Şimdi Ara

Kaira DTXR Serisi Klima Kullanıcıları (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
1.882
Cevap
94
Favori
149.691
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Swing’i açtığınızda yukarı aşağı hareket ediyor mu?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • civilengineer23 C kullanıcısına yanıt

Evet ediyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eediz kullanıcısına yanıt

Hocam yapmanız gereken işlem şu, klimayı açın, direct düğmesi ile kanadı aşağı getirin (en aşağı konuma getirebilirsiniz) sonra klima açıkken kanadı çıkartın ve biraz daha yukarı gelecek şekilde tekrar takın. Burada klimayı kapattığınızda kalan açıklık kadar yukarı gelecek şekilde takmanız lazım aşağı yukarı. (Çıkartmak için biraz kastırmanız gerekiyor ama zaten esnek bir şey. Sağ, sol ve ortada olmak üzere üç bağlantısı var. Bir taraftan çıkartınca diğerleri de rahat geliyor. Geçme.) Taktıktan sonra klimayı kapatın düzelecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elessar Eredhian -- 11 Ağustos 2023; 12:46:9 >
  • Elessar Eredhian kullanıcısına yanıt

Hocam düzeldi, teşekkür ederim. Muntazam kapandı. Elimle biraz aşağı ittirmiştim ondan oldu galiba. Çok el vurmamak lazım

• eediz kullanıcısına yanıt

Evet böyle bir cihazdı ama bu cihazla düzgün işlem yapana kadar 2 defa yanlış işlem yaptılar. Net hatırlamıyorum ama hortumu ters takmışsın dedi ustası düzeltti sonra tamam oldu deyip cihazı söküp gitmişlerdi.

Yardım uğraşlarınız için çok müteşekkirim, çok sağ olun. En iyisi ben daikin'i arayıp klima odayı soğutur vaziyete gelinceye kadar bıktırırcasına talep açtırayım.

• quote:

Orijinalden alıntı: invisible

Anakart arıxalı olabilir benim dış ünite devreye girmedi anakart değişti :)

Benim dış ünite canavar gibi çalışıyor hocam ama soğutma namına aynı performansı sergileyemiyor.Kaira DTXR Serisi Klima Kullanıcıları Vestel taktırsak böyle olmazdı hocam.

En ucuzu en sağlamı çıkıyor. Anakart arızası nedir yeni klimada yavKaira DTXR Serisi Klima Kullanıcıları Kaira DTXR Serisi Klima Kullanıcıları 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wRambo -- 11 Ağustos 2023; 13:36:33 >

• Klima canavar gibi, 20m2 31-32 derece odayı otomatik modda 5 dakikada 27ye düşürüyor

• sonyereksiyon kullanıcısına yanıt

İstediler mi klimanın parasını 

• Daha ses yok ulaşırlarsa öderim zamanında çok ulaşmaya çalıştım biraz da onlar ulaşsın. 12.500 9 taksite okay olurlarsa sıkıntı yok olmaz derlerse gelin sökün götürün derim Kaira DTXR Serisi Klima Kullanıcıları 

• Bu klimanin faturasıni alabilen oldu mu hic merak ediyorum. Defalarca yazdım N11 den. Her defasında gün içinde göndericez deyip salliyolar.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • atom-karınca A kullanıcısına yanıt
    Hepsiburada dan yeni satın aldım ürünü eve teslim ettikleri gün e-fatura olarak geldi. Faturayı kesen Daikin Türkiye onlarla görüşün bende.

• HB’den 12000btu alarak aranıza katıldım. Sipariş ten 5 gün sonra ürünü Daikin aracı ile Zeytinburnu eve teslim ettiler.
    Servis kaydı açtım 19 Ağustos randevu verildi. Fatih ilçesinden BAYTEK klima gelecekmiş tanıyan yorumu olan var mı bu firma hakkında.

bende de yok fatura. trendyoldan fatura görüntüleye tıklıyorum

"Değerli Müşterimiz, Siparişiniz için teşekkür ederiz. Ekli formda sipariş detaylarınızı bulabilirsiniz. Değişiklik talepleriniz için Müşteri Deneyimi Yetkiliniz ile iletişime geçebilirsiniz. Saygılarımızla, Dear Customer, Thank you for your order We have attached Daikin order acknowledgment Please take a few moments to review the content and contact your customer experience agent if there are any changes to be made. Kind regards,"

Boyle bir metin cıkıyor sadece Kaira DTXR Serisi Klima Kullanıcıları 

• sanırım takılalı 4-5 gün oldu. burada bir inceleme yazisi gibi dursun burada almak isteyen olursa diye.

bir suru mesaj yazdim buraya, hepsinin genel bir ozeti gibi olsun.

daikin servisi turkiyede acayip kotu. hani arkasinda daikin var diye aldim aslinda ben bu cihazi, cunku evimde kullandigimdan memnundum.

ancak turkiyedeki daikin servisinin japonyadaki ile alakasi yok ogrenmis oldum. cihazi alinca tanriya emanet oluyor, kargo nerede, geldi mi, eve mi subeye mi gelecek vs. bilemiyorsunuz.

kurulum icin gelen ekip servisten servise degisiyor cunku bayagi mahalle arasi klima kombi servislerine bayilik verir gibi vermisler onlar yapiyor isi.

bana gelen ekip temiz ve duzgun saygili cocuklardi, amatordu biraz ama olsun islerini duzgun yapmaya calistilar.

12bin btuluk kullaniyorum, gunde 17-18 saate yakin acik oluyor, surekli olarak uyku modunda calistiriyorum.

disarisi 40-45 derece ama actiktan 5 dakika sonra butun ev soguyor, tahmin edebileceginizden cok daha kucuk bir yer zaten kaldigim yazlik.

26-27 derecede kullaniyorum, cok sessiz calisiyor.

elektrik tuketimi hakkinda bir sey diyemeyecegim sadece dua ediyorum cok gelmesin diye  

servis haricinde guzel cihaz. ve benim wifi modulu calismiyor bugun servisi arayip hatirlatmam gerekiyordu unuttum  

• Hocam senin modülü takmayıp bilmeden götürmüş veya çöpe atmış bile olabilirler. Çünkü bilmiyorlar bazıları hatta çoğu. İç üniteyi kuran arkadaşa kendim verdim poşeti bunda wifi adaptoru var takar misin diye. Herhalde ilk defa taktı arkadaş. Klimanın bütün beyaz plastigini söktü adam yerini bulabilmek için. Meğer plastiği kaldırınca yukarı kalkan o plastiğin içindeymiş yeri. Galiba tek vida tutuyordu. Açıp bakın takmışlar mı dicem de elimden gelmez demişsiniz. Muhtemelen poşetle beraber aldılar onu da. Geldiklerinde orayı kontrol ettirin, yoksa onlar götürdü kendileri de bilmeden. Sorarsiniz siz bilmeden almış olabilir misiniz paketlerle, dükkanda falan var mi şöyle bı kutu diye.

Yoksa Daikindan isteyin modül. Belki verir

Kaira DTXR Serisi Klima Kullanıcıları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-EA80194D8 -- 13 Ağustos 2023; 9:43:57 >

evet sevk edildikten sonra 2-3 güne yolladılar. Daikin logolu bir fatura. Exporgin.com dan almıştım

• Selamlar, Kaira klimalar ile ilgili tüketim sonuçlarını sizinle paylaşayım. 1 adet 12.000 btu, 2 adet 9000 btu toplam 3 klimam mevcut.
    Antalya da yaşıyorum. Giriş katı müstakil yalıtımı olmayan 30 yıllık bir evim var.
    Home asistant ile klimaların enerji sarfiyatini görebiliyorum. Bunun için ayrıca akıllı priz filan almadım.
    Klimalar hiç kapanmadan 7/24 çalışıyor. Genellikle 26-27 derece de çalışıyor. 25 yaptığımda üşüme hissi geliyor ve bunu sevmiyoruz.
    Sadece misafir odasının kapısı kapali orada klima yok. Diğer kapılar açık sürekli. Oturma odasi Yatak odasi Mutfak ve bunların tam ortasında koridor var. Yani 3 klima ile 1 oda hariç tum evi soğutuyoruz.
    Her neyse 3 klima sürekli çalışır durumda günde ortalama 7.5 kW enerji tüketiyor. Bunun 8 olduğunu düşünsek ayda 240 kW saat tüketim olur. Bu da asagi yukarı 350 tl gibi bir rakam eder.
    Bence mükemmel değerler bunlar. Burası Antalya ve evde yalıtım yok. Bu kadar sıcak olmayan şehirler de ve yalıtımlı binalarda bu rakamlar daha da düşer.

Bunun yanında bir tavsiyem daha var. Lütfen klimalarınızı küçük Btu alın. Klima satis pazarlama da genelde hep büyüğünü al daha iyi olur gibi bir algı var. Büyük klima tüketimden başka bir işe yaramaz arkadaşlar. Yeni tip soğutucu gazlı klimalar çok daha performanslı çalışıyor. Ben klimalari özellikle küçük almama rağmen evin içinde ki sıcaklık ayarladığım seviyeye gelince disarida ki kompresör duruyor. Çünkü içerisi artık ideal sıcaklığa geldi. Ve ısı kaybı olmayınca kompresör bir süre sonra durmak zorunda kalıyor. Aslında inverter mantığında durmaması gerekiyor.
    O yüzden her zaman büyük iyidir mantığı ile hareket etmeyin.

Her neyse asagiya ekran görüntülerini attım. Tüketimleri kontrol edebilirsiniz.
    Herkese güzel günler dilerim.

• Bu klima için üzerinde eco ve selfclean tuşları bulunan hangi kumandayi onerirsiniz arkadaşlar. Gece eco modunda kullanıyorum ama hem kumanda hem uygulama arası geçiş baymaya başladı biraz

• cchacalls kullanıcısına yanıt

"Home assistant" derken ekstra ne aparat kullanıyorsunuz hocam nasıl görüyorsunuz bu şekilde ?

• 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.