Şimdi Ara

kadınlar neden erkeklerin arkasına bakarlar ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
49
Cevap
1
Favori
6.399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu nedir arkadaş. çözemedim. bi kaç defa yakaladım. beni ilk gören bayanlar ilk önce arkamı kesiyolar. kadınlarda erkeklerin poposuna bakma merakı nereden geliyor ? hani bize göre bi anlamı yok ama bayanlara göre bunun anlamı nedir ? neden ilk gördüğü erkeğin orasına bakma eğilimine girerler ?
  • kalça her iki cins içinde önemlidir koçum. Kız olsam tepsi gibi kalçası olan erkeğe tebessüm bile etmem
  • Bizim kızlarda erotik bulduğumuz herşeyi kızlarda bizde erotik buluyorlar, ilginçtir ama öyle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tatbkath

Bizim kızlarda erotik bulduğumuz herşeyi kızlarda bizde erotik buluyorlar, ilginçtir ama öyle.

Nesi ilginc? gayet normal

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hepöyleolurzaten

quote:

Bizim kızlarda erotik bulduğumuz herşeyi kızlarda bizde erotik buluyorlar, ilginçtir ama öyle.

Erkeğin göbeğinin,meme ucunun nesi erotik ?
  • quote:

quote:

quote:

sana ilginc gorunebilir ama birlesme esnasinda dedigin bolgelere saldiran-yalayip yutan kadinlar var

• quote:

quote:

quote:

quote:

sana ilginc gorunebilir ama birlesme esnasinda dedigin bolgelere saldiran-yalayip yutan kadinlar var

Birleşme esnasından bahsetmiyoruz, normalde mantıksız.

Eğer illa ki ilişki diyorsan; En gudubet hatun bile ilişki esnasında pamuk prenses gibi gelebiliyor insana.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    KIZLAR ERKEKLERDE NEYE BAKAR?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: LeagueOfLegends

kalça her iki cins içinde önemlidir koçum. Kız olsam tepsi gibi kalçası olan erkeğe tebessüm bile etmem

sen olayı anlamamışsın yiğenim.

diğerleri de olayı farklı yerlere yormayın. ilk bakışta neden oraya bakarlar diyorum. siz olayı ilişkiye çekiyosunuz. var mı bunu cevaplayabilecek bi bayan. çünkü buradaki erkeklerinde böyle saçma yorumlar atmasını normal karşılıyorum.
  • Zaman bakım güzellik zamanı. İnsanlar artık zayıf-uzunboylu-mükemmel surat hatlarına sahip erkekleri ilgi çekiçi bulmuyor. Herkes daha fazlasını istemeye yönelmiş. Bir bayanda size çok şok edici bir açıklama getiremeyecektir bununla ilgili. Çünkü afedersiniz tabiri caizse kurug*t modeli erkekler çok piyasada bu yüzden zayıf bakımlı hoş bir erkekte kadınlar sonraki ilk iş kalçaya bakarlar nasıl ki kadında göğüs küçük olunca çekiciliğini kaybetmeye başlıyor erkektede genel fiziksel şekil düzgünken dümdüz bir popo itici duran bir ayrıntı. Yani aslında olay kalçadan ziyade bel çukuru ile çok bağlantılı. Kalçası kusursuz olan bir insanda bile bel çukuru yoksa sırt dümdüz iniyorsa çok saçma durabiliyor. Umarım yardımcı olabilmişimdir.
  • Ben hiç dikkat etmemiştim gerçekten bakıyorlar mı?
  • Peki bir şey sorcam. Benim kilo sorunum falan yok, normal bir vücudum var. Ama arkam bayağı dolgun ve oval. Bu iyi bir şey mi?
  • Bu soruyu kadınlara yöneltmek lazım buranın %90 ı erkek olduğu için pek mantıklı bulmadım
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Sana denk geldi galiba şaka filan neyse.

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Birleşme esnasından bahsetmiyoruz, normalde mantıksız.

Eğer illa ki ilişki diyorsan; En gudubet hatun bile ilişki esnasında pamuk prenses gibi gelebiliyor insana.

Sizede katılıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrtycl

Zaman bakım güzellik zamanı. İnsanlar artık zayıf-uzunboylu-mükemmel surat hatlarına sahip erkekleri ilgi çekiçi bulmuyor. Herkes daha fazlasını istemeye yönelmiş. Bir bayanda size çok şok edici bir açıklama getiremeyecektir bununla ilgili. Çünkü afedersiniz tabiri caizse kurug*t modeli erkekler çok piyasada bu yüzden zayıf bakımlı hoş bir erkekte kadınlar sonraki ilk iş kalçaya bakarlar nasıl ki kadında göğüs küçük olunca çekiciliğini kaybetmeye başlıyor erkektede genel fiziksel şekil düzgünken dümdüz bir popo itici duran bir ayrıntı. Yani aslında olay kalçadan ziyade bel çukuru ile çok bağlantılı. Kalçası kusursuz olan bir insanda bile bel çukuru yoksa sırt dümdüz iniyorsa çok saçma durabiliyor. Umarım yardımcı olabilmişimdir.

Aynen öyle valla göğüsleri küçük olunca bir garip oluyor.Ele gelecek böyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: By.Kerem.86

bu nedir arkadaş. çözemedim. bi kaç defa yakaladım. beni ilk gören bayanlar ilk önce arkamı kesiyolar. kadınlarda erkeklerin poposuna bakma merakı nereden geliyor ? hani bize göre bi anlamı yok ama bayanlara göre bunun anlamı nedir ? neden ilk gördüğü erkeğin orasına bakma eğilimine girerler ?

Çünkü cüzdanını arka cebinde taşıyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TenVeFeknoloji

quote:

Orijinalden alıntı: By.Kerem.86

bu nedir arkadaş. çözemedim. bi kaç defa yakaladım. beni ilk gören bayanlar ilk önce arkamı kesiyolar. kadınlarda erkeklerin poposuna bakma merakı nereden geliyor ? hani bize göre bi anlamı yok ama bayanlara göre bunun anlamı nedir ? neden ilk gördüğü erkeğin orasına bakma eğilimine girerler ?

Çünkü cüzdanını arka cebinde taşıyorsun.

Şişe kabarıksa tamam para gani

• quote:

Orijinalden alıntı: Sociopathious

Peki bir şey sorcam. Benim kilo sorunum falan yok, normal bir vücudum var. Ama arkam bayağı dolgun ve oval. Bu iyi bir şey mi?

Benim yediklerim göbeğime değil, bacaklarıma ve kalçama gidiyor ilk bide boy da kısa
  • Onlarda popoya önem veriyor. Popon iyiyse şansın çok yüksek. Eğer sıradan kuru bir popoya sahipsen şansın çok düşük.
  • Merak olabilir illa art niyet aramamalı sonuçta bir erkek kadının arkasından bakınca popoya bakar 1 2 saniye bile olsa kadınlardada böyle bir şey olabilir sonuçta iç güdüseldir bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sociopathious

Peki bir şey sorcam. Benim kilo sorunum falan yok, normal bir vücudum var. Ama arkam bayağı dolgun ve oval. Bu iyi bir şey mi?

Dolgunluktan kastına bağlı. Şimdi oval olması iyi birşey şekilli olması ama dolgunluk diyince elini poponun altına koy bacagına yaslanmıs durumda mı yoksa dik mi? birde poponu kastığın zaman popo ustuyle belın arasında garıp bı serıt gıbı cıkıntı oluyor mu? bu dedıklerım oluyorsa uzun zamandır bel ve kalca calısmadıgın ıcın sekılsızlıge dogru gıdıyor demektır vucut. bununda egzersızlerı cok basıthttp://www.uzmantv.com/vucut-gelistirmede-kalca-nasil-calistirilir bu kalca ıcın, bel ıcınde mekık ters mekık eger spor salonuna gıdıyorsan roman chairda mekık. Ama bana kalırsa normal vucut dedıgın zaman benım aklıma 180e 75-80 kılo gelıyor buda eger sporsuz bır vucutsa cılız hacımsız demektır. tabı kızlar ıcın degıl kendın ıcın yapmayı dusunursen bır spor salonuna yazıl derım. benımde 178 boyum 90 kılom duzenlı olarak spor yapıyorum fakat bendede ayva gobek var bır turlu gıtmıyor altı kaval ustu şeşane derler ya aynen oyle kol gogus sırt trıceps bıceps yaptık yaptık gobek sırıtmaya basladı sacma sapan.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.