|
Tek yaptıkları şey dedikodu kumpas kurma birinin ayağını kaydırmaya çalışma vs vs. Efendi sessiz iyi erkeklerden de nefret edip tiksiniyorlar zaten. |
|

|
Tek yaptıkları şey dedikodu kumpas kurma birinin ayağını kaydırmaya çalışma vs vs. Efendi sessiz iyi erkeklerden de nefret edip tiksiniyorlar zaten. |
|
Çoğu plaza iş yerinde kadınlar genelee hiçbir iş yapmaz. 8 saat mesayinin 3 4 saatini sigara içerek geçiren kişiler var. Geri kalan vakittede iş yapıyormuş gibi görünürler. Durum böyle olunca dedikodu vs bol olur. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
keriz misin? dişini gostereceksin yoksa semer vuran cok olur. essek olma. erkek ol biraz. kadin dedigjn sey dogadaki en aciz ve asagilik varliktir. erkek ol biraz. bende is yerinde sessizim ama birisi beni ezmeye calistiginda agzinin payini veriyorum. boyle olursam sevilirsin, kimsede sana bie sey yapamaz. merak etme atiliri. kovarlar vs diye < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B5912B367 -- 8 Şubat 2026; 17:17:35 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Kanka öyle diyon da bu toplumda kadınlar üstün olmuş. Ofiste bitanesi taciz iftirası atsa senin savunmanı bile dinlemeden işten atarlar başları ağrımasın diye direkt harcarlar erkeği. Laiklik yüzünden bu hale geldik. |
|
kanitlasin madem tacizci diyorsa. cozum olarak telefonunda ses kaydini acik tut herzaman. her gun. ben kritim zamanlarsa herzaman bu yontemi kullaniyorum. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Kanıtlamasına gerek yok ki şirketler adımız çıkmasın başımıza iş almayalım diye direkt erkeği harcarlar. Çalışacak eleman mı yok sanki. Hayatın kadınların elinde omzunda yaka kamerasıyla dolaşmıyosan. |
|
|
|
Kendini kadınlara z0rbalatanı ilk defa görüyorum daha neler görecegiz bu forumda |
|
Güzel konu kedi severek ve cips yiyerek izliyorum |
|
Iftira atmaları öyle kolay değil, sen de "kendisi istedi, yılıstı, yüz vermedim iftira atıyor" dersin, bire bin eklersin, bu sefer kendi adı cıkar. Yani öyle iftira falan sehir efsanesi, buna cok az kadın cesaret edebilir hatta ne yazık ki, böyle kadın kurbanlar falan var, mesela gercek mevzular oluyor, sikayet edemiyorlar cünkü sen rezil olursan o daha beter rezil olur. Kadının ailesi var, cevresi var, medyaya falan yansısa adını herkes öğrenir falan. Ben patron olsam zaten sorunlu tip calıstırmam kim haklı, kim haksız bakmam. Onu da sepetlerim mutemelen ( mevzunun ciddiyetine göre ) Filmlerde izleyip izleyip gercek sanmayın her seyi.. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 8 Şubat 2026; 19:7:14 > |
|
Bakın ev sahibi oldugum bir yerde ( kiraya veriyorum ben oturmuyorum ) bir kadın var, 20 - 30 sene önce, kacırılmıs, kocasından dayak yemis, hafif bir felc gecirmis iyilesmis adı ve soyadını aratınca direkt o haber fotoğrafıyla birlikte cıkıyor. Komsusu ile kavga etti, komsusu kadın bana dedi ki "bunun adını google'a yaz, TR'ye rezil olmus" dedi. Iste insanlar böyle kötüdür, mağduru da rezil olarak görüyorlar. O yüzden taciz maciz kimse kimseye durduk yere iftira atamaz, sozluklerden okuyup okuyup sacma sapan yazmayın.. |
|
Yeminle doğru tespit. Benim çalıştığım ofistede bir tane var saat başı sigara molasına çıkar, sabahtan akşama kadar tek yaptığı iş 3-5 tane mail göndermek. Bunlara verilen para haramdır. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sssemih24 -- 8 Şubat 2026; 19:20:45 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|