Şimdi Ara

Kafa dağıtmak için tavsiye

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
1
Favori
531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir süredir bi değișiğim mesela dışardan çok mutlu görünmeme rağmen içim ağlıyor sanki ve kimseye de anlatamıyorum yașadıklarımı. Sizden istediğim neşe verecek ya da kafamı boșaltmamı sağlayacak şeyler önermeniz mesela bağımlılık yapan bir oyun veya dile takılacak bir şarkı vb her şey olabilir.

Not:aklımda bir iki şey var ama malesef burada söyleyemem merak eden olursa pm den söyleyebilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cübbeli gandalf -- 1 Haziran 2014; 10:40:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• gitar çal
    yeni müzikler keşfet
    daha erken kalk
    şehrin bir ucundan yürümeye başla kafan nereye eserse git.
    bunlar bende işe yarıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: adamın feryadı

gitar çal
    yeni müzikler keşfet
    daha erken kalk
    bunlar bende işe yarıyor

Gitarım kırıldı 2sene önce unuttum haliyle tekrar başlamak istemiyorum.
    Nasıl yeni müzikler bulabilirim? Var mı tavsiyeniz?
    Șu sıralar haftalarca uyumak istiyorum ya da hiç uyumak istemiyorum ama ikisi de gerçekleșmiyor malesef.
    Onu yapmayı düşünüyorum bir süredir aklımda. Doğayı severim yayla evinden çıkıp tüm dağı gezmek istiyorum ve düşünüyorum.

• pm please benimde ihtiyacım var

• Kaldığın odanı düzene sok, (ya da evini) düzenli bir uyky düzeni tuttur. Kendini öğrenmeye ver spora ver. Bir iki ay sonra arkana dönüp 'bem de me cevher varmış' dersin. Ayrıca müslümansan namaz kıl, çünkü yapılmayan her sorumluluk insanın zihnine yüktür.

• quote:

Orijinalden alıntı: akare+bkare=ckare

Kaldığın odanı düzene sok, (ya da evini) düzenli bir uyky düzeni tuttur. Kendini öğrenmeye ver spora ver. Bir iki ay sonra arkana dönüp 'bem de me cevher varmış' dersin. Ayrıca müslümansan namaz kıl, çünkü yapılmayan her sorumluluk insanın zihnine yüktür.

Yaklaşık 1aydır hiçbir düzenim kalmadı. Önceki mesajda dediğim gibi ya çok uzun süre uyumak ya da hiç uyumak istemiyorum. Spor konusunda lisanslı olarak futbol oynuyordum ama çok sevdiğim sevgilim benden ayrıldı üstüne de bir sakatlık geçirince top sürmekte bile zorlanıyorum şuan,yaz için vücudumu düzene sokmak istiyordum ama sakatlık yüzünden kilo aldım ve spor yapamıyorum artık basbaya. Dinim yok ama tanrı konusunda kararsızım bu ne oluyor onu bile bilmiyorum. Normalde fizik, havacılık ve uzaya, matematiğe meraklıyımdır ama 1aydır hiçbiriyle ilgili ne bir yazı okudum ne de merak edip araştırdım.

• Pm attım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İlk tüfek için tavsiye
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: cübbeli gandalf

quote:

Kaldığın odanı düzene sok, (ya da evini) düzenli bir uyky düzeni tuttur. Kendini öğrenmeye ver spora ver. Bir iki ay sonra arkana dönüp 'bem de me cevher varmış' dersin. Ayrıca müslümansan namaz kıl, çünkü yapılmayan her sorumluluk insanın zihnine yüktür.

Yaklaşık 1aydır hiçbir düzenim kalmadı. Önceki mesajda dediğim gibi ya çok uzun süre uyumak ya da hiç uyumak istemiyorum. Spor konusunda lisanslı olarak futbol oynuyordum ama çok sevdiğim sevgilim benden ayrıldı üstüne de bir sakatlık geçirince top sürmekte bile zorlanıyorum şuan,yaz için vücudumu düzene sokmak istiyordum ama sakatlık yüzünden kilo aldım ve spor yapamıyorum artık basbaya. Dinim yok ama tanrı konusunda kararsızım bu ne oluyor onu bile bilmiyorum. Normalde fizik, havacılık ve uzaya, matematiğe meraklıyımdır ama 1aydır hiçbiriyle ilgili ne bir yazı okudum ne de merak edip araştırdım.

Yaşama enerjini emen bir şeyler olmalı o zaman. Ya da küçük küçük problemcikler bütün olup içine dert yaptı. Bu problemin tam çözümü o sorunu ya da o küçük problemcikleri bulup yok etmen. Diğer türlü gezip tozmak ya da diğer faaliyetler sadece geçici olarak seni eğlendirir bir süre sonra yine eski melankolik haline dönersin.

• akare+bkare=ckare kullanıcısına yanıt
    Açıkçası yaşama enerjimi emdiğini düşündüğüm bazı şeyler var ama malesef burada yazamam bunları isterseniz pm veya whatsapp yoluyla her şeyi anlatabilirim iyi de gelir bence çünkü bir süredir kimseyle paylașmıyorum hep içime atıyorum

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: adamın feryadı

gitar çal
    yeni müzikler keşfet
    daha erken kalk
    bunlar bende işe yarıyor

Gitarım kırıldı 2sene önce unuttum haliyle tekrar başlamak istemiyorum.
    Nasıl yeni müzikler bulabilirim? Var mı tavsiyeniz?
    Șu sıralar haftalarca uyumak istiyorum ya da hiç uyumak istemiyorum ama ikisi de gerçekleșmiyor malesef.
    Onu yapmayı düşünüyorum bir süredir aklımda. Doğayı severim yayla evinden çıkıp tüm dağı gezmek istiyorum ve düşünüyorum.

ne tür dinlediğinizi bilmiyorum ama metal müzikler gaza getirebilir
    fazla uyumak da insanı soyutluyor bu hiç iyi bir şey değil

• http://anoreksiband.bandcamp.com/track/orphaned-dark-demon al Anoreksi'yi dinle :D eğer hoşuna giderse daha fazla şarkı da önerebilirim

• quote:

Orijinalden alıntı: Gözlüklü Kör

http://anoreksiband.bandcamp.com/track/orphaned-dark-demon al Anoreksi'yi dinle :D eğer hoşuna giderse daha fazla şarkı da önerebilirim

Genelde heavy metal dinlerim ama bunlarda iyiymiş
  • League of Legends oyununa başla o zaman takıntıyı göreceksin yada ne biliyim güzel bir kadın şarkıcıya aşık ol sürekli müziklerini dinle kafan dağılır.
  • quote:

Açıkçası yaşama enerjimi emdiğini düşündüğüm bazı şeyler var ama malesef burada yazamam bunları isterseniz pm veya whatsapp yoluyla her şeyi anlatabilirim iyi de gelir bence çünkü bir süredir kimseyle paylașmıyorum hep içime atıyorum

Size yük olan sorunlarınızı çözmek için öncelikle bunları hafifletmeniz lazım, herşey sırayla, bunu yapmadan kafa dağıtacak olursanız sıkıntılarınızı sadece ötelemiş olursunuz ilerde tekrar günyüzüne çıkabilir, dolayısıyla önce sıkıntılarınız neler bunları paylaşın bunun yükünü üzerinizden atın bi rahatlayın sonra kafa dağıtacak şeyler elbet bulunur

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackBurnBronn

quote:

Size yük olan sorunlarınızı çözmek için öncelikle bunları hafifletmeniz lazım, herşey sırayla, bunu yapmadan kafa dağıtacak olursanız sıkıntılarınızı sadece ötelemiş olursunuz ilerde tekrar günyüzüne çıkabilir, dolayısıyla önce sıkıntılarınız neler bunları paylaşın bunun yükünü üzerinizden atın bi rahatlayın sonra kafa dağıtacak şeyler elbet bulunur

+ sonuna kadar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: BlackBurnBronn

quote:

dh den birine anlattım rahatladım da biraz. Dediğiniz gibi eski sorunlar gün yüzüne çıkıyor içe attıkça

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cübbeli gandalf -- 1 Haziran 2014; 14:14:38 >

• cübbeli gandalf kullanıcısına yanıt
    Bu arada pm atabilir misin hocam?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NeC@

League of Legends oyununa başla o zaman takıntıyı göreceksin yada ne biliyim güzel bir kadın şarkıcıya aşık ol sürekli müziklerini dinle kafan dağılır.

KO dışında hiçbir bu tarz oyun sarmadı beni. Müzik olarak skrillex rammstein vb dinliyorum en azından dinlerken unutturuyor her şeyi

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Gözlüklü Kör

http://anoreksiband.bandcamp.com/track/orphaned-dark-demon al Anoreksi'yi dinle :D eğer hoşuna giderse daha fazla şarkı da önerebilirim

Genelde heavy metal dinlerim ama bunlarda iyiymiş

Bunlar Türk grubu bir de la :D

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.