Şimdi Ara

Kaira DTXR Serisi Klima Kullanıcıları (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.881
Cevap
94
Favori
149.117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kutunun içinde yedek filtre mi vardı? Biz hiç öyle bir şey görmedik?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • atom-karınca A kullanıcısına yanıt

Evet siyah bişi var ama ne filtresi o bilmiyorum.

• Klima kapalı iken deniyorsunuz değil mi?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Cihazın kutusunun içinde dikdörtgen beyaz ufak bir kutu içinde geliyor wifi aparatı.O takıldıysa klimayı açıp deneyin ap moduna girmeli...

Servisi arayın derim.Birde ara sıra tekrar deneyin.Ben ilk denememde yapmıştım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vnegras -- 10 Ağustos 2023; 11:4:19 >
  • civilengineer23 C kullanıcısına yanıt

kapalı da açık da denedim bir şey değişmedi

• Wifi kiti resimde görülen usb şeklinde parça, muhtemelen takılmadı klimaya. Ön kapağı kaldırdığınızda tek vida ile tutturulmuş olan parçayı çıkardığınızda ulaşabilirsiniz wifi kısmına. Eğer takılı değil ise klimanın kutusunda bir yerlerde kalmış olabilir. Bu kit de küçük bir kutu içerisinde geliyor.

Kaira DTXR Serisi Klima Kullanıcıları

• Herkese selamlar saygılar,

Biz de temmuz ortası salona 18.000 btu'luk taktırdık. Klima soğutmuyor. En düşüğe aldım turbo modu açtım yine adam akıllı soğutmadı. Kurulumu ilk gelen ekip beceremedi 2. ekibi çağırdılar duvara 2. delik açılıp tamamlandı. Bakır borularla bayağı bi' oynandı eğilip büküldü. Sonra max 4-5 dk vakumlama yapıldı ama yapılmadan önce vakum yapan cihazın yağı eksik yok hortumun contası bitmiş gibi bir şeyler söyledikten sonra 2. getirdikleri makinayla vakumlamayı yaptılar.

Wifi modülünü bile ben söylemesem takmayacaklardı adamlar önemli değil o dediler. Garantisini başlatacaklardı sistem yok, dükkana gelin başlatalım deyip gittiler. Ben de kendileri gelsin diye gitmedim bir iki gün önce aradılar kaira merkezden klima takıldı mı diye sordular, evet dedim teşekkür edip kapattı.

Ben daikin'in bu kadar amatör servislerle çalıştığını bilmiyordum.

Şimdi şehir dışındayım memlekete gidince ilk iş garantiyi başlatıp arıza kaydı açtıracağım.

Bu şansıma benim eve yönlendirilen yurdumun güzide kalifiye teknisyenleri klimamın şirazesini kardırmamıştır değil mi? Klimaya fatiha okuttularsa bu durumda ne yapmamı önerirsiniz? Bu konularda bilgim sıfır.

• wRambo kullanıcısına yanıt

Soğutmuyorsa düzgün belkide vakumlama da bir sorun oldu. Benim klimayı da maximum 5 dakika vakumladılar ama basınç ölçer makine ile değerleri kontrol ederek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

hic dokunmak istemiyorum anlamadigim icin bu islerden monte eden arkadas gelip bakacakmıs onu bekleyeyim en iyisi Kaira DTXR Serisi Klima Kullanıcıları 

• eediz kullanıcısına yanıt

O kadar yanlış şey yaptılar ki hangisinin üzerinde duracağımı şaşırdım. Kaira DTXR Serisi Klima Kullanıcıları Hocam sizin ekip iyiymiş bizimkiler göstergeye dikkat ettiler mi ona bile güvenemiyorum

• Kaira DTXR Serisi Klima Kullanıcıları

Şöyle bir cihaz taktılar mu dikkat ettiniz mi?

• wRambo kullanıcısına yanıt

Anakart arıxalı olabilir benim dış ünite devreye girmedi anakart değişti :)

• Bu açıklık normal mi kapatınca cihazız?

Sanki daha önce açtığımda komple kapankıyprdu
    Kaira DTXR Serisi Klima Kullanıcıları

Normal değil tam kapanması lazım.

• kırmızımercimek kullanıcısına yanıt

Teşekkürler aradım servisi, Pazartesi gelip takacaklar.Kaira DTXR Serisi Klima Kullanıcıları 

tam kapaniyor benimki. swing ayarıyla hiç oynamadım ama belki bir etkisi vardır.

Elinle düzelt servislik bir durum değil kaymış çalışırken yukarı it sonra kapat

• invisible kullanıcısına yanıt

elimle itiyorum düşüyor geri.

Klimayı açın, swing özelliğini kapatıp elinizle kanatçığı yukarı itin ve klimayı kapatın.

Denedim olmadı :(

• 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.