Şimdi Ara

KALDIRIMDAKİ ÇOCUĞUMA ARABA ÇARPTI!! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
135
Cevap
1
Favori
10.007
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • KAMERA GÖRÜNTÜLERİ VARSA TV KANALLARINA YOLLA HABER OLSUN TÜM TÜRKİYE GÖRSÜN. NÜFUZU VARSA KULLANAMAZ HALE GELİR. ARAYA BİRİLERİNİ SOKUP ÇIKACAK ÇÜNKÜ.
  • Kiziniz inssllah allahin izni ile sagligina kavusur. Rabbim tez zamanda sifasini verir insallah. Ya safii isminin yuzu suyu hurmetine.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sağlığına kavussun en kısa zamanda inşallah

• bende bir kız ve erkek çocuk babasıyım. hepimiz çocuklarımız için aynı şeyleri yapmışızdır. koltuğa çıkarken aman düşer düşüncesiyle. birde insanların yürümesi için yapılan kaldırıma arabaların çıkması ancak teknik bir sorundan dolayı mümkündür ki buda şehir içi hız sınırlarına uyulduğunda pek mümkün olmayan bir olaydır. direksiyonun hakimiyetini kaybeden birisi bir zahmet trafikte araba kullanmasın ehliyeti almak herşey değildir. yaptığı yanlış bir davranış var ve bunun mutlaka cezasına katlanmalıdır.

tavsiyem daha önce bu tür emsal kararları araştırmanız ve davayı gerçekten iyi yönetebilecek ve götürebilecek bir avukata vermenizi tavsiye ederim. bayan avukatlar bu konularda bir adım daha öncdedir. hatta alacakları tazminattan yüzde 10 gibi bir payda verebilirsiniz. bu onlar için extra güzel kazançtır. extra ilgi gösterirler.

ortada affedilecek bir davranış yoktur. iyi olmadığını düşünüyorsan ve kendinden emin olana kadar eğitim alman gerekli. benim eşimin ehliyeti var ama ben yeterli görmediğim için parasını veriyorum eğitim alıyor. ne zaman hazır olduğunu gördüğüm zaman arabayı kullanabilir.

birde ülkemizde dizel otomatik fetişistliği yeni trafiğe çıkanlar için tam bir kabus. ne durmayı beceriyorlar nede kalkmayı. insan ilk önce kullanabildiğini almalıdır derim.

edit: çok geçmiş olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TSY -- 6 Nisan 2017; 20:38:48 >

• Affet diyenler olmuş. Ne olsaydı affetmeyecekti acaba ? Allah korusun, kizi öldüğünde mı ? Biraz mantık. Sonuna kadar git. Affet diyenleri dinleme. Bu resmen insanlık suçu. Beceremiyorsa o direksiyona geç-me-ye-cek ! Kimse canını sokakta bulmadı. Kadının biri gelip bı kız çocuğunu ezecek, ailesi de pişman oldu diye affedecek ha ?

• Allah şifa versin. Bence bi avukatla konuşun derim tüm sorularınıza en doğru şekilde cevap vericektir.

• Öncelikle geçmiş olsun. Bence çarpan sürücünün bir ders alması gerek. Bu bizim de başımıza gelebilirdi. Trafik o ve onun gibi canavarlarla dolu. Kızınız eğer tam iyileşirse tabi ki cezası hafifletilebilir ancak kalıcı bir sorun olacaksa bunun için ne kadar suçluluk duyarsa duysun cezasını çekmeli. Kızınızın geleceğiyle oynayan birisi sonuçta.
  • Öncelikle geçmiş olsun Allah yar ve yardımcınız olsun inşallah düzelir karşı taraf ile muatap bile olmayın ilerde bunu mahkemeye farklı şekilde yansıta bilirler aram kayıtlarından vs. bir avukat tutup gerisini avukatınıza bırakın o uğraşsın sizin kızınız bu halde iken aklınızda başka birşey olmasın kızınıza odaklanın büyük gemiş olsun Allah kimseye böyle birşey yaşatmasın
  • Allah acil şifalar versin hocam. Okurken insanın içi cız ediyor.

• Çok çok geçmiş olsun. Acil şifalar dilerim.

Sizden rica ediyorum bazı arkadaşların dediği gibi affetmeyin. Bu işin peşini bırakmayın. Şikayet edebileceğiniz tüm kurumlara gidin. Kanıt olabilecek her şeyi toplamaya çalışın. Çevredeki güvenlik kameralarının görüntülerini toplayın vs.

Umarım kızınız en kısa sürede sağlığına kavuşur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Büyük geçmiş olsun hocam.

• Merhaba.

Öncelikle geçmiş olsun Allah acil şifalar versin . Hukuki yardım almanızda fayda var . Mersin'de iseniz seve seve yardımcı olurum. Sormak istediğiniz hususlar varsa özelden yazabilirsiniz. Diğer şehirlerde iseniz meslektaşlarıma yönlendirebilirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: webbie

Öncelikle, umarım kızınız en kısa zamanda eski sağlığına ve tabii ki neşesine kavuşur; geri kalan herşey ikinci plandadır.

Eğer derdiniz kızınıza çarpan kişiyi cezalandırmak ise, mutlaka ama mutlaka bir avukatla görüşün ama bu avukat daha önce bu tarz davalarla ilgilenmiş biri olsun. Çevremde çok avukat var ve bunların bir kısmı herhangi bir konudaki davayı alana kadar "Kesin kazanırız" derler.

Tamamen kişisel görüşüm; Eğer kızınız sağlığına tam olarak kavuşursa ve kızınıza çarpan kadın da gerçekten vicdan azabı çekiyorsa, ben affederdim. Benim için en büyük tazminat, çocuğumun sağlığına kavuşması olurdu. Çünkü, hayat boyu hiçkimseye bilerek ya da isteyerek zarar vermemiş olmama rağmen, herhangi bir nedenden dolayı ben de birine çarpabilirim.

Tabii bu benim kişisel görüşüm.

Tekrardan, bu olayla ilgili tek dileğim kızınız eski sağlığına kavuşmasıdır.

Geçmiş olsun...

SÖYLEDİKLERİN YARIN ÖBÜR GÜN BEN DE BİRİNE ÇARPABİLİRİM, EĞER ÇARPARSAM AYRANIM DÖKÜLMESİN PLSSS DEMEKTEN ÖTEYE GEÇMEMİŞ. HERKES KENDİ ÇIKARINI DÜŞÜNÜYOR KİMSE DE KÜÇÜCÜK KIZI DÜŞÜNMÜYOR. İNSANOĞLU NE ZALİM..

• Geçmiş olsun, Allah acil şifalar versin.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • öncelikle geçmiş olsun hocam. okurken benim içim cız etti. öğrenmek istediğin şeylere gelince.

1- avukat tutman lazım kesinlikle. diğer öğrenmek istediğin 2-3-4-5'i de bu avukata danışman lazım kesinlikle. burada da gerçek hayatta da sallayan çok olacaktır yanlış yönlendirilirsin. sonra müdafaa edecek bir durum kalmaz.

hemen maddi durumlarının el verdiği ölçüde bir avukat tut işin peşini bırakma hocam. tekrar geçmiş olsun.
  • Geçmiş olsun umarım kızınız iyileşir. Kesinlikle bir avukat tutun, kızınızın sağlık durumundan ötürü zaten canınız sıkkın bu işlerle bizzat ilgilenmek sizi daha çok yıpratır. Kızınıza çarpan kadına gelirsek az daha birinin hayatına son veriyordu o da çok üzülmüş olmalı, psikolojik olarak sizin kadar olmasada zor günler geçiriyordur.

Mahkeme kast ve taksir değerlendirmesi yapar ve hapis veya adli para cezasına karar verir. Sizin açacağınız tazminat davasında ise mahkeme kazanın kızınızda bıraktığı psikolojik ve fiziksel etkilere bakarak karar verir. Örneğin kızınızın bir uzvu zarar gördü ve bundan sonraki hayatında çalışmasına engel bir zarar bu, mahkeme sağlıklı bir insan emeklilik yaşına kadar ne kadar para kazanabilir diye hesap yapar ve bu bedelin ödenmesine hükmeder. Kızınıza çarpan şahısın sigorta kapsamına göre parayı kimin ödeyeceği belli olur, yani kadın ve sigorta şirketinin anlaşmasının içeriği, sigortanın kapsamı önemli.

Avukatlar ilk başta masraflar ve vekalet için ücreti isteyebilir. Bunun dışında mahkeme sonuçlandığında tazminat bedelinden en az %10 komisyon alabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yirmi dört -- 6 Nisan 2017; 23:5:56 >

• İcim ciz etti gecmis olsun Allahim tez sifalar versin.

• allah acil şifa versin inşallah hocam.
  • Allah yardımcınız olsun hocam, geçmiş olsun.

Şikayetinizden vazgeçin olayı daha çocuk hastanede iken çok çirkin bir şey. Karşı taraf olaya bu açıdan bakıyorsa tersini yapardım.

• Kaldirimda oynayan cocuga carpan her kim olursa olsun cezasini ceksin. O an cep telefonuna bakiyodur yada aynadan makyajini kontrol ediyordur.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.