Şimdi Ara

Kadromuz Böyle Olsa Çok Mu Şey Kaybederiz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    G.g Egemen yobo h.a

Topal

Meireles Salih

Kuyt Higuain Sow

Bence süper olur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• kalede volkan
    stoperde yobo varken bize rahat yok.
  • Hasan ali
    Egemen
    Yobo
    Topal bu takimin oyunculari degillll
    Salih de daha hazir degil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğer kadronuz öyle olursa yaklaşık bir 30 milyon Euro kaybedeceğiniz kesin.
  • Bir tane higuain le mi süper olacak yani ?
  • Hocam fenerbahce samp.ligi gibi arenalarda basarili olucaksa bence su defansta soldan 3 kisiyi cope atip yenilerini koymali.

Ayrica higuain tabiki olaganustu transfer olursu ama cok zor iste

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ne yani orta sahadan forvete top aktaramayan takımımıza forvet gelince süper olacak öyle mi? saçma
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 1..yobonun olduğu hiç bir kadroyu kabul etmiyorum
    2..ortasaha forvete daha teknik ve bitirici oyuncular alınmalı ancak tek yönlü değil çift yönlü oyuncular olmalı
  • quote:

Orijinalden alıntı: İnception77

1..yobonun olduğu hiç bir kadroyu kabul etmiyorum
    2..ortasaha forvete daha teknik ve bitirici oyuncular alınmalı ancak tek yönlü değil çift yönlü oyuncular olmalı

sow'un solda olduğu hiç bir kadroyuda ben kabul etmiyorum
  • O orta sahayla maç başına 1.5-2 pozisyona girer, o pozisyonlardan birini atarsan maçı ancak 1-0 kazanırsın, gol yemediğin takdirde en iyi ihtimal bu. Bizim takıma bir Fernandes, Belhanda, Valbuena; adı fark etmez, bu tür bir birinin lazım olduğunu göremiyor musunuz hala?

Forvete Higuain koyunca bu takımın derdi bitecek sanki, sezon boyunca 1 tane ara pas, kendine hazırlanmış düzgün pozisyon olmadan 15 mi ne gol attı Sow, ki sezonun büyük bölümünü sol tarafta geçirdi. Arkasında ona pozisyon hazırlayan futbolcu veya futbolcular olsa bi 15 taneyi daha çok rahat atardı, sorun Sow'da değil.
  • Defans ve orta sahaya kesinlikle 1 er adam lazım.Defans Lugano ayarında ve orta saha 10 tipinde oyuncular olmalı.
  • Higuaine vereceğin parayla 2-3 tane oyuncu alırsın.

Şu kadro çok rahat kurulabilecek bir kadro olmasına rağmen, bu vizyon yoksunu 2A ile hayalden öte geçmez ama yinede egomuzu tatmin edelim

Volkan

Gökhan - Taşçı - Egemen - Kolarov
    Meireles - Emre

Kuyt - Belhanda - Honda

Sow
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bo0m3r

quote:

Orijinalden alıntı: İnception77

1..yobonun olduğu hiç bir kadroyu kabul etmiyorum

sow'un solda olduğu hiç bir kadroyuda ben kabul etmiyorum

kabul edilebilir bir öneri
  • quote:

Orijinalden alıntı: Enion

Higuaine vereceğin parayla 2-3 tane oyuncu alırsın.

Şu kadro çok rahat kurulabilecek bir kadro olmasına rağmen, bu vizyon yoksunu 2A ile hayalden öte geçmez ama yinede egomuzu tatmin edelim

Volkan

Gökhan - Taşçı - Egemen - Kolarov
    Meireles - Emre

Kuyt - Belhanda - Honda

Sow

biraz değişiklik yapalım benim kadro bu

volkan
    gökhan-chedjou-egemen-kolarov
    iinler
    salih-meireles
    kuyt-sow-belhanda
  • Şu Topal'ı hala nasıl kadroya yazıyorsunuz hayret süper ligin en vasat ön liberosu. Defalarca adam kaçırır,yanlış kademe yapar,hava toplarını kaybeder,rakibi bunaltmaz yanında ki adama pas atmakta zorlanır,şutları stadı terkeder uzun pasları 5 metre farkla rakibe atar hücuma sıfır katkı sahada dolanan vasıfsız bir adam. 33 haftalık süreçte 1 kere fayda sağladığı maç yok. Orta sahanın ortasında oynayan adam top tutup pas atmayı bilicek dribbling yapıcak mecbur buna bunu yapamayan adamın büyük takımda yeri yok. Orta sahası pas atıp topla oynayan takım şampiyon oldu bundan sonrada böyle olucak. Mehmet Topal-Selçuk Şahin-Baroni ile felan bi bok olmaz. Meireles bile yeterli düzeyde değil bilmiyorum oda komple takım kazma olduğu için belki yoksa bireyselde kalitesi tartışılmazda.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.