Evet ceng için soruyorum şimdi ikisi de birbirinden beter ama birini seçin belki duyduğunuz bir şeyler vardır Işık Kampüsü varda dağın başı gibi bir yer çok uzak bana Üsküdar Üsküdar merkezi bir yer ışık kampüsüne göre ve bana yakın ama kampüs hic yok 0 hava boşluk hep itü vs odtü mü yapıcaz birazda apartmanlar kapışsın artık < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chamaYKS -- 1 Ağustos 2022; 23:20:19 > |
Apartman Üniversite Kapışması (Forumda belki de bir ilk)

Apartman Üniversite Kapışması (Forumda belki de bir ilk)
(En Son Oy Tarihi: 7.8.2022)
-
-
Işıktan çıkan en parlak insan Berkcan Güven
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Demek mezun ettiği öğrenci grubu kaliteli
-
hocam güzel bi ünide başka bölüm tutmuyo mu ya
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sabahattin zaim yaz hocsm bunlardan iyidir
Geçen sene Üsküdar üniversitesinde yazılım mühendisliğini çok araştırdım en sonunda kafama yatmadı mezuna kaldım tavsiye etmiyorum
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bir iki bir şey geliyor ama bu alan her türlü okuyacağım alan obp düzelince tekrar girmeyi deneyeceğim ama şimdilik çokta riske girmeden bir tercih vereceğim hocam eğer işler yolunda gitmese bile en azından sevdiğim bölümü okumuş olurum burada en azından zorluklarla daha rahat başa çıkabilirim
-
Bende okuldan üç beş kişi ile görüştüm görüştüklerim hep iyi yerlere gelmişlerdi hocam sizi ne soğuttu?
-
Ne kadar fark var hocam valla hepsi birbirine çok benziyor üsküdar evime yakın o özelliği öne çıkıyor sanırım sadece
-
hocam Işık'ta ceng okudum. Şile kampüsü baya büyüktür nasıl apartman dediniz anlamadım :)
-
Aslında apartman direkt genel olarak bir grubu betimlemek için söyledim yoksa aslında bana apartman olması da büyük bir fark yaratmıyor ama evet o konuda haklısınız büyük baya da çok uzak bana yav
-
Doğru hocam kampüs uzaktır. Avrupa yakasından geliyorsanız 3-4 kez düşünün yazamadan önce :D
-
tamam kardesim sen ne dersen o
-
5 kişiyle konuştum 2 si trendyolda 2 si ingilterede biri abd de kanka hayatta sadece yks yok ne yapalım cenglerin puana bak tıp olsa kalayım mezuna da o puanları yapmak sadece çalışmakla olmuyor ki sınav anında bile ufak bir dikkatsizlik sonucu giremeyebilirsin bile hazırlık falan var obp düzelince geçiş için denerim artık da sürekli yks de yeter da
-
Sizin okuldan kötü damga yediğiniz oldu mu peki hiç hocam iş staj vs ararken?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chamaYKS -- 1 Ağustos 2022; 23:34:39 > -
Yok hocam ben %100 burslu okudum. Stajı bilişim vadisinde yaptım. Arkadaşım da Endüstri okuyor, ininal de yapıyor stajını. Girdiğim mülakatlardan yola çıkarak söylüyorum İK'cılar tarafından tanınan bir üniversitedir. Bir İtü, bau, Yeditepe,bilgi vs.. olmadığını biliyorum ama sizin anlattığınız gibi apartman Üniversitesi olmadığını en azından ceng için söyleyebilirim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sezer1578 -- 2 Ağustos 2022; 0:10:47 > -
Adam belki burslu gidiyor? İnsanları rencide ederek nereye varmaya çalışıyorsun? Herkes itüde odtü de mi okumak zorunda diğerlerinden adam olmaz yani? Buralarda okuyanlar bile sizin kadar dillendirmiyor bunları.En çok bu itü abi ya top tier moruq laflarını bu ünilere gidemeyenler söylüyor zaten.
Konumu sıkıntılıymış günlük 5-6 saat yola ayırmak zor geliyor açıkçası bilmiyorum ne kadar mantıklı olur
En Beğenilen Yanıtlar

Adam belki burslu gidiyor? İnsanları rencide ederek nereye varmaya çalışıyorsun? Herkes itüde odtü de mi okumak zorunda diğerlerinden adam olmaz yani? Buralarda okuyanlar bile sizin kadar dillendirmiyor bunları.En çok bu itü abi ya top tier moruq laflarını bu ünilere gidemeyenler söylüyor zaten.
|
Benzer içerikler
- biyoloji portalı
- ilk intörn maaşı ne zaman yatar
- hava trafik kontrolörü maaş
- elektrik elektronik mühendisliği maaş
- koç bilgisayar mühendisliği maaş
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X