Şimdi Ara

KALDIRIMDAKİ ÇOCUĞUMA ARABA ÇARPTI!! (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
136
Cevap
1
Favori
9.824
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Olay olalı kaç hafta olmuş ve halen avukata danışmayıp buraya mı konu açıyorsunuz? Ortada resmen bir adm öldürmeye teşebbüs var

    Aynı gün en azından aracına ihtiyati tedbir koydurmalıydınız

    Ek olarak sigortalarından da tazminat için işlemlere başlatmanız lazımdı

    Kusura bakmayın ancak hukuk işlerinde ne kadar geç kalırsanız o kadar aleyhinize..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun.



    Kaldırımdaki bir çocuğa çarpmak bence de kaza değildir ve bunun mazereti olamaz. Böylelerinin ömür boyu trafikten men edilip üstüne ağır bir ceza ile cezalandırılması lazım.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok gemiş olsun.. en kısa zamanda sağlığına kavuşur inşallah...
  • vakit kaybı yaşamadan süreçleri başlatın. siz çocuk sahibi olup yıllarca emekle sevgiyle büyütüp bu yaşına getirmişsiniz başkası gelip sizin için kıymetli olan şeyi yok edemez. ülkemizde maalesef arabaya binip birini öldürmeye teşebbüs ederek sonra hastaneden eğer ölmediyse rahatlıkla çıkıp gece evinizde uyuyabiliyorsunuz. sevdiğim bir abime motorla giderken bir minibüsçü hatalı sollama yapıp kazadan kaçarken çarptı. çünkü o şeritte motor kullanan birisi varsa sorun yoktur o şerite atlanabilir ve kaza sonucu bu yakınım çok ağır ameliyatlar geçirdi adam o gece polise ehliyet ruhsat bile vermedi şehir dışına çıktı bir buçuk ay adamı aradık ehliyet fotokopisini versin diye. avukat bulun takipçisi olun gerekirse ağzı yansın bir daha araba kullanamasın yoksa kullandığı arabanın değerinin ancak 3 de 1 ini bile ödemeden sıyrılıp gider yoluna bakar.
  • ölümlü kaza gibi ceza alması lazım trafik canavarlarının. Yoksa durmayı ve yavaş gitmeyi ögrenemeyecekler.

    geçecek yolun yoksa zorlayarak geçmeyeceksin!
    nasıl olsa çekilir deyip geçmeyeceksin!
    Büyk yada cocuk veya bir hayvan yola fırlar diyip gerekirse 10km/h saat hızla gideceksin sokak aralarında!
    uykusuz araç sürmeyeceksin!
    sürecek kadar canlı ve dinç hissetmiyorsan sürmeyeceksin!

    İnşallah cezalar ağırlaştırılır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erco35coast -- 7 Nisan 2017; 16:4:37 >
  • birde okul giriş-çıkış saatlerinde kısa süreliğine trafik kapatılmalı
  • Çocuk ingiliz olsaydı dünya ayağa kalkardı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok geçmiş olsun,
  • quote:

    Orijinalden alıntı: M.parolo

    Bu kadınlar çok problem trafikte.umarım bi çözümü bulunur artık.allah acil şifalar versin minik kıza.

    küçüklü büyüklü farketmez, kaza yapan her kadına en az 1 yıllık üst seviye araç kullanım eğitimi verilmeli , geçemeyen ehliyet alamayacak , aynısı çok panik ve heyecan yapan erkekler için de geçerlidir, şimdiye kadar hiç denk gelmesem de ...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Pink Floyd

    Geçmiş olsun, konu hakkında çok bir bilgim yok ama bende ufakken 10 yaşlarında kız kardeşime sokakta araba çarpmıştı. Çarpan kadın da üstelik vurduktan sonra kaçmış, arkadan diğer araba ile gelen abi duruyor ve arabaya koyduktan sonra acile yetiştirmiş. Kardeşim acile vardığın da kalbi durmuş, orada ki doktorlar geri döndürdüler. Çok acı bir durum anlayabiliyorum. Ben ufak olduğum için o zaman pek akıl erdirememiştim ama kardeşime çarpıp kaçan kadın şimdi karşıma çıksa neler yaparım kimbilir.



    Allah şifa versin, umarım kısa zamanda iyileşir kızınız.

    O kadin zaten senelerdir vicdan azabiyla yasiyodur. Acaba ne oldu öldümü sakatlandimi o carptigim cocuk diye. Belki kafayi yemistir bu sorularla.



    Kadinlarin cogu boyle gerci ama gecen bi kadin gordum koltugu o kadar one cekmiski direksiyon goguslerine deyiyo. Nasil direksiyonu ceviriyo veya acil durumda o vaziyette nasil hamle yapacak merak ediyorum..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark Territory -- 7 Nisan 2017; 17:20:34 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Karşı tarafın avukatı sağlamsa bu olaydan hiç bir şey çıkmaz. Maddi yükü zaten trafik sigortası karşılıyor. Ceza aldırmaksa amaç uzar gider. Ayakkabı ayağımdan çıktı o oldu bu oldu diyip yırtar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hun_estergon

    Cevabiniz icin tesekkur ederim. Cocugum cok sukur hayati riski atlatti. Dalinda turkiyede sayili prof. Hocalar ameliyat etti. Kaza uzerinden 2 ay gecti. Siz diyorsunuz ki cocugunun sagligiyla ugrasacagina buralardasin. 2 aydir ne cektigimide hangi hastaneleri doktorlari prof.leri dolastigimi da bilemezsiniz. Cocugum bi takim operasyonlar gecirdi ve iyilesme surecinde. Cocugumun sagligini benden cok dusundugunuzu sanmayin.



    Tazminat sürücüden alinacaksa dava acmayi dusunmuyorum. Onun vicdani ona yeter.



    Eger Sigorta sirketinden aliniyorsa dava acarak kizimin ilerde kullanacagi sekilde degerlendirmeyi dusunuyorum.





    Tazminat konusunda en dogrusunu yaparsiniz cocugunuzla ilgili olarakta allah acil sifalar versin benim soylemek istediğimde buydu iyi bir doktor bulma siz bu isi ziyadesiyle yapmissinz ancak su an icin bunlari dusunmek pek dogru olmaz kiziniz ayaga kalktiktan sonra saglam kafayla dusunup tasinip karar vermeniz temennisiyle

    Allah acil şifalar versin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: webbie


    quote:

    Orijinalden alıntı: münzevii

    Kişisel görüşünüz çok fazla suçludan yana. Sanırım henüz çocuk sahibi değilsiniz, yoksa imkanı yok bu kadar rahat bir hüküm veremezdiniz.

    Çocuk sahibiyim.

    çocuklarınızı getirin kaldırıma koyun onlar oynarken ben de çarpayım siz de şikayetçi olmayın
  • %90 cep telefonunuyla feysbuktan ülke kurtarıyor yada vatsap gurubundan kakara kikiri yapıyordu başka bir açıklaması yok bunun. eğer bunlar değilse geriye kalan %10 luk kısımda da tam bir ruh hastası ve bilerek yaptı. araba kullanmak ciddi bir iştir. beceremiyorsan kullanma insanları da riske atma. sizin yerinizde olsam kesinlikle bir avukat tutup kıcındaki boklu donu dahi alırdım ki başkasının canını yakmasın bu saçma sapan insan.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sonofisiris

    %90 cep telefonunuyla feysbuktan ülke kurtarıyor yada vatsap gurubundan kakara kikiri yapıyordu başka bir açıklaması yok bunun. eğer bunlar değilse geriye kalan %10 luk kısımda da tam bir ruh hastası ve bilerek yaptı. araba kullanmak ciddi bir iştir. beceremiyorsan kullanma insanları da riske atma. sizin yerinizde olsam kesinlikle bir avukat tutup kıcındaki boklu donu dahi alırdım ki başkasının canını yakmasın bu saçma sapan insan.

    Haksızlık yapmayın. Dudak büzüyordur belki. Instagramı unutmayın sakın.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.