Şimdi Ara

KALDIRIMDAKİ ÇOCUĞUMA ARABA ÇARPTI!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
135
Cevap
1
Favori
9.827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: münzevii

    Kesinlikle kastım sizi empati yoksunluğuyla itham etmek değil. Galiba ufak bir karışıklığı açıklığa kavuşturursak orta yolda buluşacağız.

    Şöyle ki, kaza dediğimiz olayda hiçbir kasıt olmaması halinde sizinle hemfikiriz; ancak yeterli donanıma sahip olmadan araç kullanmak başlı başına bir kusurdur. Bu konuda da kadın sürücüye kaza yaptığı için değil yeterli donanıma sahip olmadan trafiğe çıkarak başkalarının hayatını tehlikeye attığı için ceza verilmeli.

    Ehliyeti yokmuydu carpan kisinin?



    Ehliyet trafige cikmak icin yeter sart kosuldur.



    Gercekten adalet pesinde iseniz, bu bayani degil ona " sen surucusun al sana trafige cikma yetkisi" diye ehliyet veren kurum ve kuruluslara da dava acmaniz lazim.



    Ehliyet aldiktan sonra kim size donanimsiz diyebilir?



    Donanimli oldugumuza kim karar verecek?



    17 yillik soforum dalginlikla bu tip bir kaza yapmam diyemem sizde diyemezsiniz. Zaten diger turlu adi kaza olmazdi.



    Tekrar gecmis olsun.



    Hayirli gunler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • trafik kazalarında tecrübeli bir avukat bulmanız lazım, dava sonuçlandığında avukatlık ücretinide karşı taraftan talep edersiniz, böyle şeylerde zaman aşımı olmazda siz yine de biran önce harakete geçin, 2 ay olmuş artık beklemeyin ..

    Bıdığa çok geçmiş olsun, öpün onu bizim için ...
  • Geçmiş olsun, Allah şifa versin. En kısa zamanda toparlanıp iyileşir inşallah.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SeKSandDoRT


    trafik kazalarında tecrübeli bir avukat bulmanız lazım, dava sonuçlandığında avukatlık ücretinide karşı taraftan talep edersiniz, böyle şeylerde zaman aşımı olmazda siz yine de biran önce harakete geçin, 2 ay olmuş artık beklemeyin ..

    Bıdığa çok geçmiş olsun, öpün onu bizim için ...

    Dava açılması için kızın tedavi sürecinin tamamlanması gerek.
  • Hiçbir şey olmamış gibi iyileşsin ne olur Allahım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin, mutlaka avukat desteği alın
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Smartyy

    Hiçbir şey olmamış gibi iyileşsin ne olur Allahım


    AMİN

    çocuklara hiçbirşey zarar vermesin
  • İnternette kısa bir araştırmayla bile bunlar bilinebilir. Bir örnek ;



    http://www.turkhukuksitesi.com/showthread.php?t=95004

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: webbie


    quote:

    Orijinalden alıntı: münzevii

    Kesinlikle kastım sizi empati yoksunluğuyla itham etmek değil. Galiba ufak bir karışıklığı açıklığa kavuşturursak orta yolda buluşacağız.

    Şöyle ki, kaza dediğimiz olayda hiçbir kasıt olmaması halinde sizinle hemfikiriz; ancak yeterli donanıma sahip olmadan araç kullanmak başlı başına bir kusurdur. Bu konuda da kadın sürücüye kaza yaptığı için değil yeterli donanıma sahip olmadan trafiğe çıkarak başkalarının hayatını tehlikeye attığı için ceza verilmeli.

    Ülkemdeki kanun boşlukları, maalesef ki kasıtlı bir şekilde birine çarpsanız bile paranız olduğu takdirde hapis cezasından kurtulmanızı sağlıyor.

    Benim genel görüşüm;

    - Ehliyet alacaklara
    - Çocuk yapacaklara
    - Oy kullanacaklara

    Farklı şekillerde birer sınav yapılmalı.

    Aksi halde;

    - "At, avrat, silah" sözündeki kutsiyeti otomobilleri ile yaşamaya çalışan ve yayaların hakkı olan kaldırımlara araç park etmenin ahlaksızlık, terbiyesizlik ya da adına ne derseniz deyin, yapmayı kendine hak gören şoförler üzerine kurulu bir trafik

    - Psikolojisi bozuk ve yanlış eğitilmiş çocuklar üzerine kurulu bir gelecek

    - Yeri geldiğinde teknik direktör, yeri geldiğinde avukat, yeri geldiğinde politikacı, yeri geldiğinde din adamı kesilen ama hayatı boyunca hiç kitap okumamış bir seçmen kitlesi tarafından yönetilen bir ülke

    sahibi oluruz.

    +Öğretmenlere




  • Burada bulunan sevgi pitirciklarinin sozlerinin sizi etkilemesine izin vermeyin. Sonuna kadar gidin. Kesinlikle iyi bir avukat destegi alin. Maddi manevi olarak en buyuk cezayi almasini saglayin. Gecmis olsun. Allah yardimciniz olsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ceza davası anlamında taksirle yaralama söz konusu olacak, ayrıca cmk md.234/f.2'ye göre mağdur 18 yaşından küçük olduğu işin zaten zorunlu vekillik söz konusu.
    Hukuk davası için yani tazminat için avukat tutmalısınız aynı avukatın yürütmesinde fayda var, cmk'dan atanan vekili beğenirseniz hukuk davasını açtırın zaten mahkemeler ceza davasının sonucunu bekleme eğiliminde oluyor, aynı avukat iki davayı da yürütürse mahkemeleri de diğer davalardan haberdar edecektir, hukuk mahkemelerinden tazminat almanız adına olumlu olur bu durum da.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah acil şifalaer versin. Suç ortağını biliyorum hocam ben.
    Ehliyet sınavları kolaylaştırılsın diyen her insan suç ortağıdır

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • webbie kullanıcısına yanıt
    3 yaşındayken evimin önünde traktör üstümden geçmiş kolumun kesilme tehliyesi atlatmışım. Kolumun Dirsek ve omuz arası boydan boya ameliyat izi hatta üstünde doku kaybı ve kemik çıkıntısı var.Traktörü süren adam tamamen suçlu evimiz köşe başında olduğu için dönüşü geniş alacağına dar alıp evimin kapısının önünden almış altına..Herneyse hocam anlatmanın sebebi şu babamlar aynı sizin mantığınızla iyileşsin yeter deyip şikayetçi olmamışlar ama benim hayatımı her türlü sosyal ve ekonomik yöndem etkiledi.Zaten zayıfım tişört giyince kolumu saklar gibi geziyorum bende kompleks yaptı ekonomik olarak işe 2011 de üniversiteden mezun oldum atanamadım çevremdeki hemen hemen tüm arkadaşlarım en kötü polis yada uzman olup birşekilde kendilerini kurtardılar ama ben kolum yüzünden bunlara başvuramadım 6 yıldır işsizim..Elbet şükrediyorum kolsuz olmaktan çok çok daha iyi heleki işlevinde bir sıkıntı yokken ama kolum kesilseydi de başıma işi açan o adamdı bu durumdaykende o adam.O yüzden konu sahibini anlıyorum haklarını sonuna kadar arasın hepsi çeksin cezasını emin ol Allahın izniyle o çocuk iyileşince ileride neden şikayetçi olmadınız diye anne babasına kızacak

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ömürcan
    Burada bulunan sevgi pitirciklarinin sozlerinin sizi etkilemesine izin vermeyin. Sonuna kadar gidin. Kesinlikle iyi bir avukat destegi alin. Maddi manevi olarak en buyuk cezayi almasini saglayin. Gecmis olsun. Allah yardimciniz olsun.


    Öncelikle ALLAH YEGENİMİZE SAGLİK SİFA NASİP ETSİN
    Ben bu konuda sevgi pitircigi görmedim

    Sadece bir kişi eğer karşı taraf vicdan azabı çekiyorsa kızınız Evvel Allah sağ salim sağlığına kavusursa ben davacı olmayabilir affederim diyor

    Trafikte yıllardır com şey gördük ölümlü kaza yaptık vs vs çok can verdik yeğenim 20 yaşında arkadaşım ortağımız bunları kaybettik ktk sizin düşündüğünüz gibi işlemiyor

    Ben bu konuya cevap vermeyeceğim ama bu tür durumlarda ilgilenmeyen sürücü tarafı olabiliyor ve elinden bir şey gelmiyor ilgilensede ilgilenmesede davacı olduğunuzda çok cüzi bir cezası var iyi niyet dahilinde olanlar ile anlaşmak hem psikolojik hemde manevi olarak faydalı

    %100 suçlu halde yeğenim öldü şoför içeride dahi yatmadı o.ç luğunun en babasını yaptılar tazminat sadece 40 bin TL gelir dedi avukat ugrasmadik çünkü bizde kaza yaptık haklı olduğumuz halde SGK ile davamızı sürüyor personeli biz firmadan alıyorduk firma ssk yapmamış tazminat davası sonuçsuz kaldı ama devlet hala davasını sürdürüyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zgbayraktar -- 6 Nisan 2017; 18:8:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Kardeşimiz tez zamanda iyileşir. Hiç merak etmeyin.

    Konuya gelirsek de bence kesinlikle avukat tutun ve durum her ne olursa olsun cezasını çekmesini sağlayın. Affedilecek bir durum göremiyorum ortada.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Geçmiş olsun hocam, Allah acil şifalar versin, inşallah sağlığına kavuşur.
  • Maddi ve manevi tazminat daavasi acmalsiim oncelikle iyi bir avukat tut yaptigi suursuzlugun bedelini baskalari cekemsn diye bunu yapan yapmalisin

    Yarin benim evladimada carpabilir bunun cezasincekmelidir
    Büyük geçmiş olsun umarım kızınız sagligina kavuşur



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alemci83 -- 6 Nisan 2017; 18:27:50 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • öncelikle çok geçmiş olsun.

    karşı tarafta bilinçli taksir denebilecek, alkol, cep telefonu, aşırı hız, aracının teknik bakımlarını ihmal vs gibi bir şey yok ise, alacağı ceza sadece maddi olacaktır, o ceza da sizin içinizi soğutacak, karşı tarafın hayatının kalanındaki hayat kalitesini kayda değer şekilde düşürecek ölçüde bir meblağ olmayacaktır.

    allah esirgesin kızınızda kalıcı sorun kalması halinde sizin yükünüz ile karşı tarafın yükü arasındaki fark daha da çok olacaktır.

    o yüzden bunlara çok takılmayın enerjinizi tamamiyle kızınıza yöneltin bence.

    bu arada maddiyi poliçe sınırları çerçevesinde sigorta, maneviyi kişi öder diye biliyorum.
  • Başta geçmiş olsun, İnşallah çocuğunuz hemen sağlığına kavuşur.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Lepanto

    Çok geçmiş olsun, acil şifa diliyorum.

    keşke şehirlerimiz daha planlı olsa da çocuklarımız kaldırımda oynamak durumunda kalmasa.

    rantçılık ve peşkeş çekilme yerine belediyeler biraz daha her semte çocuklara yönelik basket, futbol ve çocuk parkı alanı yapsa hem bu sayede güvenli bir oyun alanı olur ebeveynlerin gözü arkada kalmaz bu iş kesinlikle belediyelerde çocuklar ne yapsın
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.