Şimdi Ara

Kağıt Bant Yanar Mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
3.737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba,bilgisayar kasam çok küçük olduğu için kablolar fanlara değmesin diye birbirine ve kasaya bantlamak zorunda kaldım ve bunun için kağıt bant kullanıyorum çünkü elektrik bandı yerleştirirken sorun çıkartıyor esniyor sıkamıyorsunuz vs vs...Şimdi sorunum şu

Kuzenim kağıt bantın ısıdan dolayı alev alabileceğini söyledi,ama ben çıplak kablo değil zaten kaplı kabloları birbirine tutturuyorum ve googleda bantın alev alabileceğine dair herhangibirşey göremedim.

Yaklaşık 1 yıl bu şekilde çalıştı bilgisayar banta birşey olmadı ama cidden merak ediyorum birşey olur mu diye?İçime kurt düşürdü anlayacağınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AC95A1F6B -- 12 Ekim 2013; 19:33:42 >

• tum kablalor zaten ızolelı kagıt bantın yanma ıhtımalı cok dusuk ama ıdealı plastık kelepce kullanmaktır
     Kağıt Bant Yanar Mı?
  • Kağıt bant yanmaz, alev görmedikçe içiniz rahat olsun, ben sardığım trafolarda kullanırdım çok ısınırdı bazıları, patlayanın da dahi kağıt bandın yandığını görmedim.

En güzeli yukarıdaki arkadaşın da dediği gibi, plastik kelepçedir.
  • Çok saçma bir kasa olduğu için bantlamak zorunda kaldım,önce kabloları biribirine,sonra kasanın yan tarafına bantlıyorum.En yakın zamanda yeni kasa alacağım da içim el vermiyor kasayı atmaya. Teşekkürler cevaplar için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AC95A1F6B -- 12 Ekim 2013; 19:43:19 >
  • Sorun olmaz... Plastik kelepçe en iyisidir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bakır kalaylama nasıl olur
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.