Şimdi Ara

KEDİ SPREYİ (DİKKAT ÇEKMEK İÇİN) KULLANAN VAR MI ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
10.141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • kediyi bir yere çekmek için catnip bitkisi özlü spreyler var... işe yarıyo mu ?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Kedi Spreyleri: Faydaları, Kullanımları ve Dikkat Edilmesi Gerekenler

Kediler, sevimli ve eğlenceli evcil hayvanlar olsa da bazen istenmeyen davranışlar sergileyebilirler. Bu davranışları kontrol etmek ve ev-hayvan uyumunu sağlamak için kedi spreyleri kullanılabilir.

Kedi Otu Spreyleri

• Kedi otu spreyleri, kedilerde uyarıcı etki yaratan "nepetalactone" adlı bir madde içerir.
    • Bu spreyler kedileri sakinleştirmeye, oyun oynamaya teşvik etmeye ve streslerini azaltmaya yardımcı olabilir.
    • Ancak tüm kediler kedi otuna tepki vermez ve bazı kedilerde ters etki yapabilir.

Kedi Tuvalet Spreyleri

• Kedi tuvalet spreyleri, kedileri belirli bir alanda tuvaletlerini yapmaya teşvik etmek için kullanılır.
    • Bu spreyler feromonlar veya kedilerin tuvalet alışkanlıklarını etkileyen diğer maddeler içerebilir.
    • Kedi tuvalet spreyleri, tuvalet eğitiminde zorluk çeken kediler için faydalı olabilir.

Kedi Uzaklaştırıcı Spreyler

• Kedi uzaklaştırıcı spreyler, kedileri belirli alanlardan uzak tutmak için tasarlanmıştır.
    • Bu spreyler, kedilerin hoşlanmadığı kokular veya tatlar içerebilir.
    • Kedi uzaklaştırıcı spreyler, kedilerin kanepe veya tezgah gibi izin verilmeyen alanlardan uzak tutulması için kullanılabilir.

Kedi Spreyleri Kullanırken Dikkat Edilmesi Gerekenler

• Kedi spreylerini her zaman veterinerinizin tavsiyesi doğrultusunda kullanın.
    • Spreyleri kedinizin yüzüne veya gözlerine püskürtmekten kaçının.
    • Spreyleri iyi havalandırılan alanlarda kullanın.
    • Kedinizin spreylerden olumsuz etkilenmesi durumunda kullanmayı bırakın.

Sonuç

Kedi spreyleri, kedilerin davranışlarını kontrol etmek ve ev-hayvan uyumunu sağlamak için faydalı araçlar olabilir. Ancak bu spreyleri kullanmadan önce veterinerinize danışmak ve kedinizin bireysel ihtiyaçlarını dikkate almak önemlidir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • pu
  • Bunu ben de merak ediyorum. Eğer işe yarıyorsa bir tırmalama çubuğu alıp üzerine bu spreyden sıkıp oraya alıştırmaya çalışacağım.
    Satıcılar işe yaradığını iddia ediyor nette, ama kullanan birinden yorum almak daha mantıklı.
  • bi yerde bazı kedilerde etkisinin geçmesi için bi süre bekleyin yazmışlar... koku dişi kedinin çişini andırıyomuş.. azmasın hayvan
  • Bu bitki evde yetiştirilebilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ölü ozan

bi yerde bazı kedilerde etkisinin geçmesi için bi süre bekleyin yazmışlar... koku dişi kedinin çişini andırıyomuş.. azmasın hayvan

Benim kedi kısırlaştırılmış dişi. Peki buna ne etki yapacak o zaman ? Sadece erkek kedileri etkiliyor olması lazım bu şekilde birşeyse.
  • en iyisi alıp denemek
    hepsiburada da var
    20 tl
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Vapet Catnip Spray (Kedi Otu Spreyi) 250 ml
    Kedinizin Mutluluğu İçin

Vapet Catnip Spray erişkin ve yavru kedilerin birçoğu tarafından solunduğunda beyindeki mutluluk veren hücrelerde kimyasal reaksiyon oluşturarak onların sevimli taraflarını ortaya çıkarır. Kedinizin oyuncaklarında yada yatağınında kullanabilirsiniz. Spreydeki bitkinin kısa süreli etkisi kedinizin oyun oynama hissini ve mutluluğunu arttırır. Bazı kediler diğerlerine göre kedi otu spreyine daha duyarlıdır ve etkisi kediler arasında değişkenlik gösterir. Kedinizin normal haline dönmesi için biraz dinlenmeye ihtiyacı olacaktır.
    Kullanma Talimatı:
    Şişeyi oyuncağın yada yattığı yerin yüzeyinden (20-25cm) uzakta tutun ve hafifçe sıkın. Her 2-3 günde bir veya kedinizin istediği sıklıkta tekrarlayın.
    İçindekiler:
    NPG, nepetalakton.
  • ben aldım bir adet
    ama hiç bir faydası olmadı
    sıktığım yerlere kedim yanaşmıyor bile
    kedi kovucu olarak kullanabilirim :)
  • Para tuzağı gibi geliyor, kedi özgür hayvan canı nereye isterse oraya gider. İsterse yanınıza gelir. İçinde 50 tane de kimyasal vardır bunlarda.
  • neyse geri göndercem
    kabul etti firma
  • Sprey olarak değil ama direkt ot olarak satın alıp bir kumaş parçasının ya da çorabın içine doldurun. O zaman kedinizin içinden canavar çıktığını görebilirsiniz :) İnanılmaz keyifli oynuyorlar, gittikleri her yere taşıyorlar. Spreyin pek etkili olduğunu söyleyemeyeceğim ama tecrübeyle sabittir.
  • içinde ot olan oyuncak aldım ama bakmadı bile dönüpte... koku alamıyo diyecem ama tavuk pişerken falan sürekli havayı kokluyor...
  • O oyuncaklara yoğun olarak koymuyorlar ot. Siz benim dediğimi yapın, o zaman görün eğlencesini
  • Zaten bütün kedilerde etki etmiyormuş youtubede videoları var kediler deli oluyor ama bende kedime aldım hiç etkisi olmadı.
  • Erkek kedi sonra tahtaya hallenmesin koku dişi kedininkiyse
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.