Şimdi Ara

Kaçak internet sınırsız mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler bugun farkettimde hangi komşu olduğunu bilmiyorum ama inca adında bi modemin sifresi yok bende neti kapattırdım. Acaba adamın neti sınırsız mı merak ediyorum eger sınırlıysa benden dolayı aşılmasını istemem nasıl öğrenebilirim sınırsız mı sınırlı mı olduğunu bilgisi olan yardım edebilir mi?

• git bi şekilde sor. çok kısa tlefodan girmem lazım sınırsızmı vs gibisinden muhabbet aç
  • Modem kime ait olduğunu bilsem gidip sorucam üst komsunun olabilir yan olabilr capraz olabilr karsı bina yakın oda olabilir gibi geliyor.
  • Adil kullanım kotası diye birşey var.
    Ayrıca kullanıcının netini yavaşlatıyorsun.Her türlü hak yiyorsun yapma.
  • Onu demek istiyorum adamın kotayı doldurmak istemiyorum sınırsız olsa dert etmemde fazla şuan teldeki neti yiyorum adamın neti sınırlı mı sınırsız mı öğrenmem mümkün değil mi?
  • Kardes modem arayuzune gir. Orda adsl kullanici adi var. Buyuk ihtimalle adamin ev telefonu numarasi yada isim soyismidir. Numaraysa ara. İsimse git ziline bas

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bedava wifi bulmuşsun ortalıgı karıştırma
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Modem arayüzü derken adres cubuguna 192.168.1.1 yazıyorum sifre-isim admin giriyorumda birşey cıkmıyor yoksa ben mi yanlıs biliyorum tek tek hepsine baktım
     Kaçak internet sınırsız mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ɖjarum Ɓlack

bedava wifi bulmuşsun ortalıgı karıştırma

Ne bilim şimdi anime indiriyorumda ben bir gece indirmeye bıraksam bilgisayarı adamın bütün aylık kotası gidicek sonra kol gibi fatura gelcek üzülürüm adama :D
  • Olmasa bile adamın internetini yavaşlatıyorsun. Yani ya hiç kullanma ya da boşver takıl
  • quote:

Orijinalden alıntı: eren1meren

quote:

Orijinalden alıntı: Ɖjarum Ɓlack

bedava wifi bulmuşsun ortalıgı karıştırma

Ne bilim şimdi anime indiriyorumda ben bir gece indirmeye bıraksam bilgisayarı adamın bütün aylık kotası gidicek sonra kol gibi fatura gelcek üzülürüm adama :D

Manyak misiniz lan sace senin mi baglandigini zannedion millet laptopla dolasarak beles wifi ariyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Beyler bugun farkettimde hangi komşu olduğunu bilmiyorum ama inca adında bi modemin sifresi yok bende neti kapattırdım. Acaba adamın neti sınırsız mı merak ediyorum eger sınırlıysa benden dolayı aşılmasını istemem nasıl öğrenebilirim sınırsız mı sınırlı mı olduğunu bilgisi olan yardım edebilir mi?

modem arayüzüne gir adamın ttnet kullanıcı adını öğren ttnet sitesinden adamın hesabına gir şifresi 12345678dir büyük ihtimal oradan bakarsın kotalı mı değil mi

not: ttnet sattığı modemlere şifre koyup kullanıcılara bilgi veriyor belki adam herkes kullansın diye açmıştır tabi emin olamazsın ama güzel fikir olabilir bir gün bilmem kim hayratı diye wifi görürsen beni hatırla

• Adam neti kapattırmış

• Ne kadar beleşçi insanlar var bu dünyada ya
  • Adam zor duruma düşmesin istiyorum sadece yoksa sömürürmde
  • quote:

Adam zor duruma düşmesin istiyorum sadece yoksa sömürürmde

Hafız acıma sömür adamda suçlu neden şifre koymamış, sen sömürmezsen başkası sömürecek zaten. Bin üstüne vur kırbacı.
  • quote:

Beyler bugun farkettimde hangi komşu olduğunu bilmiyorum ama inca adında bi modemin sifresi yok bende neti kapattırdım. Acaba adamın neti sınırsız mı merak ediyorum eger sınırlıysa benden dolayı aşılmasını istemem nasıl öğrenebilirim sınırsız mı sınırlı mı olduğunu bilgisi olan yardım edebilir mi?

valla bende sen gibi bir komşu neti bulmuştum 2 ay sömürdüm, bir gün girmeyi denedim karşımda borçtan dolayı kapalı net çıktı baya üzüldüm, aradım taradım bulamadım kimmiş diye verecektim biraz para
  • quote:

Orijinalden alıntı: potansiyelfark

quote:

modem arayüzüne gir adamın ttnet kullanıcı adını öğren ttnet sitesinden adamın hesabına gir şifresi 12345678dir büyük ihtimal oradan bakarsın kotalı mı değil mi

not: ttnet sattığı modemlere şifre koyup kullanıcılara bilgi veriyor belki adam herkes kullansın diye açmıştır tabi emin olamazsın ama güzel fikir olabilir bir gün bilmem kim hayratı diye wifi görürsen beni hatırla

Yukarıda paylastım resim modem ara yüzü o degil mi? orada kullanıcı adına dair birşey yok her sekmeyi tek tek inceledim

• quote:

Orijinalden alıntı: sskemeklisininja

quote:

Adam zor duruma düşmesin istiyorum sadece yoksa sömürürmde

Hafız acıma sömür adamda suçlu neden şifre koymamış, sen sömürmezsen başkası sömürecek zaten. Bin üstüne vur kırbacı.

Senin eline düşen adamın haline acırım :D
  • adamın kullanıcı adını yazma durumun var mı?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.