Şimdi Ara

Kafanız iyiyken oyuna girdiniz mi hic?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
1.033
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Hayır hiç girmedim. Geçen sezon ilk dklarda feedleyip kafam güzel ayağına yatan çok kişi gördüm.
  • Hayır.
  • Kafa iyiyken değilde acayip uykuluyken girmiştim fena oluyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: By_DoMiNo

Hayır hiç girmedim. Geçen sezon ilk dklarda feedleyip kafam güzel ayağına yatan çok kişi gördüm.

Çok pis kafa yaptım giriyom qnq xd
  • oyuna değilde
  • Neredeyse her oyuna öyle giriyorum. Bilirsiniz diamond1'im demek ki kafa ne kadar iyi o kadar sağlam oyunculuk. Daha saçma bir genelleme olamazdı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İçmem ama içenlere de karışmam. Bir gün 5 arkadaş bir evde toplandık 2 si tutturdu icecez diye gidip 120 TL bayilip Jack bilmem ne aldılar daha ilk İçişleri Google'a filan soruyorlar nasıl içilir diye. Bunlar içti sarhoş oldu bunları biz bir dövdük ama öyle böyle değil eşşek suya değil hacca gitti oradan geldi resmen , paso tokatladık tekmeledik suratlar kıp kırmızı uykuya daldılar sabah da uyandılar tabi dayaktan her yan ağrıyor ne oldu lan bize diyorlar biz hiç ses etmiyoruz demek ki ilk defa içince böyle oluyormuş filan dediler. Haberleri yok ama sağlam zopaladık bunları Bu da böyle bir anımdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi calamityeas -- 2 Haziran 2014; 20:38:07 >
  • Lsd icmeyin bronzelarla oyuna girin
  • Ben maalesef oynadim ve nasil guzelse kafam 975 rp ye yasuo aldim ustune birde yasuoya ozel run sayfasi yaptim sonra 5 oyun ust uste girip feedledim. Ertesi gun baktigimda noldugunu sasirmistim :(

• quote:

Orijinalden alıntı: calamityeas

İçmem içenlere de karışmam. Bir gün 5 arkadaş bir evde toplandık 2 si tutturdu icecez diye gidip 120 TL bayilip Jack bilmem ne aldılar daha ilk İçişleri Google'a filan soruyorlar nasıl içilir diye. Abi bunlar içti sarhoş oldu bunları biz bir dövdük ama öyle böyle değil paso tokatladık tekmeledik suratlar kip kırmızı uykuya daldilar sabah da uyandilar her yan ağrıyor ne oldu lan bize diyorlar demekki ilk defa içince böyle oluyormuş dediler. Haberleri yok sağlam zopaladik bunları Bu da böyle bir anımdir.

Gülmekten karnım sırtıma yapıştı

• quote:

Orijinalden alıntı: bycelik41

quote:

İçmem içenlere de karışmam. Bir gün 5 arkadaş bir evde toplandık 2 si tutturdu icecez diye gidip 120 TL bayilip Jack bilmem ne aldılar daha ilk İçişleri Google'a filan soruyorlar nasıl içilir diye. Abi bunlar içti sarhoş oldu bunları biz bir dövdük ama öyle böyle değil paso tokatladık tekmeledik suratlar kip kırmızı uykuya daldilar sabah da uyandilar her yan ağrıyor ne oldu lan bize diyorlar demekki ilk defa içince böyle oluyormuş dediler. Haberleri yok sağlam zopaladik bunları Bu da böyle bir anımdir.

Gülmekten karnım sırtıma yapıştı

İçiyorlar ama içmeyi bilmiyorlar bize sarkmasalar da mutluyduk bunlar bize sarkınca bizde zopaladık Sonra dayak videolarını görünce 2 gün rahat güldük bunlara

• quote:

Orijinalden alıntı: ata341

Neredeyse her oyuna öyle giriyorum. Bilirsiniz diamond1'im demek ki kafa ne kadar iyi o kadar sağlam oyunculuk. Daha saçma bir genelleme olamazdı.

Nickini merak ettim atsana

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KantaWizard

Ben maalesef oynadim ve nasil guzelse kafam 975 rp ye yasuo aldim ustune birde yasuoya ozel run sayfasi yaptim sonra 5 oyun ust uste girip feedledim. Ertesi gun baktigimda noldugunu sasirmistim :(

Noluyo

• quote:

İçmem ama içenlere de karışmam. Bir gün 5 arkadaş bir evde toplandık 2 si tutturdu icecez diye gidip 120 TL bayilip Jack bilmem ne aldılar daha ilk İçişleri Google'a filan soruyorlar nasıl içilir diye. Bunlar içti sarhoş oldu bunları biz bir dövdük ama öyle böyle değil eşşek suya değil hacca gitti oradan geldi resmen , paso tokatladık tekmeledik suratlar kıp kırmızı uykuya daldılar sabah da uyandılar tabi dayaktan her yan ağrıyor ne oldu lan bize diyorlar biz hiç ses etmiyoruz demek ki ilk defa içince böyle oluyormuş filan dediler. Haberleri yok ama sağlam zopaladık bunları Bu da böyle bir anımdir.

• benim kafa perma iyi

her akşam iş dönüşü bira lol yapıyorum..şantiyede kaldığım için ve şantiye de afyon dinarda olduğu için yapacak başka birşeyim de yok.
  • 3-4 kişi içip oyunu girince ayrı bi zevkli oluyor deneyin derim(şimdi normal game i ciddiye ala godaman abilerimiz gelip laf atarlar ama neyse)
  • İçmeden kafasını yaşayanlar oynuyor bu oyunu aga, siz ne diyorsunuz
  • Ben girdim cass oynadim kuyrugu cok dikkatimi cekti zor oynadim bide 5 kisi bana donmeden ulti atamadim

• evet.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.