Şimdi Ara

Kaira DTXR Serisi Klima Kullanıcıları (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Hilas28 Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 8 Misafir (2 Mobil) - 6 Masaüstü3 Mobil1 iOS
5 sn
1.725
Cevap
88
Favori
140.161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
50. Sırada  bugün en iyi #12
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Wifi modülünün içinden çıkan kitapçıkta android ve ios için ayrı ayrı QR kod bulunuyor. Onu okutun doğrudan uygulamaya yönlendiriyor sizi hocam.

Eğer elle bulmak istiyorsanız store'a girip ''NetHome Plus'' diye aratın çıkıyor

Uygulamayı açın wifi açık olsun, cihaz ekle diyin buluyor doğrudan klimayı 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brnbry -- 9 Ağustos 2023; 17:4:46 >
  • brnbry kullanıcısına yanıt

wifi modülü falan yok hocam bende, en azından kitapcıklara baktım sadece kullanım kılavuzu falan var.

acaba servisin takması mı gerekiyor?

• Kutunun içinden çıkıyor servis ilgili bölüme monte ediyor. Uygulamayı indirdikten sonra bulunmuyorsa belki takmayı unutmuşlardır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Usb bellek çıkıyor normalde onu takıyor servis. Direkt klima kapağının içinde bi kısım var tek vida ile açılan oraya usb belleği takıyorlar

• aramali miyim servisi, cunku uygulama da bulamiyor.

posetlerin icine baktım bana verdikleri onlarda da yok.

yedek filtre vesaire var.

• usb kutusu gibi plastik bir kutu olması lazım. Bence arayın direk servisini

• eediz kullanıcısına yanıt

montaj yapan arkadasi aradim, yarin obur gun gelip bakacakmis.

• Arkadaşlar şimdi baktım da bizim yatak odasındaki 9'luk Kaira'nın dış ünitesini bağlarken takoz kullanmamışlar, salondaki 12'likte ise var. Bu durum bir sorun yaratır mı servisi arayıp bağlamalarını isteyeyim mi yoksa gerek yok mudur ne dersiniz?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Nethome plus uygulamasında otomatik şekilde bulmuyorsa manuel şekilde siz seçerek ilerleyin. Ben böyle manuel ayarla kurulum yapabilmiştim.

• Elessar Eredhian kullanıcısına yanıt

Takoz titreşimi ve gürültüyü azaltır, bence takılması gerekiyor. Servisi arayıp takılmasını talep etmenizi öneririm.

• Arkadaşlar sleep ve eco modlarinin enerji tuketimleri arasında nasıl bir fark var?

• kırmızımercimek kullanıcısına yanıt

ap moduna nasıl aldınız klimayı? led tusuna 7 kere basiyorum bir sey olmuyor.

• Aynen hocam arkadaşların da dediği gibi servisin takması lazımdı. Ama siz de takabilirsiniz basit bir işlem.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • brnbry kullanıcısına yanıt

bende direkt yok hocam, baktım poşetlerin içine vs. ama bulamadım.

belki taktılar ama ben mi bir şeyi yanlış yapıyorum bağlayamadım :(

telefon otomatik görmüyor, manuel bağladığımda da ap moduna almayı bilmiyorum.

• Bir müddet bekletmişti, biraz uzun sürüyor.

• ap moduna alamayan arkadaşlar.Cihaz kumandası cok hassas değil siz 7 basıyorsunuz ama o eksik algılıyor olabilir.Cİhazın yakınından dikkatlice tekrar deneyin olacaktır.Ben ilk denememde yapmıştım.

• vnegras V kullanıcısına yanıt

valla girmiyor bende, galiba takmayı unuttular o usbyi. ondan olmuyor sanırım.

7 olunca donuyor bir süre yanıtsız kalıyor klima. 15 saniye sonra düzeliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ayumi Hamasaki -- 10 Ağustos 2023; 1:16:9 >
  • 1000 tl teklif ettim. 25 agustos da gelebiliriz anca dedi kartal enka servis. :)

• eediz kullanıcısına yanıt

ben zaten bu enkayla ugrasiyorum isin basindan beri. lanet gelsin hepsine.

• un momento kullanıcısına yanıt

demekki o da şans. Bana 15 gün içinde geldiler.

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.