İnstagramda biraz önce denk geldiğim gönderi ve açıklamasına bakın allahaşkına ya ınstagram İlişki Mühendisi on Instagram: "Çoğu erkek, kadının ufak tepkilerine gereğinden fazla anlam yüklüyor.
Kadınlar erkeklerin kararlılıklarını, kendilerine olan ilgisini ve en önemlisi, erkeğin duygusal gücünü görebilmek için erkekleri sürekli test ederler.
Örneğin bu sahnede kadının "git başımdan" demesine erkek "Niye ya, noldu, istemiyor musun beni?" tarzı bir tepki verse kadının gözünde tüm çekiciliği biterdi.
Ama erkek ne istediğini biliyor ve istediğini almakta da kararlı, kadının o an verdiği ufak tepkiler onu çok da ırgalamıyor.
Kadınların görmek istediği şey de tam olarak bu duygusal güç, bu yüzden sizin önünüze, içgüdüsel olarak, bunu kendileri dahi fark etmeden engeller koyup "bakalım bu engeli de duygusal gücünle aşabilecek misin?" diye sizi test ediyorlar.
Bunu bir engel olarak tanımlamayın, bir değeri olan her kadın bunu yapar.
Savunmasız, kolay fethedilebilen bir kaleyi feth ettiğiniz için sevinmeniz, ahmaklık olur çünkü gün gelir, sizin kolay bir şekilde ulaştığınız gibi, başka birisi de o kaleye kolay bir şekilde ulaşır.
Ama sağlam bir kaleyi zor fethedersiniz ve o kaleyi fethettiğinizde büyük ihtimalle de sonsuza kadar sizin elinizde kalır.
İlişki kavramına değer veren ve birisiyle kolay kolay ilişki içine girmeyen kadınlar her zaman ilişki için en doğru seçimdir.
Şöyle düşünün, diyelim ki sizin için tatilin özel bir anlamı var ve çoğu zaman tatile tek gitmeyi tercih ediyorsunuz, yanınızda birisi olsun istemiyorsunuz.
Ama eğer gün gelir de, tanıştığınız, sevdiğiniz, uyum sağladığınız birisiyle tatile çıkmaya karar verirseniz, o kişiye aşırı derecede bağlanırsınız.
Beyin şöyle düşünür: "Tatil bizim için prensiplerimizin olduğu bir konuydu, tatile giderken asla yanımızda birisi olmuyordu ama şu an yanımızda birisi var, demek ki bu kişi bizim için çok önemli birisi, ona daha fazla güvenebiliriz."
Dönün ve aynı konuyu, kolay kolay ilişki içine girmeyen kadınlara uyarlayın.
Bu kadınlardan alacağınız sadakat her zaman çok daha değerli olacaktır.
Bir kadınla ilişki içine girmeniz zaman alıyorsa, ya sizde bir yamukluk var, ya da karşınızdaki kadın tam olarak evlenilecek birisi çünkü ilişkilerin çocuk oyuncağı olmadığını biliyor." https://www.instagram.com/reel/C48VmY7txKh/?utm_source=ig_web_copy_link"Çoğu erkek, kadının ufak tepkilerine gereğinden fazla anlam yüklüyor. Kadınlar erkeklerin kararlılıklarını, kendilerine olan ilgisini ve en önemlisi, erkeğin duygusal gücünü görebilmek için erkekleri sürekli test ederler. Örneğin bu sahnede kadının "git başımdan" demesine erkek "Niye ya, noldu, istemiyor musun beni?" tarzı bir tepki verse kadının gözünde tüm çekiciliği biterdi." bu kadınlar iyice kafayı sıyırmış ya. videoya şey yazmışlar bir de "çoğu erkek, videodaki gibi davranmayıp hata yapıyor" ulan kız git başımdan diyor ve test ettiğini söylüyor, bu ruh hastası davranış bir hata olarak görülmüyor fakat erkeğin istenmediği yerde durmaması bir hata olarak görülüyor? kadınlar sizinle artık resmen gözünüzün içine baka baka alay ediyor, siz de hala kadınlara yaranmaya çalışıyorsunuz. yok şunu yapsam beğenir mi, yok şunu söylesem hoşuna gider mi yok bilmem ne. siz onları etkilemek için kırk takla atarken, onlara kendinizi sevdirmeye çalışırken, onlar bunu yapmamak bir yana dursun artık sizinle alay edip alenen hakaret ediyorlar ve üstüne erkeği test etmek için bunu yaptıklarını söylüyorlar. son zamanlarda sosyal medyada artık genç yaşlı tüm kadın ve kızların diline pelesenk olan bir söz "yaa erkekler de son zamanlarda iyice piremses oldu yaaaa" böyle demelerinin nedeni, videodakine benzer bir davranış sergileme sonrası erkeğin kızla irtibatı kesmesi veya tavır koymasıdır. çünkü bu işlerine gelmiyor. düşünün ne kadar iğrenç bir zihniyete sahip olduklarını. hem eril erkek kalmadı diyorlar (sanki kendilerinde dişillikten eser varmış gibi) hem de erkeği erillikten etmek için ellerinden geleni yapıyorlar. siz de hala onlara yaranmaya devam edin. |
Kadınlar sizinle açıkça alay ediyor, siz de onlara yaranmaya çalışıyorsunuz
-
-
Fölrt eden insanla flört edilir, boktan yaratılmış ilişkilerinizden olgunluk veya ciddiyet beklemeyin. Önce bu hayatta kendinzi tanıyın daha sonrasında herkese aşina olmaya ve doğru seçimler yapmaya başlarsınız zaten. Yanlış zamanda doğru insanlar aramakla meşgul olmayın, nasibinizi bekleyin. Kaçsanızda size gelecek olanı. Bir araya gelmek kaderin hediyesidir, geriside tamamen sizin iradenizle müdahil olmanızla şekillenir. Ararken caba harcamayın yani kısaca, hiç tahmin etmediğiniz şekilde bir ilişkinin içinde bulursunuz kendinizi. Gerisinde de dürust olun kendiniz olun, ilişkinize kimseyi dahil etmeyin. Hayatınızı yaşayın la:)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeeepSpace -- 22 Mayıs 2024; 12:52:29 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bütün bu karmaşanın sebebi tüm süreci kadınların yönetmesi. Kadınlar için ölüm kalım durumu yoktur, biri olmazsa diğerinin olması an meselesidir. Ama erkekler eline geçen her fırsatı değerlendirmek zorundadır çünkü her zaman o kadar şanslı degildir.
Kadınların anlamadığı da tam olarak budur. Biraz halden anlasalar, kaşarlığı bırakıp anlayışla empati yapabilseler bir şeyler daha berrak olurdu.
Oysa ki bir erkek için sevdiği kadınla yaşlanmak paha biçilmezdir...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yaklaşık 30 yıllık ömrüm boyunca şunlara zerre prim vermedim zerre yakınlaşmadım zerre de küçülmedim ölene kadar elim şeyimde devam ederim ama yine de kendimi kadının aşağısına çekmem
Dünya kadar malın olacağına...
-
2 dünya malım olsun
Herkes şu mentalitede olsa zaten bu muameleleri yapamıyor olurlardı.
-
Günümüz karıları kafayı yemiş yıllardır en iyisini araplar yapıyor.Kapatıcan bunları konuşmalarına bile izin vermicen sonsuza kadar kafan rahat yaşıcan kadınlara özgürlük ve eşitlik verdiğin zaman affedersiniz gtü başı dağıtıyorlar.
Hepsi değil ama birçok kadın ısrar istiyor seviyor. Peşimden koşsun istiyor. Ondan sonra çakıp çekip gitmesini de önemsemiyor.
daha önce çalıştığım iş yerinde bir kıza yürümeye çalıştım. ama bana yüz vermedi. bir iki deneme sonrasında baktım olacak gibi değil kestim konuşmayı. aradan bir süre geçtikten sonra iş yerinden başka bir kızla konuşayım dedim, kızla samimiyet kurdum ve daha sonra baktım kız soğuk yapıyor. neden soğuk yapıyorsun dedim. sen bir süre önce falanca kıza yürümüşsün şimdi de bana yürüyorsun biraz daldan dala atlayan bi tipsin galiba dedi. ona, daha önce konuştuğum kişinin bana yüz vermediğini, bundan dolayı konuşmayı kestiğimi, anlamadan dinlemeden yaftaladığı için onunla da konuşmayı kestiğimi söyledim. hemen akabinde yüz vermeyen kızın yanına bir hışımla gittim ve eğer bir daha sağda solda benim hakkımda saçma sapan dedikodular çıkarırsa insan kaynaklarına kendisini şikayet edip işten attırmakla tehdit ettim. korkudan bir daha yoluma bile çıkmadı.
-
Kadının orada ne dediği kadar nasıl dediği de önemli. "git başımdan" derken gülüyorsa falan o muhabbete devam edilebilir.
Yoksa kalkıp ciddi bir şekilde "git başımdan" diyen kadının yanında da çok fazla durmak biraz tehlikeli.
Videoda yazan açıklama ise biraz fazla zorlama.
-
geçen gün Almanya'ya taşınan bi kız video çekmiş insta'da, diyo ki işte tanıştığı Alman erkeklerine arkadaş olalım dışarı çıkıp cafelerde oturup muhabbet edelim diyomuş bu kız. erkekler ise buna: "senle neden arkadaş olayım ki, benim zaten muhabbet ettiğim erkek arkadaşlarım var, sevgili olacaksan ol olmayacaksan arkadaş olmamızın bi anlamı yok" diyolarmış. yani Alman erkeği diyo ki: cinsellik vereceksen sevgililik sürecini yaşarız, cinsellik vermeyeceksen öyle sevigliyiz adı altında cafelerde oturup muhabbet etmek yok.
Türkiye'de bunun zıddı geçerli. kızla çıkacan edecen deee cinsellik verirse verir vermezse bişey diyemezsin. hatta ayrılacak olsan kız cıngar çıkartabilir. kız sana cinsellik vermese bile senin başka kızlarla görüşmemeni ister. Türkiye'de cinsel dinamikler çok çarpık.
durum buyken Redpill kanallarına bakıyorum: "hiçbir kıza asılmayan erkek narsisttir" diye video çekiyolar. neymiş efendim ben gibi yaşını başını almış bir erkek (eğer aktif ilişkisi yoksa) sürekli kızlara teklif edip durmalıymış, çünkü erkeğin özü buymuş.
bu ahmaklar bir de redpill videosu çekiyolar. yahu insanın özü dediğin şeyi açıkça yaşaman gerektiğini düşünüyosan sokaktaki kızlara tecavüz etmen gerekir. tecavüz de hem insanın hem de diğer canlıların özünde olan bişey zira. kedilere bi bakın bakalım sokakta nasıl ürüyolar.
diğr insanlar gibi ben de modern dünyanın bi parçasıyım. bir işim var, bir sosyal yaşamım var, ve hayatımdan memnunum. rahat ve konforlu bi yaşamım var. manyak mıyım ben her önüme gelen kıza ruh hastası gibi teklif edip duracam.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
sosyal medyada parayla PUA eğitimi satan bi mal, 2000'lerin başlarında yazılmış bi PUA kitabını okuyarak diyo ki: sen sokakta kızı durdurup merhaba tanışaım mı dediğinde, kızın gözünde cesur biri konumunda olurmuşsun ve 1-0 önde başlarmışsın.
yahu bunlar geri zekalı. bak bilal'e anlatır gibi anlatacam: senin okuduğun o kitap 2024 Türkiye'sinde değil 2000'lerin başı Avrupa'sında yazıldı.
2000'lerin başında sosyal medya yoktu. ben o dönemde lisedeydim. kızlar sosyal medyadan mesaj-beğeni-ilgi toplayamadıkları için resmen gözümüzün içine bakarlardı biz onlarla muhabbet kuralım diye.
şuanda ise dünya tamamen değişti. kızlar sürekli birilerinin tanışalım mı mesajlarına maruz kalmaktan kafayı yediler. bu ortamda 2024 Türkiye'sinde sen sokakta kızı durdurup tanışalım mı dersen kızın gözünde mal oğlu mal, simp oğlu simp, kıro oğlu kıro konumuna düşersin.
bide bu mallar parayla eğitim satıyolar, para verenlere ödev veriyolar: "gidip çarşıda 30 tane kızı durudurup tanışalım mı diyecen" diye. gerçekten bunla kafayı yemişler. sorsan: "burda koca PUA kitabı var, sen daha mı iyi bilecen" derler.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
türkiyede ve gelişmemiş ülkelerde kadınların çoğunun cinsellikten haberi bile yok masturbasyonu bile bilmiyorlar çakraları açık değil. erkeğin içgüdüsel olarak hergün buna ihtiyacı oluyor yada haftada bir. bunu nasıl sağlayacaksınız gidip kıza yalvaracaksınız dilencilik yapacaksınız, paranızla satın alacaksınız yada devlet yaptırım yollarına gireceksiniz (evlilik). seçim sizin
bunlardan en kötüsü evlilik, evlendiğinizde istediğinizde yada hayat boyu cinselliğe ulaşacağınızı sanmayın o kadınla 5 yıl cinsellik yaşarsınız buda en iyi ihtimalle ondan sonra leş gibi gelecek size yada iyi ihtimalle annenize duyduğunuz saygıyı o kadına duyacaksınız, cinsellik her ihtimalde bitecek
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kabakara61 -- 23 Mayıs 2024; 18:26:32 > -
hocam ben 33 yaşındayım, kendi yaşıtım bazı kızlarla konuştuğum oldu, kız aynen şunu diyor "ben daha önce hiç orgazm olmadım"
abi şaka mı bu? böyle bir tipten derhal uzaklaşıyorum. daha cinsel anlamda kendini keşfedemeyen veya kendini keşfetmekten kaçan bir montofonla ben nasıl cinsellik yaşayabilirim ki?
cinsellik her şey ama her şeydir. cinsel dürtü, yani libido dediğimiz şey insanın hayatına, karakterine ve davranışlarına yön veren temel şeydir. libidosu yüksek kızların hepsinde gördüğüm, sıcakkanlılık, samimiyet, güleryüz, sıfır kompleks, sohbet edebilme yetisi ve birçok artı özellik var. fakat libidosu düşük ve aseksüele yakın kızlarda gördüğüm, donukluk, içe kapanıklık, mahkeme duvarı gibi surat, sohbet edebilme noksanlığı, ve daha birçok olumsuz özellik var.
kendini cinsel anlamda keşfedememiş ve "ben bu yaşıma kadar hiç orgazm olmadım" diyen kızlardan anında koşarak kaçın. bu kızlardan daha sorunlusu yoktur. tecrübeyle sabit. bütün gün nemrut surat çeker, saçma sapan triplere maruz kalır, iki kelimeyi bir araya getiremeyen bir montofonla uğraşırsınız. yaşı küçük kardeşlerimin bunu kesinlikle kulağına küpe etmesi gerekiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LastStand -- 23 Mayıs 2024; 18:38:30 >
-
burada felsefe yapmaya gerek yok ortadoğudasın burada en güvenilir cinsellik parayla olur ve pahalı eskortlarla olur, paran yoksa 10-15 yıl bekle gözlük teknolojisi gelişiyor yapay zeka gelişiyor sanalda herşeyini yaparsın
-
hocam cinsellik sadece girip çıkmak değildir ki. aşkın lezzetidir, duygu alışverişidir, arzuladığını hissettirmek, arzulandığını hissetmektir. ten uyumu ile dokununca içinin titremesidir. ama böyle şeyleri o kendini keşfedemeyen aptal kızlarla yaşamak isteyince de "sen benimle sadece yatmak istiyorsun" gibi şeyler duyuyoruz.
-
bende o tarz duygular hiç olmadı doğunun sert havasında büyüdüm sen şanslıymışsın
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Yaklaşık 30 yıllık ömrüm boyunca şunlara zerre prim vermedim zerre yakınlaşmadım zerre de küçülmedim ölene kadar elim şeyimde devam ederim ama yine de kendimi kadının aşağısına çekmem
|
Benzer içerikler
- jandarma uzman çavuş olanların yorumları
- sabıka kaydı olanlara iş imkanı
- sakal kaç yaşında oturur
- mezun olduktan sonra diploma alma süresi
- 3d secure olmayan siteler
- kasım indirimleri ne zaman
- 5g nedir zararları
- prompt mühendisliği
- türk çay emojisi
- telegram indirim kanalları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X