Şimdi Ara

Kaderin oyunu 2. Kız ile başıma gelenler. Olayların devamı. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
1
Favori
1.182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Away From Keyboard

quote:

Orijinalden alıntı: PortakalÇorbası

Haahahahaha adam buraya konu açmıs ya. Olum varya o kıza ben çok tutulmustum kısmet sanaymıs. Diger arkadası sınıftan gitmeyeydi iyiydi. Sen bu konularda hep sanslı oldun len bir kere banada gulse bu sans sasıracagım.

Olum hiç şansını denemiyorsun ne güzel ismi lazım degil var git konuş :D t ile başlıyan degil N ile başlıyan.

Ya öyle diyorsunda kaç kere sende sahit oldun bu ugursuzluga. İsmi lazım olmayıp N ile baslayan kız guzel muzel falan tamam arada sinemaya gidelim havuza gidelim diyorda ben onu o konusma sırasında muhabbet olsun dedigini dusunuyorum. Eger gerçekten istiyor olsaydı gitmek benle, gezip tozmak falan 2.kez bi lafını açardı. Yani 2 kez oldu bu benzer durum. Belki kız fazla utangaç ben tanıyamadım ama ben daha utangacım ondan. Yazım çok devrik yamuk yumuk bir sey oldu anla iste sen. Bulusunca detaylı konusuruz.

• Afferin koçuma, ilk öpüsme deneyimini anlatmıssın :)
  • quote:

quote:

quote:

Haahahahaha adam buraya konu açmıs ya. Olum varya o kıza ben çok tutulmustum kısmet sanaymıs. Diger arkadası sınıftan gitmeyeydi iyiydi. Sen bu konularda hep sanslı oldun len bir kere banada gulse bu sans sasıracagım.

Olum hiç şansını denemiyorsun ne güzel ismi lazım degil var git konuş :D t ile başlıyan degil N ile başlıyan.

Ya öyle diyorsunda kaç kere sende sahit oldun bu ugursuzluga. İsmi lazım olmayıp N ile baslayan kız guzel muzel falan tamam arada sinemaya gidelim havuza gidelim diyorda ben onu o konusma sırasında muhabbet olsun dedigini dusunuyorum. Eger gerçekten istiyor olsaydı gitmek benle, gezip tozmak falan 2.kez bi lafını açardı. Yani 2 kez oldu bu benzer durum. Belki kız fazla utangaç ben tanıyamadım ama ben daha utangacım ondan. Yazım çok devrik yamuk yumuk bir sey oldu anla iste sen. Bulusunca detaylı konusuruz.

Aynen konuşuruz Pazartesi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Vay a** dedim okuyunca. Çok güzel la çok romantik.

• Okumayın, Kader diye bir sevgilisi varmış birlikte evcilik oynamışlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gol mü ofsayt

Afferin koçuma, ilk öpüsme deneyimini anlatmıssın :)

Aslında ilk değil, öncekiler benim için özel degildi. Ama istediğin biriyle olunca aklından çıkartamıyorsun.

• Hayat güzel. Zarlar daha güzel!
  • Evren sana mesaj veriyor iste durexle

• quote:

Orijinalden alıntı: Üsküdarı Geçen Atlı

Evren sana mesaj veriyor iste durexle

Evren garip şey ya. Hemde en kalitelisini gönderdi. Abi kim cebinden Durex düşürür ki? Hayatım çok boştu şimdi garipleşmeye başladı
  • quote:

quote:

Evren garip şey ya. Hemde en kalitelisini gönderdi. Abi kim cebinden Durex düşürür ki? Hayatım çok boştu şimdi garipleşmeye başladı

Hayat sana diyar pala nin meshur sarkisini calmis sen bssim agriyor demissin kardes bu arada ibrelik sanshr yaptim

• quote:

quote:

quote:

Hayat sana diyar pala nin meshur sarkisini calmis sen bssim agriyor demissin kardes bu arada ibrelik sanshr yaptim

• Ilginçmiş

• Aynı zardan ben de istiyom
  • 2 zar atınca hayatınmı değişti şimdi
  • quote:

Sonra zar attım çift geldi yine öpüştük. Sonra tekrar attım yine öpüştük. Sonra tekrar attım yine öpüştük

Bunu okurken aklıma bu geldi :) Sürmüş yalamış sürmüş yalamış

• Bu zarları nerden alabiliriz

Bu arada no ss no güven joe.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maketle -- 18 Ağustos 2013; 3:35:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Baba Naber

2 zar atınca hayatınmı değişti şimdi

Kendimi çok daha rahat hissediyorum artık kararsızlık kalmadı. Atıyorum iki şey arasında kaldım pizzamı söylesem hamburger mi atıyorum zarı o nederse onu söylüyorum.

Ayrıca kız sayesinde baya bir şeyler öğrendim, terübe kazandım kötü mü? Zarları denemeni tavsiye ederim

quote:

Orijinalden alıntı: AmonDin

Aynı zardan ben de istiyom

Normal zar. Tavla zarı değil tabi biraz büyük zarlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: ThatTreasure*

Bu zarları nerden alabiliriz

Normal zar ne bileyim kırtasiyede filan vardır.
    Söz en geç 1 haftaya ss atacam telefonum çalındı, kameram yok.

quote:

Orijinalden alıntı: Bey Amca

quote:

Sonra zar attım çift geldi yine öpüştük. Sonra tekrar attım yine öpüştük. Sonra tekrar attım yine öpüştük

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Away From Keyboard -- 18 Ağustos 2013; 3:39:34 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ThatTreasure*

Bu zarları nerden alabiliriz

Normal zar ne bileyim kırtasiyede filan vardır.
    Söz en geç 1 haftaya ss atacam telefonum çalındı, kameram yok.

quote:

Orijinalden alıntı: Bey Amca

quote:

1 hafta sonra alıntılarım Devamını bekliyorum.

• Away From Keyboard kullanıcısına yanıt
    İnsanları tanımadan yorum yapmayın. Zara filan ihtiyacım yok. 25 yaşındayım ve bu zamana kadar olan kız arkadaşlarımın ne sayısını hatırlarım ne de isimlerini. İz bıraklanlar hariç

Zar olayına gelince, zara bağlamanız yanlış bence. Sizi tetiklemiş sadece... Ya hayır der, ya evet. İçinizden öpmek geliyor ise yapışın gitsin.
    Ah bee 18 yaşlarındayken moda sahildeki kayalıklar..... Dili olsada konuşsa o sahilin
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.