Şimdi Ara

Moralim çok bozuk bana bir oyun önerirmisiniz? (Kafa Dağıtmak İçin)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
6.904
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler sevgilim ile aram çok kötü halde çok kötü günler geçiriyoruz artık ne olacaksa olsun diyorum, ben 20 yaşında insanım ve oyunlar ile mutlu bir insanım knight online den tutupta lole kadar bütün oyunları oynadım fakat artık değişik birşeyler istiyor insan böyle çok oyunculu bağımlılık yapan RPG tarzı oyun önerebilecek arkadaşlar varmı kafamı dağıtacak bir oyun lazım hiç iyi değilim şöyle bakınıyorum ortamı güzel olan kalabalık olan bir oyun bulamıyorum artık eskisi gibi değil hiç birşey Aion'a gireyim dedim girdim ama hiç user yok oyuncu denen birşey yok ben pvp'si kalabalık olupta zevk alabileceğim bir oyun istiyorum bana öyle bir oyun önerecek arkadaşlar varmı? Şimdiden teşekkürler.

• Knight online pvp serverlar düşünebilirsin kısa yoldan pvp atayım dersen ya da usko olympiada sıfırdan başlayabilirsin sarıyor hala oyun. Oyuncu sayısı da o kadar az değil.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Veya arkadaş geçenlerde archeage e başladı yeni server açıldı diye bir bakabilirsin oyun baya kalabalık bildiğim kadarıyla

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mobalara yönelin derim ben
  • sauce_2k kullanıcısına yanıt
    Knight hep güzeldi benim için fakat artık sarmıyor ya kardeşim teşekkür ederim usko benim için 2008 yılında bitti
  • sauce_2k kullanıcısına yanıt
    Oyuna baktım kardeşim evet güzel grafikleri var fakat şey türkçe dil yok sanırım çince gibi hadi onu geçtim ingilizce bile yok gibi görünüyor?
  • Tensa Zangetsu kullanıcısına yanıt
    Moba güzeldir kardeşim fakat çok dengesiz insanlar var RPG'nin tadı tuzunu tutmuyor ama lol güzel fakat işte dediğim gibi teşekkür ederim...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Knight ve çakma mmorpg'ler emekli oldu maalesef. Liderde şuan moba ve fps oyunlar var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Online oyunları boşver, para ve zaman kaybı. Rpg'lerden dragon age tavsiye ediyorum. Hem hikaye hemde sürükleyicilik açısından mükemmel bir oyun iyi vakit geçirirsin.
  • Aiakox A kullanıcısına yanıt
    Hocam oyun steamde :) ingilizce elbette :)

• Wow
  • Counter Strike 1.6
  • Dragon Dogma uzun süre kafanı dağıtır. (Solo)

Gw2 olabilir WvW kısmı bildiğin zerk ne arasan var, pvp ise lvlsiz istediğin an full set yapılıyor hemde tüm classlar.
  • Undertale galiba baya derin hikayeli bir oyun inceleyin benim hoşuma gitti.

• Eğlence olarak FreeStyle Baskett oyununu tavsiye ederim öğrenmesi kolay zevkli bir basketbol oyunudur. p2p tabanlıdır.
  • oyuncubaz O kullanıcısına yanıt
    Kardeşim bu mesajını okumadan önce keşfettim bu oyunu yeni ve üstelik çok güzel MOBA'nın FPS halini düşünün gerçekten harika başarılı. Hi-Rez Studios biliyor işini :) Hepinize teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aiakox -- 27 Aralık 2016; 21:55:31 >
  • Grim-Dawn sarar
  • Crysis tarzı oyun var mı ?
  • belverus kullanıcısına yanıt
    Kardeşim öncelikle teşekkürler. Oyunu inceledim sanırsam para iş yapıyor bu oyunda o yüzden pek heves yaratmıyor
  • Kardeşim öncelikle teşekkürler sorunlarım tamamen çözüldü, oyun konusuna gelirsek Tomb Raider, Rise Of The Tomb Raider bu oyunlardan başka offline oyun hiç oynamadım hikaye olarak kendimi bildim bileli 10 yaşımdan beri 10 seneden beri yani oradan tut buraya yaşım online oyunlar ile geçti hani böyle bilirsiniz belki burada bilen vardır 2005-2006 knight online dönemlerini eski oyunların tadını felan filan işte o günler kadar zevk verebilecek oyun göremiyorum ben. Arada lole giriyorum fakat o kadar kötü bir ortam var ki psikolojikmen oyundan sogutuyorlar ve lol de eskisi gibi değil artık. Kız arkadaşımla beraber Aion'a girdik fakat TR Server'i TR Dil desteği kalkmış ve bir hayli user kaybı yaşanmış server'ler bomboş desek yerinde ne yapacağım bilmiyorum :D ben çalışan birisiyim iş hayatım var fakat insanın boş zamanlarında oyun oynarak zevk alması en doğal hakkı bakalım artık bulursak gireceğiz :D Teşekkürler tekrardan.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.