Bildirim
Kadının beyanı esas mi uplayin kardeşlerim herkes görsün
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
Bu kadin dedikodusu, fitnesi yuzunden ne agir bedel odiyen erkekler var ! Isin tuhaf tarafi her kosulda kadini savunmayi marifet zanneden tipler yuzunenden insan bunlarla ayni cinsiyeti paylastigina utaniyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu kişi kadınlarla ilgili ağır bir şey yaşamış sanırım her kadın konusunsa bir nefret mesaji var hayırdır ne oldu biriderquote:
Orijinalden alıntı: X_S!nS!
Bu kadin dedikodusu, fitnesi yuzunden ne agir bedel odiyen erkekler var ! Isin tuhaf tarafi her kosulda kadini savunmayi marifet zanneden tipler yuzunenden insan bunlarla ayni cinsiyeti paylastigina utaniyor
Valla onu bilmemde kadının isterse ne kadar tehlikeli olabileceğini sana şöyle anlatayım;
2.5 yıl kadar önce yaklaşık 2 aylık bir ilişki yaşadım.(cinsel bir birliktelik yaşamadım) Üzerinden kaç ilişki daha geçti ben unuttum, kızı hatırlamıyorum bile düşün öyle çıkmış aklımdan.
Sosyal medyadan bizim biradere ulaşmış, "Violet" hala sağda solda beni anıyormuş, terbiyesizca hakkımda konuşuyormuş, şöyle böyle şeyler yaptım diyormuş, ben sosyal medya fenomeni (?) yim. Bana çok aşıksa ben ne yapabilirim ?() savcılığa şikayette bulunacagım diye yazmışta yazmış.
kızın yazdıklarını birader okutunca ancak hatırladım. Hakkında ne konuşacagım senin, birlikteyken bile senden resim dahi almamışım. Bununla uğraşamam diye whatsaap'dan engelleyip başka sulsra yelken açmıştım herhalde buna içerledi.
2.5 yıl boyunca tek bir arama yapmadım, whatsap ve diğer sosyal medyadan en ufak mesajım, sms'im yok hatunu görmedim bile. Zaten değil açık resim normal resmi dahi yok bende.
Normal "hukuk" devletinde birşey çıkmaz hatta bana "tazmin" hakkı doğar, lakin ülkede "kadının beyanı esastır" ilkesi oldugundan 2.5 yıl önce yaşadıgım bu kısa ilişki bile başına bela olabiliyor.
kız şikayette bulunsa savcı sabah evin önüne ekip otosu gönderip bana aldırır, kodese tıkar. Kendimi aklayabilir miyim elbettte hayır.
neden çünkü" kadının beyanı esas"
yüzünü unuttugun kadın, gelir senin hayatını karartır .Kanıta falan gerek yok yani.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Violet Evergarden -- 4 Eylül 2019; 9:54:35 >
-
Kadının da kötüsü var, erkeğinde kötüsü var. Önemli olan iyi insanlarla konuşmak. -
eskiden tandığım bir kız lisede bunlara zayıf not veren hocasını tacizci diye şikayet edip okuldan attırmış
başka bir kız sevgilisi bunu terkedince taciz ve uyuşturucu suçlamasıyla içeri attırmış
kızlardan korkun %100 güvenmeden yanaşmayın -
Dogru. kadını savunan kitle sonucunda adamın hali ortada.kadini savunmayin demiyorum ama.isin astarı ogrenilmeden yapılan linç yanlış yarın öbürgün senin benim başıma da gelebilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abehayraannn -- 4 Eylül 2019; 11:10:51 >
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Arkadaşım nefret değil sadece farkındalık oluşturmak. Yarın öbürgün tanıdığın yada tanımadığın bir bayan sanada aynı şekilde ithamlarda bulunursa sana linc girişiminde bulunursa aynı şeyleri söylersin yok kadına nefret vs.Sucsuz günahsız erkeklerin hali ne olacak yok bu kadınların beyanı esastır ilkesi yüzünden günahsız suçsuz erkeklerde nasibini alıyor.
Aynen öyle
bazı kadınlar şeytandır.kanunlar değişmeli şeytan kadınlara karşı bazı kanunlar cıkarılmalı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leftercan1907 -- 4 Eylül 2019; 11:21:41 > -
Maalesef kadının beyani esastır ilkesi zaafiyet doğurmakta kötüye kullanılmakta.Bunun değişmesi lazım.Yani bu ilke diyor ki bayan %100 haklıdır saçmalık kadin bu ilkeyi kendine çıkar olarak kullanılabiliyor resimdeki gibi
Filozofun beyanı esastır
Kadın kim lan -
Kadın beyanı cinsel suçlar hakkında soruşturma açmaya yeterlilik açısından esastır. Soruşturma sonunda delil bulunamazsa suç olmaz. Sırf kadın beyanıyla sorgusuz-sualsiz hapse atma gibi bir durum yok. Kadın beyanı esastır ilkesi, taciz ve tecavüz gibi suçların açığa çıkması için elzemdir. Bilmeden, araştırmadan konuşmayın.
Bi de hapse atma olsaydıquote:
Orijinalden alıntı: Guest-481916DD1
Kadın beyanı cinsel suçlar hakkında soruşturma açmaya yeterlilik açısından esastır. Soruşturma sonunda delil bulunamazsa suç olmaz. Sırf kadın beyanıyla sorgusuz-sualsiz hapse atma gibi bir durum yok. Kadın beyanı esastır ilkesi, taciz ve tecavüz gibi suçların açığa çıkması için elzemdir. Bilmeden, araştırmadan konuşmayın. -
Tecavüz varsa ne olacaktı?
Diğer vakalarda prosedür neyse o olacakquote:
Tecavüz varsa ne olacaktı? -
Burada sırf kadın dedi diye erkeğin tecavüzle suçlanıp hapse girdiğini söyleyenler var. Onlar için dedim.
Hapse sokacaklarını zannetmiyorum.Ama olası sızma olayında erkeğin itibarı(bilinmeme ve psikolojik hakları) sarsılıyor ve bu hasmının işine geliyorquote:
Burada sırf kadın dedi diye erkeğin tecavüzle suçlanıp hapse girdiğini söyleyenler var. Onlar için dedim. -
İşin orası o kısmı toplumsal sorun, hukukun alınana girmez. Tecavüz iddiası varsa er kişi tabii ki soruşturulmalı, deliller araştırılmalı. Tecavüz ancak böyle açığa çıkabilir. Tecavüze dair bulguya raslantmadiysa sicile bile işlemez.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-481916DD1 -- 4 Eylül 2019; 13:18:8 >
Hukukun toplumsal sorunlara cevap vermesi beklenir.Tek bi tarafı korumak doğru olmaz.Kültüre karşı karşı kültür.Kim kimin özgürlüğüne kastediyorsa cezalandırılmalıquote:
İşin orası o kısmı toplumsal sorun, hukukun alınana girmez. Tecavüz iddiası varsa er kişi tabii ki soruşturulmalı, deliller araştırılmalı. Tecavüz ancak böyle açığa çıkabilir. Tecavüze dair bulguya raslantmadiysa sicile bile işlemez.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zodion -- 4 Eylül 2019; 13:19:29 >
Valla onu bilmemde kadının isterse ne kadar tehlikeli olabileceğini sana şöyle anlatayım;
2.5 yıl kadar önce yaklaşık 2 aylık bir ilişki yaşadım.(cinsel bir birliktelik yaşamadım) Üzerinden kaç ilişki daha geçti ben unuttum, kızı hatırlamıyorum bile düşün öyle çıkmış aklımdan. Sosyal medyadan bizim biradere ulaşmış, "Violet" hala sağda solda beni anıyormuş, terbiyesizca hakkımda konuşuyormuş, şöyle böyle şeyler yaptım diyormuş, ben sosyal medya fenomeni (?) yim. Bana çok aşıksa ben ne yapabilirim ?( ![]() kızın yazdıklarını birader okutunca ancak hatırladım. Hakkında ne konuşacagım senin, birlikteyken bile senden resim dahi almamışım. Bununla uğraşamam diye whatsaap'dan engelleyip başka sulsra yelken açmıştım herhalde buna içerledi. 2.5 yıl boyunca tek bir arama yapmadım, whatsap ve diğer sosyal medyadan en ufak mesajım, sms'im yok hatunu görmedim bile. Zaten değil açık resim normal resmi dahi yok bende. Normal "hukuk" devletinde birşey çıkmaz hatta bana "tazmin" hakkı doğar, lakin ülkede "kadının beyanı esastır" ilkesi oldugundan 2.5 yıl önce yaşadıgım bu kısa ilişki bile başına bela olabiliyor. kız şikayette bulunsa savcı sabah evin önüne ekip otosu gönderip bana aldırır, kodese tıkar. Kendimi aklayabilir miyim elbettte hayır. neden çünkü" kadının beyanı esas" yüzünü unuttugun kadın, gelir senin hayatını karartır .Kanıta falan gerek yok yani. |
|
eskiden tandığım bir kız lisede bunlara zayıf not veren hocasını tacizci diye şikayet edip okuldan attırmış
başka bir kız sevgilisi bunu terkedince taciz ve uyuşturucu suçlamasıyla içeri attırmış kızlardan korkun %100 güvenmeden yanaşmayın |
Kadının da kötüsü var, erkeğinde kötüsü var. Önemli olan iyi insanlarla konuşmak.
|
Maalesef kadının beyani esastır ilkesi zaafiyet doğurmakta kötüye kullanılmakta.Bunun değişmesi lazım.Yani bu ilke diyor ki bayan %100 haklıdır saçmalık kadin bu ilkeyi kendine çıkar olarak kullanılabiliyor resimdeki gibi
|
bazı kadınlar şeytandır.kanunlar değişmeli şeytan kadınlara karşı bazı kanunlar cıkarılmalı.
|
Arkadaşım nefret değil sadece farkındalık oluşturmak. Yarın öbürgün tanıdığın yada tanımadığın bir bayan sanada aynı şekilde ithamlarda bulunursa sana linc girişiminde bulunursa aynı şeyleri söylersin yok kadına nefret vs.Sucsuz günahsız erkeklerin hali ne olacak yok bu kadınların beyanı esastır ilkesi yüzünden günahsız suçsuz erkeklerde nasibini alıyor.
|
Sen bilerek konuşuyorsun galiba.
Erkek kızdan ayrılınca bana tecavüz etti deyip kızın beyanıyla tutuklanan erkekler var. Gerekçe de kadın beyanı esastır, kadın namusuyla ilgili yalan söylemez. |
8 yıllık öğretmenim
Branş beden eğitimi Yeminle korkuyorum Çocuğa ses yükseltmiyorum Başımıza iş almayalım diye |
Benzer içerikler
- ideoloji testi
- dişi inek eti yenir mi
- fissler boykot mu
- lösev"e bağış yapanlar yorumları
- kadir mısıroğlu neden vatandaşlıktan çıkarıldı
- sinop nükleer santrali son durum
- doa geri dönüşüm
- superonline upload hızı
- samsung galaxy a16 ne zaman çıktı
- disney plus üyelik iptali
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X