Şimdi Ara

Kaderin oyunu 2. Kız ile başıma gelenler. Olayların devamı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
70
Cevap
1
Favori
1.182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kesinlikle CSB değildir. Yeminlen bak iki gözüm önüme atsın forumdan ban yiyeyim vallahi CSB değil.

Sınıftan tanıdığım bir kız vardı, kız ile çok samimi değilim hiç dışarıda filan takılmadım ama sürekli muhabbet dilan ederdik. Kız baya iyi LOTR, Harry Potter filan hayranıydı yani zor bulunacak bir kız. Neyse yaz tatiline girdik facebook'dan buna bir yazayım dedim baya muhabbet eve çağırdım kızı. Tabi şey için çağırmadım ama hani olursa olur diye düşündüm.

1 gece önceden hazırlık yaptım biraları dolaba attım soğusun diye, pizza parasını, abur cubur parasını hazırladım, odamı topladım

Neyse kız geldi evin harika filan dedi(çatı katında oturuyorum) salondaki kitaplara baktı, sordu; Zar Adamı okudun mu diye ben de evet dedim(okudum tabi la). Sonra oturduk masaya sürekli muhabbet ettik, Pizza istemedi tokmuş(param cebimde kaldı). Sürekli eski sevgililerimizden yaşadığımız şeylerden konuştuk. Telefonunda bir uygulama vardı şişe çevirmece iki kişi onu oynadık . Sürekli düşünüyordum oyunda ula çpüşmeli bir şey çıksada bahane olsa diye çıktı ama hemen geçti. Neyse annem aradı geliyorum dedi bizde sahile çıkalım dedik evden çıkmadan kız tuvalete girdi. Zar Adamdan aklıma geldi odamdaki zarları aldım çift gelirse kızı öpücem dedim.

Zarı attım çift geldi önce cesaret edemedim ama tam evden çıkarken ya şimdi ya hiç dedim kızı dudağından öpmeye çalıştım çok nazik bir şekilde itti ve hayır dedi. O anda kafamdan aşağı soğuk sular döküldü hiç bu kadar utanmamıştım. Sonra apartmandan inerken dedim kıza zar attım çift gelirse seni öpücektim çift geldi dedim.

1. kattaydık, zarları cebime atmıştım çıkardım gösterdim bir tanesini aldı ve eğer çift gelirse seni öpücem dedi zarı attı ve çift geldi, ikimizde güldük o kadar sarhoş değilim dedi, ben de değilim dedim. Sonra ellerimle yanaklarından tuttum alt dudağına yapıştım önce altı sonra üstü önce altı sonra üstü emdim böyle 20-30 saniye öpüştük sonra sahile gittik oturduk öyle.

Çok uzun yazmışım söyliyecek kimsem olmadığından buraya yazdım okursanız çok mutlu olurum. Eğer bir gelişme olursa editlerim burada.

Özet: Kız geldi, zar attım çift geldi öpmeye çalıştım izin vermedi sonra zar attığımı söyledim o da attı çift geldi öpüştük.

Kimin başına böyle bir şey gelmiştir? Dünyanın en romantik yada en şanslı şeyi değilse ne???

Edit 1: Olayların devamı 18.08.2013

Dün Facebook üzerinden baya olan şeyleri baya bir konuştuk. Benimle birlikte olmak istemediğini bir daha öpüşmek istemediğini ve zar atmak istemediğini söyledi.

Bende ikna ettim o zaman son bir kez zar atalım dedim. O da kabul etti ve ekledi eğer 6 gelirse seninle zar atmaya devam edecem dedi. Başka şansım yoktu kabul ettim. Bu gün saat 5 de bizim oradaki parkta buluştuk-önce şunu kandırsam bari son bir kez öpsem diye düşündüm. Sonra utandım yapamadım öyle bir şey. Parkta banka oturduk ve çantasından ona verdiğim zarı çıkardı ve eğer 6 gelirse seninle zar atmaya devam edecem dedi.

Zarı attı zar döndü döndü ve güm! 6 geldi bir birimize baktık ve güldük gerçekten evren ikinci oyununu yapmıştı. Ben istiyorum evren istiyor kız istemiyor birlikte olmamızı. Yani tek veya çift değil %50 şans yok 6 da 1 şans imkansız gibi bir şey.

Neyse ben de zar atacaktım öpüşelim diye karşı bankta oturan ninja teyzeler kötü kötü baktı bende rahatsız oldum sahile gidelim dedim. Kabul etti sahile gittik kayalıklara oturduk ve olanlar hakkında muhabbet ettik. Sonra zar attım çift geldi yine öpüştük. Sonra tekrar attım yine öpüştük. Sonra tekrar attım yine öpüştük ama rüzgardan araya saçları girdi bunu saymam dedim kandırdım kızı En son gidelim artık dedi ve tekrar öpüştük sonra kızı evine bıraktım.

Ayrıca gariptirki eve dönerken yerde açılmamış bir Durex buldum sadelisinden

Özet: Kız 6 atarsam seninle zar atmaya devam edecem dedi 6 geldi 3 sefer daha öpüştük.

Bu seferki öpüşmeler çok daha güzeldi apartmanda olan öpüşme aceleye gelmişti

Herkese zarları öneririm çok psikopatca ola bilir ama cidden hayatınızı değiştiriyor. Eskiden çok asosyaldim evde bir dünya dizi-film izlerdim. 3 günde hayatım değişti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Away From Keyboard -- 18 Ağustos 2013; 3:09:12 >

•  Kaderin oyunu 2. Kız ile başıma gelenler. Olayların devamı.

Oyun sanıpta geldim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Whitfield

Oyun sanıpta geldim

Başlığı değiştireyim o zaman sen söyle ne olsun? bir de bu resimleri hazırda mı tutuyorsunuz? yani şunu atana kadar en azından yarısına kadar okurdun

• hani oyun nerde ?
  • öpüşme bıttıkten sonrakı anı anlatırmısın :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • okuyun kalkiyo

• quote:

Orijinalden alıntı: ^beetlejuice

hani oyun nerde ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zenc-Ibanez

öpüşme bıttıkten sonrakı anı anlatırmısın :D

Böyle göz göze kaldık, dudakları parlıyordu. Çok güzeldi sonra güldük
  • quote:

Orijinalden alıntı: Away From Keyboard

quote:

hep o anı merak ederım optukten sonrası? Ee sonra bakısıp gulustunuz, sonra bırbırınıze tavırlarınız degıstı mı? :D

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Whitfield

Oyun sanıpta geldim

Başlığı değiştireyim o zaman sen söyle ne olsun? bir de bu resimleri hazırda mı tutuyorsunuz? yani şunu atana kadar en azından yarısına kadar okurdun

/>

Çok zor değil google'a didn't read lol yazınca çıkıyo zaten

• Sanki pompaladın kardeş altı üstü deri parçasını emmişsin

• quote:

quote:

quote:

hep o anı merak ederım optukten sonrası? Ee sonra bakısıp gulustunuz, sonra bırbırınıze tavırlarınız degıstı mı? :D

Yok çok değişmedi, sahile gidip oturduk olanları konuştuk. İkimizde çok şaşkındık yani kim zar sayesinde öpüşmüştür ki?

• Vaay zar numarasi bunu yeni filmde deniyecegim

• ben ayrıntı istiyorum. kız güzel mi? şişe çevirmecede neler çıktı sırasıyla? öpüştükten sonra ne konuştunuz? facebooktaki muhabbet nasıl gelişti?

Biraz ayrıntı ver joe

yerimi de aldım bekliyorum
  • çakış çokuş yokmu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Glukhovsky

okuyun kalkiyo

• moruktaki şansa bak be

• quote:

Orijinalden alıntı: Glukhovsky

okuyun kalkiyo

Hahha kralsın yarıldım gece gece

• harry potter'da takıldım ben. harry potter hayranlığı nasıl oluyor açıklar mısın
  • quote:

Orijinalden alıntı: c0ll0s

ben ayrıntı istiyorum. kız güzel mi? şişe çevirmecede neler çıktı sırasıyla? öpüştükten sonra ne konuştunuz? facebooktaki muhabbet nasıl gelişti?

Biraz ayrıntı ver joe

/>

yerimi de aldım bekliyorum

Çok güzel sarışın ela gözlü. Acayip acayip şeyle; alibabanın şarkısını yüksek sele söyle yok işte yan masaya tatlı ısmarla falan filan.
    İşte dedim biraz egomu tatmin et nasıldı filan diye sordum güldü utandı kız pek konuşmadı ama güzelmiş .

naber filan dedim sonra baya muhabbet ettik yazın ne yapıyorsun gibisinden sonra dışarıda yemek yemeğe davet ettim sonra dedim evde buluşsak daha iyi diye

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.