Şimdi Ara

Kahrolası Bahar Alerjisi Olanlar (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
135
Cevap
3
Favori
15.611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Atl@s

arkadaşlar bende de aynı sıkıntı vardı her hangi bir eczane den xyzal alın 7 tl hepsi sona eriyor

/>

Bundan kullanıyorum gerçekten işe yarıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Led Zeppelin

valla son 3 senedir ne çektiğimi ben bilirim ama bu sene yok başlamadı bir türlü ve bu durumdan çok memnunum gençlik yıllarımdaki gibi dışarda korkmadan gezip oynayabileceğim komiteden vakit bulabilirsem...
    son üç yıldır sürekli yaşadığım şehir farklıydı artık 2 yıldır aynı ortamda yaşadığımdan mı ne ortama uyum sağladı vücüt çünkü başka bir açıklama getiremiyorum kendim için...

Sinir komitesi son komitemiz. Çalışmaya başlıyorum yeni yeni. Aerius vb. antihistamini hapları acayip uyku yapıyor bende. Kullanırsam uyuyasım geliyor; kullanmazsam gözlerim akıyor, yumuşak damağım, burnumun içi ve gözlerimin iç tarafı fena kaşınıyor. Ne yapayım bilemedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaş çok fena bir hastalık ama ilaçlar gerçekten işe yarıyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: holyjohn

quote:

Orijinalden alıntı: Led Zeppelin

valla son 3 senedir ne çektiğimi ben bilirim ama bu sene yok başlamadı bir türlü ve bu durumdan çok memnunum gençlik yıllarımdaki gibi dışarda korkmadan gezip oynayabileceğim komiteden vakit bulabilirsem...
    son üç yıldır sürekli yaşadığım şehir farklıydı artık 2 yıldır aynı ortamda yaşadığımdan mı ne ortama uyum sağladı vücüt çünkü başka bir açıklama getiremiyorum kendim için...

Sinir komitesi son komitemiz. Çalışmaya başlıyorum yeni yeni. Aerius vb. antihistamini hapları acayip uyku yapıyor bende. Kullanırsam uyuyasım geliyor; kullanmazsam gözlerim akıyor, yumuşak damağım, burnumun içi ve gözlerimin iç tarafı fena kaşınıyor. Ne yapayım bilemedim.

bana faydası da olmuyordu yine burnum tıkalı ve kaşınıyordu hocalara gidip danışıyorduk yok valla bir halta yaradıkları gidip bıçaklayacaksın ben de birde kronik sinüzit var onunda etkisi oluyor yaza ameliyat düşünüyorum hem sinüzit hem de içerde kemik eğriliği var vomerin oralarda tam burun kökünde bu yaz olacaktım sinüzit izin vermedi kısmet bu seneye işte danıştığım bir doktor içerdeki kemik eğriliğinin de etkisi olabileceğini söyledi mevcut alerji durumum için sen de gidip bir bt falan çektir benimkine benzer bir durumun varsa ameliyat ile geçebilir çünkü benim alerji 4 yıl önce başladı ve bu sene sona erdi gibi birşey ama yinede ameliyat olmayı kafama koydum...
    ilaçlara gelince uyku insanı o kadar etkilemiyorda burun akıntısı mahvediyor hele tıkanınca yemek bile yiyemiyorsun ağzından nefes alamadığın için bir haftada 3 4 kilo verdiğimi hatırlarım...
    neyse Allah acil şifalar versin arkadaşım, iyi forumlar...

• Benim sabah saat 9'a kadar gözüm kaşınır, hapşırırım. Çok şükür astım falan yok.
  • Bende de var, hele eklem yerlerim yok mu
  • Valla bende halen başlamadı hapşurma tıksırma ıkınma filan,
  • Bendede göz kaşıntısı feci, hapşırık arasıra, burunda kaşıntı var. En kötüsüde gözlerin kaşınması, kaşımasan olmuyo kaşısan olmuyo. Eczaneden deloday diye bir ilaç aldım. Bakalım nolacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1OO1

Bendede göz kaşıntısı feci, hapşırık arasıra, burunda kaşıntı var. En kötüsüde gözlerin kaşınması, kaşımasan olmuyo kaşısan olmuyo. Eczaneden deloday diye bir ilaç aldım. Bakalım nolacak

Patanol göz damlası aldım bende bugün. Ramazan girdiğinden beri gözlerimde inanılmaz bir kaşıntı var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hekimoglu19

quote:

Bendede göz kaşıntısı feci, hapşırık arasıra, burunda kaşıntı var. En kötüsüde gözlerin kaşınması, kaşımasan olmuyo kaşısan olmuyo. Eczaneden deloday diye bir ilaç aldım. Bakalım nolacak

Patanol göz damlası aldım bende bugün. Ramazan girdiğinden beri gözlerimde inanılmaz bir kaşıntı var.

Dostum işe yararsa yazarmısın bana. Banada göz damlası verecekti eczacı , sonradan hap verdi. Olmazsa göz damlası alıyım bende. Gözlerim hala kaşınıyo ilacı oglen almama ragmen
  • bende de var ve arkadaşlar gözlerimin altı kendimi bildim bileli mor. itachi reyiz gibi çizgili. doktor mehmet öze bir hasta soruyor işte göz altı morluklarım geçmiyor diye o da alerjin var mı vs. diyor. sizce bu alerjik rinitten olabilir mi göz altı morlukları, iğrenç eroyinci gibi geziyorum ortalıkta

Edit: Ben Zaditen diye bir hap kullanıyorum ama bazen o bile fayda etmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sulu Çor Kağan -- 25 Temmuz 2012; 19:50:19 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hekimoglu19

quote:

Dostum işe yararsa yazarmısın bana. Banada göz damlası verecekti eczacı , sonradan hap verdi. Olmazsa göz damlası alıyım bende. Gözlerim hala kaşınıyo ilacı oglen almama ragmen

Dostum patanolu önceden bilirim. Doktor arkadaşım var onun dediğine göre herkesin kullanması gereken bir ilaç. Gözdeki kuruluğu gideriyor resmen nefes aldığını hissediyorsun. Mutlaka al kullan. Farkı göreceksin. Sonucu yazarsın buradan. Geçmiş olsun.

• Bende de bu bahar hastalığı her mevsim var.

Sabahları bir başlıyorum 6-8 kere hapşırdıktan sonra burun akmaya başlıyor, yılın 260 günü durum böyle, cidden sıkıldım.
    Alerjim olduğum belli ama her mevsim olduğuna göre çok genel bir şeye alerjim var, o yüzden de gitmedim doktora.

Burada bir çok insanın aynı sorunu yaşadığını görünce yalnız değilmişim dedim :)

Xyzal cidden işe yarıyor ve kesiyor alerjimi.Ama bu ilaçların uzun süreli kullanımında kilo aldırdığı ve hemen alınmasından sonra gelen uyku haricinde genel bitkinlilk yaptığı söyleniyor. Bunlar ne derece doğru biliyor musunuz?
  • Bende bu dertten muzdaribim.
    Bahar aylarında kbb doktoru bir iğne veriyor biraz hafifletiyor ama tamamen geçirmiyor.
    Uzun zamandır bahar aylarında hapşırık yaşıyordum fakat son yıllarda öksürükte başladı inanın hapşırıktan daha beter. Millet kötü bir hastalık mı var diye söylenmeye başlıyor. Göğüs hastalıklarına gittim tahlillerden sonra kesinlikle alerjiden dedi.
    Bu yastık meselesini biraz araştıracağım. Yukarıda bir arkadaş önermiş başka yastık ve yorgan konusunda önerisi olan var mı?
  • 4 yıldır bu hastalık için aşı oluyorum. Sanırım son 2 yıldır 15 günde bir aşı oluyorum. Aşı tedavisi 4-5 yıl sürüyor. Aşı tedavisinin amacı hastalığın alerjik astıma dönüşmemesi. Sizin de bu tedaviye başlamanızı öneririm. Ivır zıvır tedavileri düşünmeyin. Bende sadece hapşurma kaldı. O da ilaçla tamamen geçiyor ama ilaç kullanmıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DHzgn -- 2 Ağustos 2012; 9:50:40 >
  • Bendede göz alerjisi var bu şekilde. Zaditen damla mı iyi gelir Alomide mi? Önceden kullanıyordum geçiyordu damla ile. Şimdi doktorla uğraşmamak için Alomide aldım ama aklım Zaditen'de kaldı. Bir de şu yukardaki Xyzal nasıldır?
  • bende de yıllardır var maalesef,yıllardır zaman zaman çekiyorum.yaklaşık 2 ay önce rekor seviyede hapşuruk,göz-burun kaşıntısı ve bunlara ek olarak (burun etlerinin şişmesi) ilk defa uzun süreli burun tıkanıklığı sebebiyle Acıbadem Hastanesi'ne gittim.Doktor Bey Cirrux ve Nasonex Sprey verdi,kullanmaya başladıktan sonra hemen etkilerini göstermeye başladı ve 1 hafta kullandım.günde 30-40 kez hapşururken ve burun damlası kullanmadan nefes alamazken yaklaşık 1.5 ay 1 kere bile hapşurmadım ve burun tıkanıklığı sorunu yaşamadım.ama son günlerde yine başladı maalesef ve yeniden ilaçları almaya başlayacağım bugün...
  • Sezon açıldı yine
  • yeni sezon hayırlı olsun , 1 haftadır xyzal kullanıyorum ,4-5 ay sıkıntı çekeceğiz yine
  • Bende de ufaktan hapşuruklar başladı. Yeni sezon umarım eskiye nazaran daha acısız geçer.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.