< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Kaira DTXR Serisi Klima Kullanıcıları (27. sayfa)

-
-
Evet siyah bişi var ama ne filtresi o bilmiyorum.
-
Klima kapalı iken deniyorsunuz değil mi?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Cihazın kutusunun içinde dikdörtgen beyaz ufak bir kutu içinde geliyor wifi aparatı.O takıldıysa klimayı açıp deneyin ap moduna girmeli...
Servisi arayın derim.Birde ara sıra tekrar deneyin.Ben ilk denememde yapmıştım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vnegras -- 10 Ağustos 2023; 11:4:19 > -
kapalı da açık da denedim bir şey değişmedi
-
-
Herkese selamlar saygılar,
Biz de temmuz ortası salona 18.000 btu'luk taktırdık. Klima soğutmuyor. En düşüğe aldım turbo modu açtım yine adam akıllı soğutmadı. Kurulumu ilk gelen ekip beceremedi 2. ekibi çağırdılar duvara 2. delik açılıp tamamlandı. Bakır borularla bayağı bi' oynandı eğilip büküldü. Sonra max 4-5 dk vakumlama yapıldı ama yapılmadan önce vakum yapan cihazın yağı eksik yok hortumun contası bitmiş gibi bir şeyler söyledikten sonra 2. getirdikleri makinayla vakumlamayı yaptılar.
Wifi modülünü bile ben söylemesem takmayacaklardı adamlar önemli değil o dediler. Garantisini başlatacaklardı sistem yok, dükkana gelin başlatalım deyip gittiler. Ben de kendileri gelsin diye gitmedim bir iki gün önce aradılar kaira merkezden klima takıldı mı diye sordular, evet dedim teşekkür edip kapattı.
Ben daikin'in bu kadar amatör servislerle çalıştığını bilmiyordum.
Şimdi şehir dışındayım memlekete gidince ilk iş garantiyi başlatıp arıza kaydı açtıracağım.
Bu şansıma benim eve yönlendirilen yurdumun güzide kalifiye teknisyenleri klimamın şirazesini kardırmamıştır değil mi? Klimaya fatiha okuttularsa bu durumda ne yapmamı önerirsiniz? Bu konularda bilgim sıfır.
-
Soğutmuyorsa düzgün belkide vakumlama da bir sorun oldu. Benim klimayı da maximum 5 dakika vakumladılar ama basınç ölçer makine ile değerleri kontrol ederek
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hic dokunmak istemiyorum anlamadigim icin bu islerden monte eden arkadas gelip bakacakmıs onu bekleyeyim en iyisi
-
O kadar yanlış şey yaptılar ki hangisinin üzerinde duracağımı şaşırdım.
Hocam sizin ekip iyiymiş bizimkiler göstergeye dikkat ettiler mi ona bile güvenemiyorum
-
-
Anakart arıxalı olabilir benim dış ünite devreye girmedi anakart değişti :)
-
Normal değil tam kapanması lazım.
Teşekkürler aradım servisi, Pazartesi gelip takacaklar.
-
tam kapaniyor benimki. swing ayarıyla hiç oynamadım ama belki bir etkisi vardır.
-
Elinle düzelt servislik bir durum değil kaymış çalışırken yukarı it sonra kapat
elimle itiyorum düşüyor geri.
-
Klimayı açın, swing özelliğini kapatıp elinizle kanatçığı yukarı itin ve klimayı kapatın.
Denedim olmadı :(
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X