güvenilir, emeğe saygı gösteren ve size değer veren birisini bu hayatta arkadaş ve eş/partner anlamında bulmak çok zor artık.
Beni dibe çekecek insanlar yerine yalnızlığı tercih ederim. Öyle de yapıyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _zer0_ -- 3 Haziran 2025; 19:12:10 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Bence alakası yok.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bu kalitesizliği ben seçmedim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hayatında "biri" olmaması koymuyor da hayatında biri olmaması koyuyor. Gerek ilişki gerek arkadaşlık bakımından.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Nasıl ŞOK marketi hisssesi alıyorsunuz ?
Aynen öyle kardeşim
Önemli değil
Hayır kardeş asla böyle bir şey yapmazdım
Bence var
Ne yönden kalitesizlik ?
Kadın erkek ilişkileri bakımından tabi ki bu da doğru, ama boşanmaların çoğu bu uyumsuzluktan olmuyor mu ? Yani sevgililer konusu beni ilgilendirmez de evlilik konusunda en başta 6 S çok önemli ( Sex - Sabır - Sadakat - Sabır - Sevgi ve Sır saklama )
Kaliteli insanın tek arkadaşı chat gpt dir
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

Kaliteli insanların sosyal çevresi de kalitelidir. Kaliteli insanların yalnız olduğu önermesi, yalnız insanların kendini avutma çabasıdır. Mesela, yazdığın listedeki maddelerin hepsi, kalitesiz kişilerin kalitesiz ilişkilerinin göstergesi. Bunları alıp, sanki bütün sosyal ilişkiler böyleymiş gibi göstermeye çalışman komik olmuş. |
umarım yalnızlığımın sebebi kalite falandır |
Benzer içerikler
- anonymous'a nasıl katılabilirim
- illegal işler
- daireye üst kattan su akıyor nereye şikayet edilir
- 175 erkek
- kafa titremesi yorumları
- telegram indirim
- elektrikli bebek arabası
- çay bardağı emojisi
- sodyum iyon batarya
- prompt mühendisliği nedir
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X