Teğmen
26 Mayıs 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme
Toplam: 35 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Merhaba arkadaşlar yıllardır sağlıklı bir şekilde çalışan kulaklığımın sağ sol dengesi bozuldu. İlk olarak açıp lehimlerini yeniledim ama sorun ızgaradaymış ve bir türlü temizlenmedi kolanya, su vs. ile. Sonuç olarak yenileriyle değiştirmeye karar verdim çünkü ızgaraları çıkarınca dengesi normal durumda ve kulaklık hala sağlam. Izgarasız kullanıp driverlara zarar vermek istemiyorum. Ankaradayım nereden bulabilirim bu parçaları :/

Edit: Garantisi geçen sene doldu.
2 sene önce aldığım Xperia S'imin bataryası artık ölmeye başladı değiştirmeyi düşünüyorum, muhtelif yerlerde yüksek kapasiyeli bataryalar var. Bu bataryaları deneyen oldu mu, olduysa tavsiye eder misiniz? Ayrıca telefonun garantisi 3 ay sonra doluyor, bu şekilde servise başvurup değişim alan varsa onu da değerlendirebilirim.
Google play de ve Appstore da bulamadım. Şöyle bildirimli filan güzel bir uygulama olsa keşke.
derin nefes aldığımda göğüs kafesimin ortasından çıtlama sesi geliyor. ağrı, kalp sıkışması, nefes darlığı vs. hiçbir problem yok daha önce böyle birşey yaşayan var mı?
bu reklamdaki olay nedir ben mi anlamadım sadece

link:http://m.youtube.com/watch?v=FRlv6p7LG74&client=mv-google&gl=TR&guid=&hl=tr
Ekranı kapattığımda veya açıkken dikkatli baktığımda dokunmatik panelin çizgileri görünüyor ızgara şeklinde bu normal bir olay mı alalı bir ay olmadı normal değilse garantiye vereyim ilk tablet kullanışım o yüzden bilemedim telefonumda böyle bir sorun olmadı hiç.
Bu iki ürünü birlikte kullanmayı deneyen varmı arkadaşlar ikisi de BT kullanıyor ses kalitesinde filan bir sorun çıkarırmı bir de iki ürün de şarkıyı değiştirebiliyor çakışma filan olur mu?
Sony TR sitesinde erişilebilir yazıyor smart watch Türkiye'ye geldimi arkadaşlar bilgisi olan varmı?

http://www.sonymobile.com/tr/products/accessories/smartwatch/

Arkadaşlar ben bir takas işi yapcam karmı zararmı etcem onu anlamak için ipod nano 6. nesilin piyasa değeri hakkında birşey söylermisiniz.

Dipnot: iPod Dubai'den alınık, orjinal, kulaklıksız, kordonu mevcut, az ve temiz kullanılmış.
Arkadaşlar Sony Xperia J,V,T Türkiye'ye gelmeyecek denildi takip edenler biliyordur, belki yoğun ilgi gösterirsek getirirler. SonyTR nin sitesinden aşağıdaki linki kullanarak bu seri için talebinizi bildirirseniz belki Sony de bir piyasa izlenimi oluşur diye umuyorum.

http://www.sonymobile.com/tr/support/contact-us/contact-form/Phones/phone/tr_TR/
Hakkında
Forum İmzası:
Sistem ve Tercihleri
Bilgisayar
Notebook
Mobil cihaz
Sony
Operatör
Turkcell
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 6 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 7 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 692
İkinci El Bölümü Mesajları: 8
Konularının görüntülenme sayısı: 2.317 (Bu ay: 36)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 11 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.