< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
|
Hocam yapmanız gereken işlem şu, klimayı açın, direct düğmesi ile kanadı aşağı getirin (en aşağı konuma getirebilirsiniz) sonra klima açıkken kanadı çıkartın ve biraz daha yukarı gelecek şekilde tekrar takın. Burada klimayı kapattığınızda kalan açıklık kadar yukarı gelecek şekilde takmanız lazım aşağı yukarı. (Çıkartmak için biraz kastırmanız gerekiyor ama zaten esnek bir şey. Sağ, sol ve ortada olmak üzere üç bağlantısı var. Bir taraftan çıkartınca diğerleri de rahat geliyor. Geçme.) Taktıktan sonra klimayı kapatın düzelecektir. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elessar Eredhian -- 11 Ağustos 2023; 12:46:9 > |
|
AMD Ryzen 7 5800X3D // NZXT Kraken X62 // ASUS Rog Strix B550-F Gaming Wi-Fi II // MSI RTX 5080 16G VANGUARD SOC LAUNCH EDITION // G.SKILL RIPJAWS DDR4 3200 Mhz CL16 2x16 GB // Corsair HX850i // Phanteks Enthoo Evolv ATX TG // WD_BLACK SN850 1TB // LG Ultragear 27GN880-B // Lenovo Legion R27qe // XPG Summoner Cherry MX Blue // Logitech G903 // Edifier M3200 2.1
Ibanez RG370AHMZ-BMT // Behringer U-PHORIA UMC204HD // BIAS FX 2 Professional |
|
Hocam düzeldi, teşekkür ederim. Muntazam kapandı. Elimle biraz aşağı ittirmiştim ondan oldu galiba. Çok el vurmamak lazım < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Evet böyle bir cihazdı ama bu cihazla düzgün işlem yapana kadar 2 defa yanlış işlem yaptılar. Net hatırlamıyorum ama hortumu ters takmışsın dedi ustası düzeltti sonra tamam oldu deyip cihazı söküp gitmişlerdi. Yardım uğraşlarınız için çok müteşekkirim, çok sağ olun. En iyisi ben daikin'i arayıp klima odayı soğutur vaziyete gelinceye kadar bıktırırcasına talep açtırayım. |
|
Benim dış ünite canavar gibi çalışıyor hocam ama soğutma namına aynı performansı sergileyemiyor. En ucuzu en sağlamı çıkıyor. Anakart arızası nedir yeni klimada yav < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wRambo -- 11 Ağustos 2023; 13:36:33 > |
|
|
Daha ses yok ulaşırlarsa öderim zamanında çok ulaşmaya çalıştım biraz da onlar ulaşsın. 12.500 9 taksite okay olurlarsa sıkıntı yok olmaz derlerse gelin sökün götürün derim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
bende de yok fatura. trendyoldan fatura görüntüleye tıklıyorum "Değerli Müşterimiz, Siparişiniz için teşekkür ederiz. Ekli formda sipariş detaylarınızı bulabilirsiniz. Değişiklik talepleriniz için Müşteri Deneyimi Yetkiliniz ile iletişime geçebilirsiniz. Saygılarımızla, Dear Customer, Thank you for your order We have attached Daikin order acknowledgment Please take a few moments to review the content and contact your customer experience agent if there are any changes to be made. Kind regards," Boyle bir metin cıkıyor sadece |
|
sanırım takılalı 4-5 gün oldu. burada bir inceleme yazisi gibi dursun burada almak isteyen olursa diye. bir suru mesaj yazdim buraya, hepsinin genel bir ozeti gibi olsun. daikin servisi turkiyede acayip kotu. hani arkasinda daikin var diye aldim aslinda ben bu cihazi, cunku evimde kullandigimdan memnundum. ancak turkiyedeki daikin servisinin japonyadaki ile alakasi yok ogrenmis oldum. cihazi alinca tanriya emanet oluyor, kargo nerede, geldi mi, eve mi subeye mi gelecek vs. bilemiyorsunuz. kurulum icin gelen ekip servisten servise degisiyor cunku bayagi mahalle arasi klima kombi servislerine bayilik verir gibi vermisler onlar yapiyor isi. bana gelen ekip temiz ve duzgun saygili cocuklardi, amatordu biraz ama olsun islerini duzgun yapmaya calistilar. 12bin btuluk kullaniyorum, gunde 17-18 saate yakin acik oluyor, surekli olarak uyku modunda calistiriyorum. disarisi 40-45 derece ama actiktan 5 dakika sonra butun ev soguyor, tahmin edebileceginizden cok daha kucuk bir yer zaten kaldigim yazlik. 26-27 derecede kullaniyorum, cok sessiz calisiyor. elektrik tuketimi hakkinda bir sey diyemeyecegim sadece dua ediyorum cok gelmesin diye servis haricinde guzel cihaz. ve benim wifi modulu calismiyor bugun servisi arayip hatirlatmam gerekiyordu unuttum |
|
|
|
evet sevk edildikten sonra 2-3 güne yolladılar. Daikin logolu bir fatura. Exporgin.com dan almıştım < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|