Benim de dün kargodaydı servisi aradım abi çok zor bu hafta için diyor. Bugün servise teslim edilmiş klima. Çarşambadan sonra sıcaklar başlıyor yine. |
Kaira DTXR Serisi Klima Kullanıcıları (14. sayfa)

-
-
Hepsiburada'dan Kaira DTXR50E 18000 BTU klima aldım. Aldığım tarih 6 Temmuz. O tarihten buyana hala klima elime ulaşmadı. Bırak elime ulaşmayı. KLİMANIN NERDE OLDUĞU BİLE BELLİ DEĞİL. Hepsiburada teslim edildi diyor. Daikin çağrı merkezi ve benim bölgeme bakan servis elimize ulaşan bir klima yok diyor. Kimseye bu klimayı ve firmayı önermiyorum. Paranızla rezil olmayın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dgngns -- 18 Temmuz 2023; 13:6:21 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yorumlardan ve tavsiyelerden gördüğüm kadarıyla Kaira daha iyi ancak hemen almak istiyorsanız Kaira'yı almamalısınız. Bugün alsanız en erken 2-3 hafta sonra kurulur.
-
Vestelin klimalarını iş yerinde yoğun olarak kullandım ve ne ısıtma ne de soğutma performanslarından memnun kalmamıştım. Aynı fiyat aralığında olduğu için evimde kaira klimaları kullanıyorum, kışın evin ısıtmasını klimalar ile yapıyorum ve memnunum.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ben hepsiburadadan teslim edildi mesajı geldiğinde fatura sevk adresindeki servisi aradığımda servise teslim edilmişti. Fatura üzerindeki sevk adresindeki servis ile aradığınız servis aynı mı karşılaştırmanızı öneririm. İnşallah kısa sürede ulaşır klima evinize.
Merhaba fatura detayında gözüken sevk servisi Aysf İklimlendirme. Onları aradım ellerine ulaşan bir klima olmadığını söylediler. Klimanın nerde olduğu belli değil. Bir sürü insan şuan bu sorunu yaşıyor. Olacak iş değil..
Bana da dün sipariş bilgisi gelmişti. Hangi servise gideceği ve iletişim bilgisi yazıyor orada. Bugün de sevk bilgisi gelmiş mail ile. Kargo takip gibi bişey.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ne zaman ve hangi siteden sipariş vermiştin hocam
Bana sordurduysaniz. 10 temmuz N11.
Eyvallah, ben daha dün verdim 2 haftası var temizinden sanırım daha kargoya falan da verilmedi. Evet daikin vs kaliteli marka fakat servis ağı çok geniş değil anladığım kadarıyla. Bir de sıcaklar bastirinca herkes klimalara yöneldigi için ekstra bekleme süresi oluşuyor.
Markayla da ilgisi olabilir ama kendi adıma çok büyük bir hata yaptım. Tam yoğun sezonda aldım. Eleman da dedi bayram öncesi aynı güne randevu veriyorduk bayram sonrası patladı dedi.
İnşallah kosa sürede ulaşır, ben farklı dönemlerde iki kez aldım ve sorun yaşamadım. Havaların socak olması ve kampanya dönemi olması nedeniyle muhtemelen baya bir yoğunluk var klima satışlarında.
Arkadaşlar selamlar.
2 + 1 100 metrekare evime fiyat performans olarak gördüğüm için 24000 btu olan kaira modelini sipariş verdim.
Sorun şu ki sonradan aklıma takıldı, acaba montajda bi sıkıntı olma ihtimali varmı?
Teşekkürler.
Bana bu şekilde bir mail gelmedi. Sadece fatura geldi. Faturada sevk edilen adres ve yetkili servisin ismi yazıyor. Servisi aradığımda bize ulaşan bir klima yok diyorlar. Ancak Hepsiburada klimanın teslim edildiğini söylüyor. Sizin anlayacağınız klima ortada yok. Kimse nerde olduğunu bilmiyor. Daikin Türkiye bu kadar amatör çalışıyor sizin anlayacağınız.
Yazın oluşabilecek yoğunluğu düşünüp ben mayıs ayında sipariş vermiştim. Siparişimden 3 gün sonra Sakarya daikin servisi arayıp randevu oluşturdular. Yaklaşık 1 hafta içinde benimkisi kurulmuştu. Klima araştırırken yorumlarda geç kurulum yapıldığı şikayetleri her markada görmüştüm. O yüzden erken davrandım
ne sıkıntı olacak ki montajda ?
-
Bi yorumda bu tarz bişey okudum belkide ben yanlış anladım bilmiyorum. Bir videodada haddiden fazla kapasitede klima almanın fazladan elektrik tüketimine yol açacagını söylüyor birde onunda sebebini anlayamadım. O yüzden klimanınkapasitesi haddinden fazla ise ne eksisi olur sormak istedim.
Selam arkadaşlar,
Bende N11 'den 24000 BTU 19990TL ye alarak Kairacı oldum :) 18000 BTU yetiyordu ama stoğa gelir mi gelmez mi belli değil. Muhtemelen Ağustos başı da fiyatlar güncellenir.
Beim sormak istediğim 24000 BTU klima için kaç amper sigorta uygundur. Sitesinde baktım ama göremedim. Birde sitesinde 2,5x5 kablo yazıyor , 2,5x3 alsak uygun olur mu?
Teşekkürler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi duskorc -- 19 Temmuz 2023; 11:21:39 > -
Amacınız tüm evi ısıtıp/soğutmak mı?
Hocam salon, yatak odasi ve holü ısoğutmak düşüncesi ile yûksek btu almak iistedim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X