Şimdi Ara

Avrupada Başıma gelen ilginç olaylar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
129
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • gerçekten 1 seneden beri almanyada yaşıyorum akrabamın çağırtması sayesinde geldim burada temizlik personeli olarak çalışıyorum aylık maaşım iyi her yönden alım gücüm yüksek

şöyle bir gariplik gördüm bu avrupalılar internet ortamlarında aşırı derecede ırkçılardı internette 1 tane bile avrupalı ile konuşamadım çoğu aşırı derecede agresif şekilde suratıma bakıyorlardı internette

reelde 3 veya 5 defa suratıma sert bakan alman filan oldu onlarada hayırdır bir problemmi var diye sordum ingilizce olarak sert şekilde suratıma bakanlar bir anda süt dökmüş kedi gibi oldular

bu avrupalılar aşırı derecede garip bir millet internet ortamlarında aşırı derecede agresif ve sürekli ırkçılık yapıyorlar

ama reel hayatta inanılmaz korkaklar

kendi gözümle gördüm kaç tane sevgili çifti taciz eden göçmenlere ne alman erkekleri ne de diğer avrupalı erkekler hiç geri cevap verip dövmediler bile yanında kız var bari kızı koruyormuş gibi hayırdır lan sen kimin sevgilisine şekil yapıyorsun diye adam en azından bağırır çağırır o bile yok direk korkak şekilde sevgilisini koluna takıp kaçıyorlar

gerçekten bu avrupalılar inanılmaz garip canlılar

• avrupalıların neden türklerden nefret ettiğini, avrupadaki türkleri görünce anladım. türkiyedeki türklerle aralarında çok büyük fark var.

• LastStand L kullanıcısına yanıt

dediğin doğru bende gidince öğrendim ama işte en büyük sıkıntı bu adamlar internet ortamında nefretlerini gösteriyorlar ama reel hayatta aşırı derecede korkaklar

zaten ben baktım ırkçılık yapıp ezdikleri göçmenler ise gerçekten korkak güçsüz olan göçmenleri eziyorlar biraz diş gösterince avrupalılar kaçacak delik arıyorlar hiç böyle mafya tipli veya keko olan göçmenlere en küçük bir harekette bulunduklarını görmedim avrupalıların

ama yinede avrupaya gidecekseniz bu adamların internet ortamlarından uzak durun gitsin

reel hayatta ise kendinizi bir tane bile avrupalıya ezdirmeyin ben ezdirmedim misal 5 tane avrupalı bana sert bir şekilde baktı bende onları dövecekmiş gibi konuştum hayırdır dedim çoğu korktu kaçtı gitti bir anda bu avrupalılar biraz dişli rakip görünce aşırı derecede korkuyorlar

• CSB

• MotosikletPilotu kullanıcısına yanıt

anlamadım ?

• Sıkıcı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.