Şimdi Ara

Kalbim Delik Askerlikden Muaf Olur muyum ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
3.739
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kalbimde (artık neresinde bilmiyorum doktorlar söledi) doğuştan 0.5 milimetre delik var. Spor yaparken daha dogrusu koşarken zorlanıyorum yoruluyorum.Ama seçmek istedigim meslek geregi askerligimi yapmıs olmam gerekiyor.Yaşım 18 bu arada

• evet askerlikten muaf olursun. detaylı bir tetkikten geçirirler seni ve gerçekten bir delik varsa kalbinde askere alınmazsın. seçmek istediği meslek ne bilemiyorum ama muaf olduğunda askerliğini yapmamış gibi değerlendirilmezsin bence.
  • muaf olursun bencede.. ama askerlik yapmış gibi değerlendirilirsin gibime geliyor
  • Cevaplar için teşekkürler arkadaslar. Pilotluk meslegini düşünüyordum sağlık sıkıntım yok sadece bu var ve pilotluk içinde askerlik yapmış olmak gerekiyor diyor belki başka birşey vardır iyice arastırıcam teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: NaturalBornKillah

Cevaplar için teşekkürler arkadaslar. Pilotluk meslegini düşünüyordum sağlık sıkıntım yok sadece bu var ve pilotluk içinde askerlik yapmış olmak gerekiyor diyor belki başka birşey vardır iyice arastırıcam teşekkürler

askerlikten muaf olacak kadar sağlık sorunu yaşayan biri nasıl pilot oluyor anlat hele.....
  • geçmiş olsun kardeş.
    muaf olursun bildiğim kadarıyla,
    fakat ticari pilotlukta zor senin için
  • Malesef pilotta olamazsın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Pilot olamazsin diye biliyorum tabi bunun bir tedavisi yoksa

Pilotlarin gucu sagligi kondisyonu vucut direnci hepsi cok ust duzeyde olmasi lazim

Savas ucaklari cok hareketli ucaklar icin dusundum yolcu ucagi pilotu felan diyorsan onu bilmiyorum
  • Askerlikten muaf olacağını sanmıyorum benimde kalbimde delik var doktor birçok kişide olur dedi önemli bişey olmadığını söyledi
  • Geçmiş olsun. Eforlu değil de masa başı işler sana uygun olur.
  • Geçmiş olsun ilk başta . Askerlik konusunda birşey bilmiyorum ama pilotluk zor gibime geliyor basınç filan kalbine zararlı olabilir sen yinede bi doktora danış
  • Pilot olmak için 3 lisans alıyorsun. Önce şahıs lisansı alıyorsun sonra ticari lisans. Şahıs için olanda 2 motorlu ufak uçaklarda alıp kullanabiliyorsun. Ticari olanlarda ise birinin özel pilotu olabiliyorsun. En son ATPL lisansı alıyorsun yolcu uçağı uçurmak için özellikle bu son lisans 1. dereceden sağlık raporu istiyor. Kalbinin delik olması büyük ihtimal sorun çıkartacaktır.
  • spordan kesin muafsında , çürük sanmıyorum....kalbi delik olan kişi vardı bi kaç kişi spor dan yırttılar..
    ama büyük bi kalp ameliyatı geçirdiysen ozaman çürük oluyo...
  • quote:

Orijinalden alıntı: S35

Geçmiş olsun ilk başta . Askerlik konusunda birşey bilmiyorum ama pilotluk zor gibime geliyor basınç filan kalbine zararlı olabilir sen yinede bi doktora danış

Ne basıncı yav. Uçakta basınç dengeleyici var, halk otobüsü gibi camlar açık gidilmiyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: DaY_WaLkeR.

quote:

Geçmiş olsun ilk başta . Askerlik konusunda birşey bilmiyorum ama pilotluk zor gibime geliyor basınç filan kalbine zararlı olabilir sen yinede bi doktora danış

Ne basıncı yav. Uçakta basınç dengeleyici var, halk otobüsü gibi camlar açık gidilmiyor...

G kuvveti diye birşey duymadınız mı?

http://forum.donanimhaber.com/m_30167139/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İlahi Morluk -- 26 Ocak 2012; 13:28:38 >

• askerden yırtmak için sen delmişsindir

• Benimde sol kolumda dövme var , harp okuluna gitmek istiyordum.Olmayacak sanırım .
  • muafsın bence öyle şey mi olur la yok spordan muaf falan 2012ye girdik konuşulan şeylere bak
  • quote:

Orijinalden alıntı: İlahi Morluk

quote:

Orijinalden alıntı: DaY_WaLkeR.

quote:

G kuvveti diye birşey duymadınız mı?

donanımhaber forum
    G Kuvveti (Pilot olmak isteyen bi daha düşünsün) » Sayfa 1 - 3
    http://forum.donanimhaber.com/m_30167139/tm.htm

Yolcu uçağından bahsediyorum. Savaş uçakları veya akrobasi uçaklarından değil.

• askerlikten muaf olursun ama pilot olamassın garanti söylüyorum hiç uğraşma
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.